Προς το περιεχόμενο

Το DVD-Authoring του χαζού!

marios1957

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθείς να έχεις έτοιμους,"καμένους" πάνω στο avi η στο svcd τους υπότιτλους και το δίνεις κατ' ευθείαν στο UleadDvdMovieFactory.Τίποτε ποιό απλό.Μόνο(από προσωπική πείρα),ΜΗΝ αφήσεις το Ulead να στο γράψει.Κάν' το iso και γράφτο με decryper(αν χωράει<4.5gb).Η "συρίκνωσέ" το με το dvd2one(αν παρελπίδα σου βγει μεγαλύτερο iso) και γράφτο κατ' ευθείαν με CopyToDvd.Έχει καλή απόδοση ο ενσωματωμένος encoder του Ulead και δεν ζητάει ΚΑΜΙΑ παρέμβαση η ρύθμιση από τη μεριά του χρήστη.

Τίποτα πιό απλό!

Δημοσ.

Θα μου πείτε,γιατί δεν τα κάνω svcd.Βαριέμαι-όταν αράζω-να σηκώνομαι να αλλάζω δισκάκι

giati den kanis anti s-vcd MVCD ???

mia tenia mehri 120 min horai se ena cd 700mb ke i piotita ine poli kali....

ke pesi ke se ola ta standalone player..

Δημοσ.

Έλα ρε,εδώ είδαμε και πάθαμε να μάθουμε δυο-τρία πράγματα,θες να ξανακάτσουμε στα θρανία;lol

Παρεπιπτόντως,κατάφερα το Ulead να δέχεται vdr.Με vfapi.Ούτε ξέρω πως.Θα βγεί αύριο πρωί το αποτέλεσμα.Πριν που το έκανα,επειδή είχε mp3vbr audio,με έκλ@σε και βγήκε μουγγό.Με εξωτερικούς υπότιτλους(idx+sub).Χωρίς να είναι "καμένοι" πάνω στο divx.Τώρα ενσωματώνω τον "περίεργο" ήχο,απλωμένο σε wav,πάνω στο avi και το δίνω frameserving+αλλαγή σε ψευτο-avi(είπαμε,ΔΕΝ δέχεται vdr το Ulead,το δε link2 του avisynth είναι πολύ "κομλικέ" για τις δυνατότητές μου...)

Ποστάρω αύριο αποτέλεσμα.

Και κάτι άλλο.Ο ήχος που βγάζει αυτό το(Θεός να το κάνει)DVD,είναι mp2.Αν έχετε ψηφιακή έξοδο,ΜΗΝ περιμένετε να ακούσετε τπτ.Μούγκα μιλάμε.Μόνο αν βγάλετε αναλογικές.Και από την TV φυσικά ακούγεται(με scart) ικανοποιητικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...