Vapir Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 μάγκες είχε γενέθλια η αδερφή μου κ είχα τραπέζι , δε θα γράψω τι έφαγα γιατι μ έρχεται να ξεράσω έχω φάει απ τις 10:30?, έχω πάει τουαλέτα , έχω πιει γκαζόζες ότι θέλετε πάω να πάρω καμια κοκα κόλα λαιτ απ το ψυγείο μπας κ γίνει η δουλειά απλά σκεφτείτε τι ποσότητες έγραφα οτι τρώω πριν μέρες και φανταστείτε τι κατέβασε η καταπιόνα μου πως λέγετε αυτό το γλυκό με τις πολλές κρέμες που έχει καφέ κ κάτι άλλες γεύσεις? έφαγα ένα πιάτοαυτό μου την έκανε τη δουλειά -.- πω ρε φίλε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 μάγκες είχε γενέθλια η αδερφή μου κ είχα τραπέζι , δε θα γράψω τι έφαγα γιατι μ έρχεται να ξεράσω έχω φάει απ τις 10:30?, έχω πάει τουαλέτα , έχω πιει γκαζόζες ότι θέλετε πάω να πάρω καμια κοκα κόλα λαιτ απ το ψυγείο μπας κ γίνει η δουλειά απλά σκεφτείτε τι έγραφα πριν μέρες και φανταστείτε τι κατέβασε η καταπιόνα μου πως λέγετε αυτό το γλυκό με τις πολλές κρέμες που έχει καφέ κ κάτι άλλες γεύσεις? έφαγα ένα πιάτο αυτό μου την έκανε τη δουλειά -.- πω ρε φίλε.. ΠΟΤΕ σοκολατοειδη ( ειδικα μερεντες ) κτλ ψιψιψονια μετα απο ενα καλοοοοο γευμα.... ΟΣΟ σκασμενος και αν εισαι με το φαγητο, μολις χωσεις μετα απο πανω το γλυκο/παγωτο παρακαλας να χωνεψεις και σου καθεται πανω πανω στο στομαχι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 ΠΟΤΕ σοκολατοειδη ( ειδικα μερεντες ) κτλ ψιψιψονια μετα απο ενα καλοοοοο γευμα.... ΟΣΟ σκασμενος και αν εισαι με το φαγητο, μολις χωσεις μετα απο πανω το γλυκο/παγωτο παρακαλας να χωνεψεις και σου καθεται πανω πανω στο στομαχι.... ρε πρώτη φορά το παθαίνω, τι ήταν αυτό ? καλά που δε δουλεύω αύριο κ έχω ρεπό να αράξω λίγο στο pc να χωνέψω καλά πάντως άξιζε που χέστηκα στη μάσα γιατι ήταν η τελευταία για χειμώνα , θα μπω καθαρό bulk και επειδή σε bulk η όρεξη μου βαράει κόφτες κόβω τελείως τα γλυκά κ τη σαβούρα κ παίζει πολύ σπάνια καλή μας χώνεψη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Expertr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 ρε πρώτη φορά το παθαίνω, τι ήταν αυτό ? καλά που δε δουλεύω αύριο κ έχω ρεπό να αράξω λίγο στο pc να χωνέψω καλά πάντως άξιζε που χέστηκα στη μάσα γιατι ήταν η τελευταία για χειμώνα , θα μπω καθαρό bulk και επειδή σε bulk η όρεξη μου βαράει κόφτες κόβω τελείως τα γλυκά κ τη σαβούρα κ παίζει πολύ σπάνια καλή μας χώνεψη Επειδη το εχω ξαναπαθει καποιες φορες και τελευταια φορα το επαθα την παρασκευη ΔΕΝ το ξανακανω το λαθος.... Ενα σιροπιαστο και εισαι κομπλε!!! Η μαζα θελει και σαβουρα για να γινει ...Ασε τα καθαρα bulk!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Φτάνουν τα χόρτα, η μέτρηση θερμίδων και το τι πρέπει. Bonus. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 10/10 would eat again 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Την κάρτα γραφικών μη φας και βγάζεις artifacts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Φτάνουν τα χόρτα, η μέτρηση θερμίδων και το τι πρέπει. Bonus. περίπου τόσο έφαγα σήμερα + γλυκό καλή η πανσέτα αλλα ακόμα έχω στο στόμα τη λίγδα της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 περίπου τόσο έφαγα σήμερα + γλυκό Κάτι να τσιμπήσουμε φάση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whodatinsomniaK Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ακόμα ένα τσιμπούσι από το Σαράντη και η ρίγανη θα προστεθεί στα είδη προς εξαφάνιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Κάτι να τσιμπήσουμε φάση. ε κανα μεζεδάκι για τη μπύρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ακόμα ένα τσιμπούσι από το Σαράντη και η ρίγανη θα προστεθεί στα είδη προς εξαφάνιση. Δε με νοιάζει, δεν είναι φτιαγμένη απο κρέας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Πού το βάζεις τόσο φαΐ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avon Pro Xtreme Rain Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Φτάνουν τα χόρτα, η μέτρηση θερμίδων και το τι πρέπει... εφετος η Τσικνοπεμπτη ηρθε νωρις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 εφετος η Τσικνοπεμπτη ηρθε νωρις Mια φορά τη βδομάδα είναι εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις