zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Περιμένω ακόμα πρόταση για καλύτερο τσουρέκι, αλλιώς πάλι με κάστανο και λευκή σοκολάτα θα τη βγάλουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Από Τρίκαλα είσαι ? Ένα φιλαράκι το έλεγε έτσι από εκεί εμείς Αθήνα το λέμε σκεπαστη αν είναι μεγάλο και φεγαρρο πίτα το μικρό Γιεαπ από τα 2 στενά. Λιμπίζομαι εδώ και καιρό μία τοστιά,έτσι σουκού λέω να την τιμήσω - θα ποστάρω και φώτο. να χωσετε τα ζεστα γαλατα στον κωλο σας ολοι σας. μανία να βουτανε ολοι τα παντα μέσα σε αυτή την αηδία Σήμερα μετά από καιρό ζέστανα το γάλα και έριξα τα δημητριακά μεσα σε αυτό. Πειράζει που δεν το χωσα στον κώλο μου evabb? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Πειραζει φιλε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Εχασες ολες τις βιταμίνες. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Οκ παιδιά ευχαριστω για την πληροφόρηση!Θα το χω στο νου μου για την επομενη φορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Το γάλα δεν μου λείπει, μπορώ να πω κιόλας ότι βρίσκω τα φυτικά γάλατα πιο νόστιμα. Το τυρί όμως.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 κατασροφη ενος τελειου μπισκοτου. τσαι δεν ξερεις να φτιαχνεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ δεν μπορώ να βουτήξω με τίποτα κάτι στον καφέ μου πάντως, απορώ πως το κάνουν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ δεν μπορώ να βουτήξω με τίποτα κάτι στον καφέ μου πάντως, απορώ πως το κάνουν! ουτε κι εγω κατεστρεφεις και το γλυκο και τον καφε/τσαι. εχω μια συναδελφο εδω που αν εχεις τον θεο σου βουταει μεχρι και σοκολατακια στον καφε πριν τα φαει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 ουτε κι εγω κατεστρεφεις και το γλυκο και τον καφε/τσαι. εχω μια συναδελφο εδω που αν εχεις τον θεο σου βουταει μεχρι και σοκολατακια στον καφε πριν τα φαει Εδώ άλλοι ρίχνουν στον ελληνικό λουκούμι ρε συ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Εδώ άλλοι ρίχνουν στον ελληνικό λουκούμι ρε συ θα ξερασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 θα ξερασω Τι να πεις, γούστα είναι αυτά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 κατασροφη ενος τελειου μπισκοτου. τσαι δεν ξερεις να φτιαχνεις; Τσάι!;! Παιδιά, χίλιες φορές ζεστό γάλα, σε σχέση με το βρασμένο χορτάρι, τουλάχιστον έχει γεύση!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 κατασροφη ενος τελειου μπισκοτου. τσαι δεν ξερεις να φτιαχνεις; Στο τσάι λιώνει το μπισκότο θες και κουτάλι εγώ πάντως σαν καλος γέρος πίνω Λουιζα/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις