Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εσυ κατι για χυμους σφηνακια ελεγες.. :P

Για μετά τα σφηνάκια ανανά ρε συ :-)

Αν εννοείςμεμένα όντως το ξέχασα! Τσουρέκι, τρίγωνα, μπουγάτσα και κουρκουμπίνια! :)

Ζιο κανόνισε να παω και να μην βρω τίποτα  , να τα εχεις φαει ολα ε :-D

• Like 1
Δημοσ.

Για μετά τα σφηνάκια ανανά ρε συ :-)

Ζιο κανόνισε να παω και να μην βρω τίποτα  , να τα εχεις φαει ολα ε :-D

Για σιγουριά πήγαινε πριν από μένα! Εγώ δεν φοβάμαι γιατί ξέρω ότι είσαι εγκρατής! :D

• Like 1
Δημοσ.

Υπερεκτιμημένο και υπερτιμημενο το τσουρέκι του. Για τουρίστες, 5μερες και για τις γιορτές συμφωνώ, είναι μαστ, σαν να πηγαίνεις Αθήνα και να "πρέπει" να πας Παρθενώνα.

• Like 3
Δημοσ.

Υπερεκτιμημένο και υπερτιμημενο το τσουρέκι του. Για τουρίστες, 5μερες και για τις γιορτές συμφωνώ, είναι μαστ, σαν να πηγαίνεις Αθήνα και να "πρέπει" να πας Παρθενώνα.

Υπάρχει άλλο καλύτερο;

Δημοσ.

Για κανενα λογο υπερεκτιμημένο. Σπέρνει το τσουρέκι με κάστανο. Δεν σημαινει πως οτι γινεται mainstream ειναι και κακό. Καποια έχουν λόγο που γινονται γνωστά. Αλλά ναι, ειναι πανακριβο.

• Like 4
Δημοσ.

Μας καβλωσες με το ζεστό γάλα ρε αδερφέ!!!

Ποιος το γαμεί το τσουρέκι όταν υπάρχει ζεστό γάλα..;

Τελευταια φορά που ήπια ζεστό γάλα, μπορεί ακόμα να μην είχα μάθει τη λέξη «όχι».

Δημοσ.

images?q=tbn:ANd9GcSRemvIyK6tExCq_LCIVNb

Τοστιά έχετε φάει?

Από Τρίκαλα είσαι ? Ένα φιλαράκι το έλεγε έτσι από εκεί εμείς Αθήνα το λέμε σκεπαστη αν είναι μεγάλο και φεγαρρο πίτα το μικρό

Τσουρεκι τερκενλη με καστανο..... :wub:

Δεν τρελάθηκα όσες φορές έφαγα εμένα μου αρέσει του Κωστή έχει ένα σιροπιστο με επικάλυψη μαύρης σοκολάτας που είναι ΤΟΥΜΠΑΝΟ!

Δημοσ.

να χωσετε τα ζεστα γαλατα στον κωλο σας ολοι σας. μανία να βουτανε ολοι τα παντα μέσα σε αυτή την αηδία

ζεστό γάλα και εγώ δεν το πίνω μόνο κρύο για ζεστό προτιμώ ρόφημα σοκολάτας.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...