Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Do not feed the troll!!! Feed me instead...  :P

Αυτά τα 45 της Βιολάντα είναι αγάπη μεγάλη... 

post-258415-0-09980300-1510758593_thumb.jpg

ΥΓ: από προηγούμενη συζήτηση, δεν είχα μπερδέψει το φιτνες με το αντιφιτνες, απλώς δεν μου αρέσει η μαγιονεζα στη σαλάτα. 

• Like 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικά η Βιολαντα μετράει ... ειχα βρεθεί στο πρατήριο τους τον περασμένο Δεκέμβρη και δεν ήξερα τι να πρωτο παρω...

Εχει καπου και στην Αθηνα η πηγες στα κεντρικα τους;

Πολυ αξιολογα τα προιοντα τους παντως, τους αξιζει να τα εξαγουν.

Όχι όχι ήμουν στην ευρύτερη περιοχή Τρικάλων , Καρδίτσα κλπ όποτε πήγα στο πρατηρίου του εργοστασίου. Δυστυχώς Αθήνα Δν έχω καταφέρει να βρω ποικιλία

Do not feed the troll!!! Feed me instead...  :P

Αυτά τα 45 της Βιολάντα είναι αγάπη μεγάλη... 

attachicon.gif 20171115_170455.jpg

ΥΓ: από προηγούμενη συζήτηση, δεν είχα μπερδέψει το φιτνες με το αντιφιτνες, απλώς δεν μου αρέσει η μαγιονεζα στη σαλάτα. 

Έχει κάτι τέτοια στο ποτ πουρί στην Ιπποκράτους. Συσκευασμένα είναι αλλά παραδόξως μου άρεσαν πολύ! 

ΥΓ: Η μαγιονέζα πάει παντού :P

Max perry

Αξίζει καθόλου; Έχει ένα στην Καλλιθέα αλλά ποτέ δεν πήγα! Αν ναι , τι να προτιμήσω;

Max perry

Το λατρεύω το μαγαζί, βασικά για τα αξεπέραστα donuts του που (για εμένα) είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν. Έχω καιρό να φάω δυστυχώς.

Όσον αφορά το τσουρέκι, παρά πολύ συχνά το χάνουν στην αναλογία με το σιρόπι, η που θα κολυμπάει κάτω και δεν θα έχει καθόλου ψηλά η που θα είναι στεγνό. Γενικά πάντως είναι καλή επιλογή

• Like 2

Εντάξει δεν ειναι top ποιότητα μιλάμε γι αλυσίδα άλλωστε, αλλα ειναι ok έχει αρκετή ποικιλία, έχει καλές γεύσεις. Τουλάχιστον για μένα.

Μου αρέσουν τα τσουρέκια, τα brownies και τα κέικ του. Και φυσικά τα Ντονατ. Πάστες και τέτοια δεν έχω παρει

• Like 3

Τσουρέκι δυστυχώς δεν θα προτιμήσω, μιας και επειδή δούλεψα στον τερκενλή κάποτε, ξέρω ότι γενικά είναι υπερκοστολογημένες @@ριες, ως επί το πλείστον. Καλύτερα να φτιάξω ένα και να το γεμίσω μερέντα.

Για τα ντόνατ κάτι θα γίνει όμως :P 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...