Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μάγκες είχε γενέθλια η αδερφή μου κ είχα τραπέζι ,  δε θα γράψω τι έφαγα γιατι μ έρχεται να ξεράσω 
έχω φάει απ τις 10:30?, έχω πάει τουαλέτα , έχω πιει γκαζόζες ότι θέλετε 
πάω να πάρω καμια κοκα κόλα λαιτ απ το ψυγείο μπας κ γίνει η δουλειά 
απλά σκεφτείτε τι ποσότητες έγραφα οτι τρώω πριν μέρες και φανταστείτε τι κατέβασε η καταπιόνα μου 

πως λέγετε αυτό το γλυκό με τις πολλές κρέμες που έχει καφέ κ κάτι άλλες γεύσεις? έφαγα ένα πιάτο
αυτό μου την έκανε τη δουλειά -.- 

πω ρε φίλε..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μάγκες είχε γενέθλια η αδερφή μου κ είχα τραπέζι ,  δε θα γράψω τι έφαγα γιατι μ έρχεται να ξεράσω 

έχω φάει απ τις 10:30?, έχω πάει τουαλέτα , έχω πιει γκαζόζες ότι θέλετε 

πάω να πάρω καμια κοκα κόλα λαιτ απ το ψυγείο μπας κ γίνει η δουλειά 

απλά σκεφτείτε τι έγραφα πριν μέρες και φανταστείτε τι κατέβασε η καταπιόνα μου 

πως λέγετε αυτό το γλυκό με τις πολλές κρέμες που έχει καφέ κ κάτι άλλες γεύσεις? έφαγα ένα πιάτο

αυτό μου την έκανε τη δουλειά -.- 

πω ρε φίλε..

ΠΟΤΕ σοκολατοειδη ( ειδικα μερεντες ) κτλ ψιψιψονια μετα απο ενα καλοοοοο γευμα.... ΟΣΟ σκασμενος και αν εισαι με το φαγητο, μολις χωσεις μετα απο πανω το γλυκο/παγωτο παρακαλας να χωνεψεις και σου καθεται πανω πανω στο στομαχι....

ΠΟΤΕ σοκολατοειδη ( ειδικα μερεντες ) κτλ ψιψιψονια μετα απο ενα καλοοοοο γευμα.... ΟΣΟ σκασμενος και αν εισαι με το φαγητο, μολις χωσεις μετα απο πανω το γλυκο/παγωτο παρακαλας να χωνεψεις και σου καθεται πανω πανω στο στομαχι....

ρε πρώτη φορά το παθαίνω, τι ήταν αυτό ? :-)  καλά που δε δουλεύω αύριο κ έχω ρεπό να αράξω λίγο στο pc να χωνέψω καλά

πάντως άξιζε που χέστηκα στη μάσα γιατι ήταν η τελευταία για χειμώνα , θα μπω καθαρό bulk και επειδή σε bulk η όρεξη μου βαράει κόφτες κόβω τελείως τα γλυκά κ τη σαβούρα κ παίζει πολύ σπάνια 

καλή μας χώνεψη  :devil: 

• Like 1

ρε πρώτη φορά το παθαίνω, τι ήταν αυτό ? :-)  καλά που δε δουλεύω αύριο κ έχω ρεπό να αράξω λίγο στο pc να χωνέψω καλά

πάντως άξιζε που χέστηκα στη μάσα γιατι ήταν η τελευταία για χειμώνα , θα μπω καθαρό bulk και επειδή σε bulk η όρεξη μου βαράει κόφτες κόβω τελείως τα γλυκά κ τη σαβούρα κ παίζει πολύ σπάνια 

καλή μας χώνεψη  :devil: 

Επειδη το εχω ξαναπαθει καποιες φορες και τελευταια φορα το επαθα την παρασκευη ΔΕΝ το ξανακανω το λαθος.... Ενα σιροπιαστο και εισαι κομπλε!!! 

Η μαζα θελει και σαβουρα για να γινει :P...Ασε τα καθαρα bulk!!!

• Like 1

Φτάνουν τα χόρτα, η μέτρηση θερμίδων και το τι πρέπει.

n3X5euJ.jpg

CKdhiN0.jpg

ZoSenio.jpg

0iLN6yL.jpg

I9NLkEy.jpg

pfh0iz8.jpg

KfMTIQr.jpg

LBuZ0iy.jpg

KMmNKmD.jpg

F0l9xD3.jpg

4Y0Hqm2.jpg

kDSYoaB.jpg

wKCLSNu.jpg

YXA1O7l.jpg

t82gANO.jpg

Bonus.

qUQQmZV.jpg

περίπου τόσο έφαγα σήμερα + γλυκό 

καλή η πανσέτα αλλα ακόμα έχω στο στόμα τη λίγδα της 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...