Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και ομως αδερφε αδυνατιζω , γιατι αλλαξε το βιολογικο μου ρολοι και πλεον τρωω νωρις αντι για μια το βραδυ που ετρωγα και περπαταω πιο πολυ.

Πέρα από την πλάκα, μπράβο! :)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

και ομως αδερφε αδυνατιζω , γιατι αλλαξε το βιολογικο μου ρολοι και πλεον τρωω νωρις αντι για μια το βραδυ που ετρωγα και περπαταω πιο πολυ.

τωρα που αλλαζεις λιγο και βλεπεις αλλαγες στο σωμα σου αν καταφερεις να αλλαξεις και λιγο την ποιοτητα των τροφων σου θα σαι μαγκας!

• Like 3

<p>Ειναι αποστευτη , πολυ νοστιμη και με πολλες επιλογες.Ενιοτε παίρνω αποκει αλλα οταν αρχισε να γινεται maisrream συν του οτι δε χορταινω με 2 κομματια (ειναι λεπτο το φυλλο) αραια και πού μονο.Πλεον παιρνω απο την απέναντί του την "Εσπανιολ" που εχει κατι τουμπανα πιτσες ατομικες στρογγυλες με τορτελινια και πέστο.</p>

• Like 1

τωρα που αλλαζεις λιγο και βλεπεις αλλαγες στο σωμα σου αν καταφερεις να αλλαξεις και λιγο την ποιοτητα των τροφων σου θα σαι μαγκας!

σιγα σιγα θα το κανω παντως αν θυμασε σου ειχα πει οτι ειναι θεμα ψυχολογιας , απο την ημερα που ξεκινησα 5μηνο ειμαι πιο αισιοδοξος περπαταω πιο πολυ και εχω γινει πιο κοινωνικος.

Πέρα από την πλάκα, μπράβο! :)

ευχαριστω , καλα δεν εχω ρεψει κιολας χαχαχα

• Like 1

• Moderators

σιγα σιγα θα το κανω παντως αν θυμασε σου ειχα πει οτι ειναι θεμα ψυχολογιας , απο την ημερα που ξεκινησα 5μηνο ειμαι πιο αισιοδοξος περπαταω πιο πολυ και εχω γινει πιο κοινωνικος.

μωρε το ξερω οτι ειναι θεμα ψυχολογιας αλλα το θεμα ειναι να πας και λιγο κοντρα σε αυτο

Ίσα μωρή Άδωνη! (Γαμω τον ώτοκορεκτορα)

Βασικά, τώρα που βλέπω καλύτερα τη φωτογραφία: Τα 3 (ολογράφως τρία) καλαμάκια ειναι κοτόπουλο και συνοδεύονται απο πιλάφι!!!!

Ακόμα είμαστε στο αντι-φιτνες, έτσι.-

• Like 2

Ξεκίνησες δουλειά φίλε; Μπράβο ρε συ, πολύ καλά νέα! :)

Σουβλάκια κοτόπουλο με ρύζι.... Διαίτα alert....... χαχα

Πράσινη σαλάτα.... ντάκος.... στο ποτήρι νερό.....  :shock:

Το μόνο που οριακά προσεγγίζει το antifitness είναι η φετούλα....

Παρακαλώ να κατέβει η εικόνα....  :-D

Δεν μας τα λένε καλά οι Θεσσαλονικείς που υποτίθεται ότι φημίζονται ως μερακλήδες στο τομέα του φαγητού....

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...