Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ειπα δοκιμασε κωστη, σιροπιασμενο με μπιτερ σοκολατα

Άλλες γεύσεις έχει; Δεν είμαι φαν της μπίτερ...:)

Πάρτε οτιδήποτε είναι παράγωγο του ταχινιού.

Εχω εκφράσει και στο παρελθόν την αγάπη μου στο συγκεκριμένο, πέραν του στυφού - σκέτου ταχινιού, υπάρχουν και μιξ ταχίνι με μέλι και ταχίνι με σοκολάτα.

θανατηφόρο.Με το κατάλληλο ψωμί φυσικά ε

Ταχίνι με πορτοκάλι, επίσης ωραίο! Και φυσικά ο κλασσικός χαλβάς! Μεγάλη αδικία να τον έχουμε συνδέσει με την καθαροδευτέρα...εγώ παίρνω συχνά! (έχει και μόνο με μέλι, χωρίς ζάχαρη)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτό λέγεται και σκεπαστή?

η σκεπαστη συνηθως εχει μια εξτρα πιτα απο πανω και τυρι ο,τι να ναι για να κολλαει. Μερικοι βαζουν και μανιταρι κονσερβα

Δεν πινω γαλα γενικα, ΑΛΛΑ ενα καλο τσουρέκι ειναι λογος να βαλω ενα ποτηρι για να το βουταω. Κρυο όμως.

Επισης γενικα στον καφε εχω βουτηξει απο μπισκοτακι μεχρι σοκολατα. Ενιοτε και σοκολατακι με γεμιση εχει γινει υποβρύχιο.

Στην ουσια κάνεις hack στη γευση του καφε με λιγη σοκολατα/γουατεβα.

Ασε που απ'ο,τι θυμαμαι το χειμωνα ο Γρηγόρης πουλάει κατι ξυλακια αναδευτηρες που καταληγουν σε σοκολάτα για να τα πετας μεσα στο ζεστο σου ροφημα. Αρα ειναι συνήθης πρακτική :P

special καλαμακια, ιδανικα για καρβουνα

magic-milk-straws-flavors.jpg

• Like 3

Να τα βάλετε εκει που ξέρετε κύριε :-D

Ευα σωστός ??

Ναι ρε παιδια. Τι αηδια να βουτανε πραγματα στο καφε ή στο γαλα ναουμ? :eek:

Γιατι δλδ να χαλασω τη γευση του μπισκοτου πχ και να θελω να το φαω παπαριασμενο; :huh:

• Like 1

Ναι ρε παιδια. Τι αηδια να βουτανε πραγματα στο καφε ή στο γαλα ναουμ? :eek:

Γιατι δλδ να χαλασω τη γευση του μπισκοτου πχ και να θελω να το φαω παπαριασμενο; :huh:

Το πιο σπαστικό απο όλα οταν το βουτάω ,  είναι όταν πάω να το δαγκώσω και εκείνο σπάει , λιώνει ,  πέφτει μεσα στο ποτήρι και εγώ μένω με το στόμα ανοιχτό μα#%^@ς :-D

• Like 2

Ένα θα σου πω: αυτο ειναι το πλάν β, το πλάν α, μου έρχεται με κούριερ και ειναι 11 pints παγωτάρα (https://icecreamsource.3dcartstores.com/mobile/New-Orleans-Ice-Cream-Co_c_359.html#homeSubCat_359_2 )

Και καθυστέρησε και μετά θα icecream party.

πέτα το μηλόφωνο

Περιμένω να βγει το νέο. :·)

α παγωτά είναι; (δεν ανοίγει η φωτο στο πρώτο ποστ ρε χαμένε).

Μάλιστα. Κατάλαβα. Περιμένεις έναν φίλο σου για να φάτε παγωτό. Ακούγεται συναρπαστικό. Καλά να περάσετε μαν, και όχι εξτρημιές ε.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...