Apsinthos07 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Burgerακι με 300gr. μπιφτέκι! 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Do not feed the troll!!! Feed me instead... Αυτά τα 45 της Βιολάντα είναι αγάπη μεγάλη... ΥΓ: από προηγούμενη συζήτηση, δεν είχα μπερδέψει το φιτνες με το αντιφιτνες, απλώς δεν μου αρέσει η μαγιονεζα στη σαλάτα. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Γενικά η Βιολαντα μετράει ... ειχα βρεθεί στο πρατήριο τους τον περασμένο Δεκέμβρη και δεν ήξερα τι να πρωτο παρω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Γενικά η Βιολαντα μετράει ... ειχα βρεθεί στο πρατήριο τους τον περασμένο Δεκέμβρη και δεν ήξερα τι να πρωτο παρω... Εχει καπου και στην Αθηνα η πηγες στα κεντρικα τους; Πολυ αξιολογα τα προιοντα τους παντως, τους αξιζει να τα εξαγουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Όχι όχι ήμουν στην ευρύτερη περιοχή Τρικάλων , Καρδίτσα κλπ όποτε πήγα στο πρατηρίου του εργοστασίου. Δυστυχώς Αθήνα Δν έχω καταφέρει να βρω ποικιλία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Πρατηριο στην Αθηνα δεν εχω βρει, τα περισσοτερα συσκευασμενα τα εχει σε μεγαλα Σκλαβενιτης παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Do not feed the troll!!! Feed me instead... Αυτά τα 45 της Βιολάντα είναι αγάπη μεγάλη... 20171115_170455.jpg ΥΓ: από προηγούμενη συζήτηση, δεν είχα μπερδέψει το φιτνες με το αντιφιτνες, απλώς δεν μου αρέσει η μαγιονεζα στη σαλάτα. Έχει κάτι τέτοια στο ποτ πουρί στην Ιπποκράτους. Συσκευασμένα είναι αλλά παραδόξως μου άρεσαν πολύ! ΥΓ: Η μαγιονέζα πάει παντού Max perry Αξίζει καθόλου; Έχει ένα στην Καλλιθέα αλλά ποτέ δεν πήγα! Αν ναι , τι να προτιμήσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Max perry Το λατρεύω το μαγαζί, βασικά για τα αξεπέραστα donuts του που (για εμένα) είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν. Έχω καιρό να φάω δυστυχώς. Όσον αφορά το τσουρέκι, παρά πολύ συχνά το χάνουν στην αναλογία με το σιρόπι, η που θα κολυμπάει κάτω και δεν θα έχει καθόλου ψηλά η που θα είναι στεγνό. Γενικά πάντως είναι καλή επιλογή 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2017 Εντάξει δεν ειναι top ποιότητα μιλάμε γι αλυσίδα άλλωστε, αλλα ειναι ok έχει αρκετή ποικιλία, έχει καλές γεύσεις. Τουλάχιστον για μένα. Μου αρέσουν τα τσουρέκια, τα brownies και τα κέικ του. Και φυσικά τα Ντονατ. Πάστες και τέτοια δεν έχω παρει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Τσουρέκι δυστυχώς δεν θα προτιμήσω, μιας και επειδή δούλεψα στον τερκενλή κάποτε, ξέρω ότι γενικά είναι υπερκοστολογημένες @@ριες, ως επί το πλείστον. Καλύτερα να φτιάξω ένα και να το γεμίσω μερέντα. Για τα ντόνατ κάτι θα γίνει όμως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Καλυτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μιζέρια η σοκοφρέτα, super duper extra ultra minimumweight κατηγορία... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Μιζέρια η σοκοφρέτα, super duper extra ultra minimumweight κατηγορία... Κοιτα καλυτερα την φωτογραφια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2017 Ούτε η bitter θα έκανε διαφορά... Edit: lol, άργησα λίγο να την πάρω χαμπάρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις