zizu10 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, θα ήθελα μια σύντομη βοήθεια απ'όσους γνωρίζουν ή έχουν προσωπική εμπειρία από τις εταιρείες του τίλτου. Έχω wind και μου προσφέρουν πολύ καλύτερο συμβόλαιο από hol και cyta (Η Cyta είναι 2-3 ευρώ φθηνότερη από Hol). Αυτό που θα ήθελα να μου πειτε είναι ποια θεωρείται καλύτερη εταιρεία ή αν πρέπει να επαναδιαπραγματευτώ με τη wind.ΥΓ Από τη wind έχω ανάμεικτες εντυπώσεις. Σε streaming και σε online games σκαλώνει πολύ συχνά. Επίσης, δύο φορές που είχα βλάβη έκαναν 15-20 μέρες για να την φτιάξουν! Στο Περιστέρι και αρκετά μακριά από το κέντρο του ΟΤΕ παίζω τώρα στα 4-5mbps.ΥΓ2 Η Cyta ξέρω ότι έχει VoIP τηλέφωνο αλλά δεν νομίζω πως αυτό είναι τόσο θέμα αφού δεν νομίζω να κόβεται το ίντερνετ συχνά.. Και modem δύσκολα θα θελήσω να αλλάξω (εκτός και αν είναι προβληματικό αυτό που δίνουν..).
darkdragon Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Τι σύνδεση έχεις και πιάνεις 4 - 5mbps; Πόσα dB downstream attenuation βλέπεις στο modem ενότητα adsl status αν σου είναι εύκολο βέβαια; Εγώ 30 λίγο πάνω από τα 2 χιλιόμετρα πρέπει να είμαι και όλα τα φιλαράκια μου λένε ότι είμαι τυχερός! Εγώ σε 6mbps hol εξοχικό πιάνω 5,2mbps στο speedtest.net δεν είμαι στη περιοχή σου. Ρώτησε άλλους από τη γειτονιά σου πόσο βγάζουν για να είσαι σίγουρος μπορεί να έχεις καλύτερη ταχύτητα με κάποια από τις άλλες εταιρείες. Τώρα αυτό το viop με δεδομένα φωνής μέσα από διαδίκτυο και παιχνίδια online κάπως θα περιορίζει τη ταχύτητα αλλά καλύτερα κάτοχοι να απαντούσαν.
sorris78 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Για cyta εχω ακούσει πολυ καλά λογια....hol εχω πανω απο τρια χρονια μονο μια μερα έπεσε το internet και μις τους πηρα το έφτιαξαν αμεσως κανενα προβλημα απολύτως.Επισης κανενα απολύτως προβλημα δεν ειχα και απο τον ΟΤΕ αλλα τρια χρονια πριν απόλυτα ευχαριστημένος. Sent from my iPhone using Insomnia
rotting Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 το ιδιο διλημμα εχω κ εγω για μια γραμμη που θελω να μεταφερω..τελικα κλεινω προς cyta λογω των δωρεαν τελων ενεργοποιησης! βεβαια streaming,online games κτλ που λες στη συγκεκριμενη γραμμη δν μας απασχολουν ειναι πιο πολυ για τα τυπικα να υπαρχει οποτε επιλεγω καθαρα απο οικονομικη αποψη κ μονο τη φθηνοτερη
banmenow Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 ρε μαγκες να ρωτησω κατι εχω χολ στο σπιντ τεστ και στον σερβερ του τεχνικου επιμελητιριου μετραω 6-7 mbps μεσα στο μενου του ρουτερ λεει 10 και όταν τους μιλησα μ ειπαν και καλα είναι μουφα το σπιντ τεστ παρολα αυτά σε τορρεντσ οντως μου κατεβαζει με 600 700 όχι παραπανω τι παιζει ξερει κανεις?Α και την εχω fast path btw
zizu10 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Από το κέντρο του ΟΤΕ είμαι στα 2.8 χιλιόμετρα περίπου.. Κανείς που να έχει βάλει cyta? Εδώ κοντά δεν γνωρίζω κανέναν και δεν ξέρω γενικότερα πως τα πάνε από εξυπηρέτηση και τεχνική υποστήριξη...
pape11 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Εχω HOL έδω και 5 χρόνια. Δε βλέπω κάτι καλύτερο σε επίπεδο ταχύτητας από τους προηγούμενους παρόχους. Ολους τους έχω δοκιμάσει. Η υποστήριξη έχει ένα θέμα. Κάθε φορά που τους παίρνεις τηλέφωνο για βλάβη ( χαμηλός συγχρονισμός ), η απάντηση είναι προκάτ, "είστε μακριά από το DSLAM". Αρα 49%-51%.
iznodur Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δεν νομίζω να δεις διαφορά αισθητή από πάροχο σε πάροχο. Εγώ θα έμενα wind με διαπραγμάτευση στην τιμή
zizu10 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Κλείνω προς Cyta μιας και ο άνθρωπος που μου πουλάει το πακέτο είναι γνωστός μου. Την wind την αφήνω γιατί με έχει εκνευρίσει πολύ η στάση της! Μιας και αύριο μάλλον θα το κλείσω, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω? Γενικότερα, θεωρείται καλή η Cyta?
dimigar Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μιας και αύριο μάλλον θα το κλείσω, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω? Γενικότερα, θεωρείται καλή η Cyta? Δεν ξέρω αν αληθεύει αλλά μου είπαν οτι αν πέσει το ρεύμα δεν θα δουλεύει η τηλεφωνική γραμμή επειδή είναι voip. Κι εγώ ψάχνω έναν φθηνό πάροχο λόγω του οτι η Οn που είμαι τώρα θα παραδώσει πνεύμα.. Η cyta έχει μεν δωρεάν ενεργοποίηση αλλά κοστίζει €23 ανά μήνα ενώ η wind €20 με €35 ενεργοποίηση. Στα δύο χρόνια συμφέρει η wind..
Kootoomootoo Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δεν ξέρω αν αληθεύει αλλά μου είπαν οτι αν πέσει το ρεύμα δεν θα δουλεύει η τηλεφωνική γραμμή επειδή είναι voip. Κι εγώ ψάχνω έναν φθηνό πάροχο λόγω του οτι η Οn που είμαι τώρα θα παραδώσει πνεύμα.. Έτσι είναι, το ρουτερ πρέπει να μένει ανοιχτό να λειτουργεί για να έχεις και το τηλ. διότι είναι voip.
veider Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Aν θες τεχνικη υποστιριξη τοτε κοιτα απο ΟΤΕ μεριά (μιας και αναφερεις προβληματα με τη συνδεση σου). Πριν 1 εβδομαδα πηρα απο ΟΤΕ 3play me to full πακετο του ΟΤΕ TV me 37,50 το μηνα. Οταν εφυγα απο forthnet σε μια μερα δια μαγειας σταματησαν οι αποσυνδεσεις , τα σκαμπανεβασματα στην ταχυτητα και τα λοιπα προβληματα που ειχα.
rotting Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δεν ξέρω αν αληθεύει αλλά μου είπαν οτι αν πέσει το ρεύμα δεν θα δουλεύει η τηλεφωνική γραμμή επειδή είναι voip. Κι εγώ ψάχνω έναν φθηνό πάροχο λόγω του οτι η Οn που είμαι τώρα θα παραδώσει πνεύμα.. Η cyta έχει μεν δωρεάν ενεργοποίηση αλλά κοστίζει €23 ανά μήνα ενώ η wind €20 με €35 ενεργοποίηση. Στα δύο χρόνια συμφέρει η wind.. το 2ο χρονο ειναι 25 στη wind
cherno Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 cyta και hol ειναι παρασιτικές εταιρίες και αν ο ΟΤΕ θέλει τις βάζει δεύτερες και τρίτες. Είχα hol και δεν είχα πρόβλημα, μέχρι που έκανα αίτηση για tv, με ιντερνετ πακετο για 1μιση χρονο σε καλη τιμη και μετά από 2 μηνες που ειχα ιντερνετ μου λενε πως δεν γινεται να βαλω TV. εκει ξενερωσα και το θεμα ηταν πως δεν μπορουσα να βγω απο το συμβολαιο. περιμενα και εφυγα, και πηγα ΟΤΕ. ΟΤΕ όλα καλά αλλά λίγο ακριβά. Πριν λίγους μήνες παραλίγο να δοκιμάσω την CYTA, αλλά με δούλεψε το εμπορικό τους τμήμα και ο ΟΤΕ ζητούσε αποζημίωση οπότε έκανα όπισθεν για ΟΤΕ και γλίτωσα και το πρόστιμο καταγγελίας της συμβασης και την κουτοπονηριά της CYTA. Άλλα αν ήταν να αφήσω ΟΤΕ θα πήγαινα HOL. Και Forthnet εχω σουπερ ιστορία αλλά είναι μεγάλη. Στο τέλος μας ζήτησαν συγνώμη και μας έδωσαν λεφτά πίσω. (περιμενα ιντερνετ μισο χρονο... ετοιμος για δικηγόρο ήμουν... κτλ) Όλοι άχρηστοι είναι δυστυχώς. Πάνε CYTA να στηρίξεις και τον γνωστό σου.
manzah80 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μολις εφυγα απο σιτα και δεν θελω ουτε να τους ξανακουσω.Απαραδεκτη συμπεριφορα γενικως.Η αλλη πηρε να με ρωτησει γιατι φευγω τυπικα και ειχε υφακι σε φαση στα τετοια μας φυγεις δεν φυγεις τυπικα σε πηραμε.Πισω στο οτε και δεν ξαναφευγω με τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα