Προς το περιεχόμενο

Eπώνυμο φθηνότερο παπί με καρμπυρατερ

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια λίστα παρακαλώ, με επώνυμα παπιά αερόψυκτα με καρμπυρατέρ και επάρκεια ανταλλακτικών. Δε θέλω Injection γιατί στην ευρύτερη περιοχή που μένω δεν υπάρχει συνεργείο που να κατέχει. Όχι κινέζικα.

Το πιο συμφέρον μου φαίνεται της Yamaha Crypton 110. Δεν ξέρω όμως τι λέει από προβλήματα. Θέλω να είναι αξιόπιστο και να μπορεί να κάνει κάθε μέρα μια διαδρομή 30 χιλιομέτρων πήγαινε-έλα σε χαλαρό ρυθμό 40-60 χ.α.ω. Υγρόψυκτα δε θέλω γιατί αν έχεις να ανησυχείς για 10 πράγματα με το αερόψυκτο με το υδρόψυκτο ανησυχείς για 30. Έχω υδρόψυκτο και την έχω δει τη γλύκα... Περιοριστείτε στα κριτήρια που δίνω και μη μου λέτε για τίποτα στρογγυλοφάναρα και glx :devil: :

- Καινούριο

- Value for Money

-Αερόψυκτο

-Καρμπυρατέρ

-Όχι κινέζικο

- Αξιόπιστο

- Επάρκεια ανταλλακτικών

- Μηχανάκι που να έχει κυκλοφορήσει κάμποσο καιρό

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ο αδερφός μου, απο τη στιγμη που του κλέψαν το glx ψάχνει για το περιφημο astra grand αλλά παίρνει τα @@ του. ειτε θα εχει κινεζικο κινητήρα, είτε θα είναι τραγικά ακριβό. Ψάξε για τα παλιά Honda πάντως.

ο αδερφός μου, απο τη στιγμη που του κλέψαν το glx ψάχνει για το περιφημο astra grand αλλά παίρνει τα @@ του. ειτε θα εχει κινεζικο κινητήρα, είτε θα είναι τραγικά ακριβό. Ψάξε για τα παλιά Honda πάντως.

Τα παλιά τα honda όπως το Glx που λες είναι 25 ετίας και όσα είναι σε καλή κατάσταση πιάνουν κοντά στο 1000ρικο στο car.gr. Eγώ 900 και 1000 ευρώ για μεταχειρισμένο 2+ δεκαετιών, που δεν ξέρω τι μπορεί να έχει κάνει ο άλλος  δε δίνω. Έτσι την πάτησα και στο παρελθόν. Εάν ήξερα το μηχανάκι κι αυτόν που το είχε προσωπικά μόνο τότε άλλα και πάλι το πολύ μέχρι 700 ευρώ για τόσο παλιό όχημα κι ας είναι τέρμα αξιόπιστο. Γι αυτό έβαλα το "καινούριο" στα κριτήρια.

κατι απο αυτα τα 2 πιστευω πληρει τα κριτηρια σου

καλη αντιπροσωπεια και ανταλακτικα σιγουρα πολυ φθηνοτερα απο yamaha (10 μερες αναμονη για φιλτρακι βενζινης και 12ε για yamaha ybr125...ελεος)

http://www.gorgolis.gr/dy125rs.htm

http://www.gorgolis.gr/Novas.htm

τα crypton 105-115 ειναι σκυλια μαυρα του πολεμου. Δεν καταλαβαινουν χριστο. Με νορμαλ χρηση και λαδια καθε 3k χλμ θελουν μπιελα μετα απο τα 100k, κι αν.

κατι απο αυτα τα 2 πιστευω πληρει τα κριτηρια σου

καλη αντιπροσωπεια και ανταλακτικα σιγουρα πολυ φθηνοτερα απο yamaha (10 μερες αναμονη για φιλτρακι βενζινης και 12ε για yamaha ybr125...ελεος)

http://www.gorgolis.gr/dy125rs.htm

http://www.gorgolis.gr/Novas.htm

Όμορφα φαίνονται, αμιγώς κινέζικα όμως και δεν κυκλοφορούν πολύ. Και για τα φρένα  και τα ηλεκτρικά τους έχω ακούσει τα χειρότερα. Thanks παντως.

Honda astrea grand ή supra. Άμα βρεις και έχει σίγουρα μαμά μοτέρ σε άριστη κατάσταση αξίζει. Είναι σκυλί μαύρο. Το μοτέρ το ανοίγει καλός μάστορας σε 5 λεπτά που λέει ο λόγος και έχει ανταλλακτικά από 5€ μέχρι 1005€ και από λαϊκή μέχρι ebay. Τα crypton είναι καινούργια σχετικά αξιόπιστα αλλά όπως και να το κάνουμε σαν τα παλιά σε αξιοπιστία δεν έχει.

Αποστολή από το C2105 με τη χρήση Insomnia App

Πάρε το φθηνότερο Honda / Yamaha / Kawasaki που θα βρεις, σε όσο χάλια κατάσταση και αν είναι.

Δώσε 150-200€ επιπλέον για ανακατασκευή.

...

Έχεις καινούριο μηχανάκι.

B)

Πάρε το φθηνότερο Honda / Yamaha / Kawasaki που θα βρεις, σε όσο χάλια κατάσταση και αν είναι.

Δώσε 150-200€ επιπλέον για ανακατασκευή.

...

Έχεις καινούριο μηχανάκι.

B)

Μπα άστο, μόνο από άτομο που ξέρω. Άσε που τα παλιά τα περισσότερα είναι πλέον με κινέζικα μοτερ πάνω. Βαριέμαι τις ανακατασκευές δεν έχω χρόνο ούτε να περιμένω πότε "θα αδειάσει" το βλαχοσυνεργείο, ούτε να τις κάνω μόνος μου. :-D

Επειδή βλέπω αρκετούς εμπόρους να κάνουν δόσεις, υπάρχει τρόπος να κάνεις δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα; Να μην τρέχω τώρα να βγάζω πιστωτικές και μαλακίες καλοκαιριάτικα μαζί με πινακίδες κ ιστορίες. Έχω να το πάρω κ μετρητοίς απλά δε θέλω να μου φύγουν όλα τα λεφτά με τη μια κ να έχω κ μια πισινή αν αρχίσει το μηχανάκι τα τσαλίμια(είμαι αυτός που φυσάει και το γιαούρτι).

E θα φαίνεται αν έχει κινεζομοτέρ πάνω. Βρες ένα που να μην έχει, και τσέκαρέ το μόνο να μην κοπανάει πίσω (μπιέλα).

Κατά τ'άλλα ας καίει λάδια, ας κοπανάνε βαλβίδες, ας μπερδεύει, ας μη παίρνει εύκολα μπρος, ας έχει σκισμένες σέλες και σπασμένα πλαστικά.

Όσο πιο χάλια είναι, τόσο πιο εύκολα θα ρίξεις την τιμή για κάτι που θα σου κοστίσει πολύ λίγο να το ξαναφτιάξεις.

Να περάσεις ένα καινούριο κυλινδροπίστονο σε παπάκι 70-80€ υπόθεση, συμμαζεύεις και τα δευτερεύοντα κάποια στιγμή αν θες, και τέλος.

Να πάει κάτι στραβά δεν γίνεται, ανταλλακτικά βρίσκεις παντού πάμφθηνα, περίεργες ζημιές δεν βγάζουν γιατί είναι εντελώς απλές κατασκευές, και ακόμα και μόνος σου αν έχεις εργαλεία σε ένα απόγευμα το ξεμπερδεύεις.

Με δόσεις δεν ξέρω τι παίζει, πιθανόν κάποιος έμπορος να σου βγάλει γραμμάτια χωρίς πιστωτική επειδή δεν είναι μεγάλο το ποσό, αλλά δεν νομίζω πως το κάνουν και πολλοί πλέον.

Και μετρητοίς να το πάρεις πάντως, δεν έχει σοβαρό ρίσκο, τι ζημιά να βγάλει ένα παπί;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...