sexotik Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Εγώ λοιπόν που έχω αλλάξει 30 συσκευές WP, όλα τα high end android και iphones και μένω πάντα πιστός στα BlackBerry, ειμαι τέλεια πληροφορημενος και πόσο θα έχει και ποτε περίπου θα βγει το 940 και έκανα μια πρόταση στο παιδί. Δεν γύρισα ουτε να στην πω αν σκεφτηκες καλα αυτο που έγραψες ούτε να κάνω κριτική σε κατι που δεν ξέρω πχ android γιατί πολύ απλά από τα λεγόμενά σου δεν ξέρεις απο WP ενώ ξέρεις να κριτικαρεις! 1
Masma Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Ρε μαγκες δεν τρεχει κατι ηρεμα. Αποψεις ζητησα απο ανθρωπους που εχουν μια εμπηρεια καθως εγω δεν εχω δουλεψει ποτε wp. Θα μπορουσα και εγω επειδη ενω δουλεψει android κυριως να πω σε ενα αντοιστηχο post οτι τα wp δεν εχουν δυνατοτητες καθως πχ δεν εχουν την ελευθερια των adroid κλπ. Στην πραξη ομως ολοκληρωμενη αποψη για τα wp δεν εχω για δεν ειχα ποτε μου. Το μονο που ειμαι ειναι να με βοηθησουν ανθρωποι που εχουν δουλεψει εκτενεστερα το λογισμικο αυτο. Φυσικα ολες οι αποψεις ειναι δεκτες. Παντως σας ευχαριστω ολους για τις πληροφοριες και την βοηθεια. Η αληθεια ειναι οτι μαλλλον δεν θα προχωρησω στην αγορα του 930 καθως μπορω να πω οτι ερωτευτικα το lg g3 32gb ειναι σε αυτα τα λεφτα. (το μονο αρνητικο που βρηκα μπαταρια οτι ειναι μετρια αλλα για εμενα ειναι οκ) Τωρα αν η επιλογη μου θα ειναι η καλυτερη η σωστη θα το δουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα