JimasGR Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δεν είναι ρεκόρ αλλά είναι στην κορυφή. Περσυ που πήγαμε εκδρομή στο cosmos. 6 χοιρινά σουβλάκια 2 πίτες μια πατάτες με κεφαλοτύρι και μια πράσινη+ κρεμμύδια ντομάτες κτλπ . Δεν μπορούσα να σηκωθώ να περπατήσω. Όσοι είστε από Σαλονικα ξέρετε ποιο κάνει το καλύτερο σουβλάκι εκεί μέσα Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Ποια είναι τα ρεκορ σας στο χλαπακιασμα? Εγώ καποτε άντεχα μέχρι 3 γύρους με αρκετο περιεχόμενο (πατάτες,τζατζικια, κλπ ), και 2 οικογενειακές πίτσες domino's(ξεχωριστά! Θα είχα πεθάνει αν τα ετρωγα όλα μαζί ) Χμμμ με σουβλάκια κ πίτσα δεν έχω καλά ρεκόρ. (Ειδικά πίτσα μου είναι σχεδόν αδιάφορη, max 2 κομμάτια με το ζόρι.) Σε φαγητά μαμάς/γιαγιάς όμως δίνω πόνο. Π.χ. κανελόνια 2 γεμάτα πιάτα, το ίδιο και για παστίτσιο, γιουβαρλάκια, γεμιστά. Επίσης, στα κρεατικά έχω αδυναμία. Ρεκόρ 3 χοιρινές μπριζόλες. Μικρά ρεκόρ θα μου πείτε αλλά είμαι και κορασίδα! Α! Και ξέχασα να αναφέρω την ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΑ. Την τσακίζω την μεγάααλη μερίδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 η σωστη η μασαμπουκα πρεπει να ειναι αργη και με διαρκεια 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 η σωστη η μασαμπουκα πρεπει να ειναι αργη και με διαρκεια Και πάντα αργά το βράδυ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Προτείνω να ανεβάζουμε και φώτο με τα κατορθώματα μας...Πριν βέβαια γτ μετά δεν θα υπάρχει τίποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Το περισσότερο σε ποσότητα που έφαγα ποτέ μου ήταν 2 πιτόγυρα απο τον Μάκη στη Λαμπράκη . Όταν έκλεισε με βοήθησε να μπουχτήσω με το θέμα "γύρος" , και ετςι στον υποβιβασμό μου στον Πρασσά μπορώ να πω με το ζόρι 1 (έναν) με απόλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Αραιά και που γλυκά αλλά όταν τρωω τρωω καλά Μονο με τα αμύγδαλα άφησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fortenick Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Πειναααααω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Πήρα και γω ένα πιτσονι μόλις... Sticky θα γίνει το τοπικ από το πολύ λίπος 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Και εγω με μια ταπεινη πιτσουλα την εβγαλα σημερα..εκλεισα την βραδια με φρουτα για να το παιξω φιτνες και καλα.. Πολυ ωραιο το θρεντ,προτεινω και εγω να καρφιτσωθει!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Πωωωωωωω, δεν θυμάμαι πότε έφαγα τελευταία φορά πίτσα Το καλύτερο πρωινό η χθεσινή πίτσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 πρέπει να φτιάξω μία πιτσάρα χτες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MikeJ Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Όχι ελιές στην πίτσα ρε παιδιά (έχω δει παιδί να βάζει και σε κρέπα).... Βασικά όχι ελιές πουθενά... Από τα λίγα φαγώσιμα που μου προκαλούν άμεση τάση για .... (μην σας χαλάσω την όρεξη...) (Καλά αυτά είναι περί ορέξεως βέβαια... ξέρω πόσα άτομα που αναγουλιάζουν με την φέτα... που εγώ τη τρώω με το κιλό.... ) Είναι κανείς από Πατήσια-Γαλάτσι-Κυψέλη πέριξ να προτείνει το καλύτερο σουβλατζίδικο (αν υπάρχει), έχω ψιλό-απογοητευτεί απ' όσα έχω παραγγείλει... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 η ελιά ΓΑΜΑΕΙ ΜΑΝΕΣ. "Όχι Χ στην πίτσα ρε παιδιά" "Το Χ υλικό ΕΓΩ δεν θα το έβαζα πουθενα" Αντε να ουμε, εσεις που θέλετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας να ουμε. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Είναι κανείς από Πατήσια-Γαλάτσι-Κυψέλη πέριξ να προτείνει το καλύτερο σουβλατζίδικο (αν υπάρχει), έχω ψιλό-απογοητευτεί απ' όσα έχω παραγγείλει... Ολυμπος στον Περισσο. Μερακληδες στην Αγιας Ζωνης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις