zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 ^^Τσουρέκι ξέχασες Αν εννοείςμεμένα όντως το ξέχασα! Τσουρέκι, τρίγωνα, μπουγάτσα και κουρκουμπίνια! 1
Mau-Maus Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Εσυ κατι για χυμους σφηνακια ελεγες.. Για μετά τα σφηνάκια ανανά ρε συ Αν εννοείςμεμένα όντως το ξέχασα! Τσουρέκι, τρίγωνα, μπουγάτσα και κουρκουμπίνια! Ζιο κανόνισε να παω και να μην βρω τίποτα , να τα εχεις φαει ολα ε 1
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Για μετά τα σφηνάκια ανανά ρε συ Ζιο κανόνισε να παω και να μην βρω τίποτα , να τα εχεις φαει ολα ε Για σιγουριά πήγαινε πριν από μένα! Εγώ δεν φοβάμαι γιατί ξέρω ότι είσαι εγκρατής! 1
Adon1s Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Υπερεκτιμημένο και υπερτιμημενο το τσουρέκι του. Για τουρίστες, 5μερες και για τις γιορτές συμφωνώ, είναι μαστ, σαν να πηγαίνεις Αθήνα και να "πρέπει" να πας Παρθενώνα. 3
Mikeasdf Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Υπερτιμημενο ναι, υπερεκτιμημενο δε νομιζω, για μενα τουλαχιστον 3
deesnider Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 σαν να πηγαίνεις Αθήνα και να "πρέπει" να πας Παρθενώνα. Ποιος τραγουδάει εκεί; Παραλία είναι; 1
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Υπερεκτιμημένο και υπερτιμημενο το τσουρέκι του. Για τουρίστες, 5μερες και για τις γιορτές συμφωνώ, είναι μαστ, σαν να πηγαίνεις Αθήνα και να "πρέπει" να πας Παρθενώνα. Υπάρχει άλλο καλύτερο;
Sellers Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Για κανενα λογο υπερεκτιμημένο. Σπέρνει το τσουρέκι με κάστανο. Δεν σημαινει πως οτι γινεται mainstream ειναι και κακό. Καποια έχουν λόγο που γινονται γνωστά. Αλλά ναι, ειναι πανακριβο. 4
nickmanak Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Βουτηξτε μια φετα σε ζεστο γαλα και δοκιμαστε. Ολοι οι δυσπιστοι θα αλλαξουν γνωμη.
whodatinsomniaK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Μας καβλωσες με το ζεστό γάλα ρε αδερφέ!!! Ποιος το γαμεί το τσουρέκι όταν υπάρχει ζεστό γάλα..; Τελευταια φορά που ήπια ζεστό γάλα, μπορεί ακόμα να μην είχα μάθει τη λέξη «όχι».
Anorymous Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Τοστιά έχετε φάει? Από Τρίκαλα είσαι ? Ένα φιλαράκι το έλεγε έτσι από εκεί εμείς Αθήνα το λέμε σκεπαστη αν είναι μεγάλο και φεγαρρο πίτα το μικρό Τσουρεκι τερκενλη με καστανο..... Δεν τρελάθηκα όσες φορές έφαγα εμένα μου αρέσει του Κωστή έχει ένα σιροπιστο με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας που είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ!
evabb Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 να χωσετε τα ζεστα γαλατα στον κωλο σας ολοι σας. μανία να βουτανε ολοι τα παντα μέσα σε αυτή την αηδία 4
Anorymous Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 να χωσετε τα ζεστα γαλατα στον κωλο σας ολοι σας. μανία να βουτανε ολοι τα παντα μέσα σε αυτή την αηδία ζεστό γάλα και εγώ δεν το πίνω μόνο κρύο για ζεστό προτιμώ ρόφημα σοκολάτας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις