Anorymous Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μ' αυτές τις πράσινες κάμπιες που ...αχνοφαίνονται στο αριστερό, τι παίζει; ηταν γυρο κοτοπουλο και ειχε και λιγο μαρουλακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tony81 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μερακλής ftw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Τοστιά έχετε φάει? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό λέγεται και σκεπαστή? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Σκεπαστη η κλαμπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ναι υπάρχουν διάφορες ορολογίες για αυτη την πανδαισία. Κλαμπ νομίζω δεν είναι το ίδιο,αφού είναι κομμένο.Εμεις λέμε να μπουκώνεις το στόμα σου με την ολότητα.Σκεπαστή μαλλον είναι το ίδιο,δεν είμαι σίγουρος.Αθήνα που έχει σκεπαστές? Εμάς στα Τρίκαλα μας το 'χουνε πλασάρει σαν τοστιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Club πρέπει να έχει και 3 πίτες νομίζω, 2 στρώσεις γύρου ενδιάμεσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Είμαι απαράδεκτη. Έχω φάει 3 τρίγωνα πανοράματος σήμερα. Είναι εδώ πέρα δίπλα μου ένα κουτί που λέει 'Τρίγωνα Ελενίδης' και τα έφερε ένας συνάδελφος από Σαλόνικα. Dammit.......καταστράφηκαααα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Είμαι απαράδεκτη. Έχω φάει 3 τρίγωνα πανοράματος σήμερα. Είναι εδώ πέρα δίπλα μου ένα κουτί που λέει 'Τρίγωνα Ελενίδης' και τα έφερε ένας συνάδελφος από Σαλόνικα. Dammit.......καταστράφηκαααα Τι διευθυνση έχει το κουτι; Γιατι κυκλοφορεί και αλλος Ελενιδης που δεν ειναι καλός. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Λέει 3: *Πανόραμα Πλατεία Δημαρχείου*Θεσσαλονίκη Γ.Παπανδρέου *Ελενίδης cafe Θ.Σοφούλη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Τα καλυτερα σε εφεραν!!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Τα καλυτερα σε εφεραν!!!Έτσι!! Για να ξέρουμε και εμείς οι άσχετοι ποια θα ξετινάξουμε όταν έρθουμε πάνω.. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Έτσι!! Για να ξέρουμε και εμείς οι άσχετοι ποια θα ξετινάξουμε όταν έρθουμε πάνω.. Εσυ κατι για χυμους σφηνακια ελεγες.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Από τα καλύτερα γλυκά που υπάρχουν! Κάθε φορά που πάω Θεσσαλονίκη τρώω οπωσδήποτε τρίγωνα, μπουγάτσα και κουρκουμπίνια! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Απο το Πανόραμα απο τον Τάσο να πάρετε και γλυκο κυδώνι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις