Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα παραπάνω πρόσθεσε και μια από τις καλύτερες οθόνες της αγοράς συν τις σίγουρες αναβαθμίσεις. Γενικά αν εξαιρέσεις το iphone 6, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στην αγορά ανεξαρτήτως τιμής.

Ενταξυ εχεις δικιο το κατεχεις εσυ το θεμα γραφοντας τετοια πραγματα. Ας παει δηλαδη σε WP να τον περιορισει απειρα το λειτουργικο και αργοτερα να ψαχνεται. Οσο για το σχολιο για τις υδροψυξεις ασχετο με το θεμα αλλα και οτι να ναι(κοινως τοσα ξερουμε τοσα λεμε).

Fulgore άστο. ή δεν το μυρίζεις το άθλημα ή σε ξεπέρασε. Παίξε με καμια υδρόψυξη κι αυτή έτοιμη γιατί από επαγγελματικά κινητά δεν... root και υδρόψυξη, που θα πάει, θα ρθουν τα άτιμα τα 30 όμως.

Εγραψε παντως το σχολιο σου για επαγγελματικα κινητα παντως,πραγματικα οτι να ναι :lol:  :lol: .

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά είναι το Lumia 930....Δυστυχώς έκανα το λάθος και πήρα το G2 και τώρα τρέχω στο service της LG.

Εχεις θεμα με το LG G2? Το προηγουμενο κινητο μου ειναι που μου εσπασε για αυτο και μονο αλαζω κινητο.... Το θεωρω ενα πολυ καλο κινητο!

Είχα τι κινητό τουλάχιστον 2 μήνες αλλά δεν άντεξα κ το πούλησα!

Κατασκευή πολύ καλή ναι

Κάμερα τέλεια η κλτρη που πέρασε από τα χέρια μ(κινητού πάντα)

Γρήγορο ναι σταθερό ναι αλλά έχω παρατηρήσει τα μικρά drop frames!

Γνκα όμως σαν λειτουργικό δν μ άρεσε καθόλου! Βαρετό πάρα πολύ κ εννοείτε θα είναι πολύ γρήγορο αφού multitasking ούτε κατά διάνοια υπάρχει ξέχνα την λέξη αυτή κάθε φορά που έφυγα από μια εφαρμογή έπρεπε να την ξανά φορτώσει κ δν σ λέω για μεγάλες που θέλουν πολύ ραμ αλλά από Internet Explorer σε fb η Twitter!

Γνκα μ είχε σπάσει τα νεύρα αυτό το πράγμα κ είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για ναυαρχίδα!

Άμα θέλεις κάμερα phone ναι παρτο αλλά μέχρι εκεί

Κ όσο για μπαταρία με το ζόρι μια μέρα (έχω nexus 6 Των κ μ πιάνει σχεδόν 2μερο για να καταλάβεις κ δν φημίζεται για η καλή διάρκεια μπαταρίας το nexus) κ ζεσταίνεται Υπερβολικά πολύ όταν παίζεις games κ η μπαταρία κάνει ελεύθερη πτώση!

Οθόνη amoled όχι από τις κλτρες μέτριο panel αλλά αρκετά καλό!

Θα σ πρότεινα με κλειστά μάτια να πάρεις moto x 2gen εκτός από κάμερα σε όλα τα άλλα είναι πολύ κλτρο κ έχει πολύ πιο οριμο λειτουργικό τα w10 ελπίζω να διορθώσουν κάποια πράγματα αλλά μέχρι τότε εγώ δν θα ξαναεπενρα με Τπτ wp!

Το moto x 2gen ειναι περιπου στην ιδια τιμη εχεις δικιο το εχω σκεφτει και αυτο.... οπως και το lg g3 σε παρομοια τιμη ειναι..... Οχι οτι με καει η καμερα να ειναι τοσο τελεια αλλα να μπορει να βγαλει καλες φωτογραφιες για εναν μεσο χρηστη και επειδη αναφερες την καμερα το moto x 2ge ενοεις οτι δεν εχει γενικα καλη η οτι εχει καλη και απλα ειναι καλυτερη του 930?

Σε αυτα τα λεφτα(300 ευρώ)  να σας πως οτι επειδη ημουν κατοχος lg g2 θα πηγαινα πολυ ανετα σε lg g3 απλα το μονο θεμα ειναι  η μπαταρια του lg g3 που με εχει προβληματισει. Ακουω και καλα και κακα σχολια. Φιλος μου που το εχει με μετρια χρηση που κανει που λεει ειναι μια χαρα. Στα φορουμ διαβαζω και οτι δεν κραταει καθολου...

Αν ηξερα οτι εχει μια μετρια μπαταρια δεν με νοιαζει να ειναι η τελεια θα το επαιρνα ανετα.

Δημοσ.

Εχεις θεμα με το LG G2? Το προηγουμενο κινητο μου ειναι που μου εσπασε για αυτο και μονο αλαζω κινητο.... Το θεωρω ενα πολυ καλο κινητο!

Ναι έχω θέμα, έχει ξεκολλήσει ελαφρά το panel της οθόνης κάτω αριστερά, και οι βλάκες στην LG σκοπέβουν να το βγάλουν εκτός εγγήυσης....

Δημοσ.

Ναι έχω θέμα, έχει ξεκολλήσει ελαφρά το panel της οθόνης κάτω αριστερά, και οι βλάκες στην LG σκοπέβουν να το βγάλουν εκτός εγγήυσης....

Μαλιστα πως ξεκολησε ? Εγω δεν ειχα τετοιο προβλημα. Στο service δηλαδη τι σου ειπαν?

Δημοσ.

Το moto x 2gen ειναι περιπου στην ιδια τιμη εχεις δικιο το εχω σκεφτει και αυτο.... οπως και το lg g3 σε παρομοια τιμη ειναι..... Οχι οτι με καει η καμερα να ειναι τοσο τελεια αλλα να μπορει να βγαλει καλες φωτογραφιες για εναν μεσο χρηστη και επειδη αναφερες την καμερα το moto x 2ge ενοεις οτι δεν εχει γενικα καλη η οτι εχει καλη και απλα ειναι καλυτερη του 930?

Σε αυτα τα λεφτα(300 ευρώ) να σας πως οτι επειδη ημουν κατοχος lg g2 θα πηγαινα πολυ ανετα σε lg g3 απλα το μονο θεμα ειναι η μπαταρια του lg g3 που με εχει προβληματισει. Ακουω και καλα και κακα σχολια. Φιλος μου που το εχει με μετρια χρηση που κανει που λεει ειναι μια χαρα. Στα φορουμ διαβαζω και οτι δεν κραταει καθολου...

Αν ηξερα οτι εχει μια μετρια μπαταρια δεν με νοιαζει να ειναι η τελεια θα το επαιρνα ανετα.

Είναι απλά μια μέτρια κάμερα είναι ελάχιστα χειρότερη του nexus 6 (έχουν ίδιο φακό εκτος από το ois του nexus) κ εμένα με καλύπτει με το παραπάνω δν ειναι τέλεια αλλά φουλ επαρκής!

Για μπαταρία το g3 το είχα κ αυτό κ απλά αμα δν το βάλεις custom rom (stock android) μν το πάρεις! Το ui του άσχημο κ laggy αμα βάλεις μια cyanogenmod θα πετάει αλλά μόνο τότε! Γνκα είμαι φαν του στοκ είναι το πιο καθαρό όμορφο κ γρήγορο! Άμα δν πάρεις κινητό με στοκ ανδροιδ πάρε κλτρα iPhone!

Δημοσ.

Είναι απλά μια μέτρια κάμερα είναι ελάχιστα χειρότερη του nexus 6 (έχουν ίδιο φακό εκτος από το ois του nexus) κ εμένα με καλύπτει με το παραπάνω δν ειναι τέλεια αλλά φουλ επαρκής!

Για μπαταρία το g3 το είχα κ αυτό κ απλά αμα δν το βάλεις custom rom (stock android) μν το πάρεις! Το ui του άσχημο κ laggy αμα βάλεις μια cyanogenmod θα πετάει αλλά μόνο τότε! Γνκα είμαι φαν του στοκ είναι το πιο καθαρό όμορφο κ γρήγορο! Άμα δν πάρεις κινητό με στοκ ανδροιδ πάρε κλτρα iPhone!

Kοιτα αν επαιρνα Ι  phone μονο το 6 θα επαιρνα αλλα ειναι πανακριβο οποτε το ξεχναμε. και να ειχα 600 ευρω για κινητο δεν τα εδινα. Ασε που  σε αυτες τις τιμες θα επαιρνα σιγουρα η το lg g4 η το Samsung galaxy 6.(oxi note 4 γιατι για εμενα παραειναι μεγαλο). Αλλα ολα αυτα ειναι off the record καθως δεν δινω τοσα χρημματα

Δημοσ.

Μαλιστα πως ξεκολησε ? Εγω δεν ειχα τετοιο προβλημα. Στο service δηλαδη τι σου ειπαν?

Αν ήξερο πως έγινε καλά θα ήταν....αυτό ξεκίνησε τις τελευταίες 3 μέρες, μια χαρά ήταν πρίν. Όταν λέω ξεκόλλησε, δεν εννοώ έφυγε ολόκληρο.....απλός άρχισε να σηκώνεται ελάχιστα προς τα πάνω, αλλά και πάλι πρέπει να φτιαχτεί. Και ούτε από πτώση έγινε, περομετρικά το κινητό είναι άριστο.

• Like 1
Δημοσ.

Μια χαρά είναι το Lumia 930....Δυστυχώς έκανα το λάθος και πήρα το G2 και τώρα τρέχω στο service της LG.

Σεβομαι τα λεφτα που εδωσες για να το αγορασεις,αλλα γενικευεις πολυ εναντιον του G2 μ'αυτο που λες!

Το οτι σου ετυχε ελαττωματικη συσκευη,ειναι θεμα τυχης και δεν αντιπροσωπευει την πραγματικοτητα που ισχυει για αυτην τη πολυ δυνατη συσκευη!

Αν εξαιρεσεις αυτο που σου ετυχε,δεν εισαι ικανοποιημενος απ'το G2?

• Like 1
Δημοσ.

Σεβομαι τα λεφτα που εδωσες για να το αγορασεις,αλλα γενικευεις πολυ εναντιον του G2 μ'αυτο που λες!

Το οτι σου ετυχε ελαττωματικη συσκευη,ειναι θεμα τυχης και δεν αντιπροσωπευει την πραγματικοτητα που ισχυει για αυτην τη πολυ δυνατη συσκευη!

Αν εξαιρεσεις αυτο που σου ετυχε,δεν εισαι ικανοποιημενος απ'το G2?

Αυτό με το οποίο είμαι απογοητευμένος, όχι τελείως, αλλά και πάλι.....είναι η κάμερα.....περίμενα κάτι παραπάνω απο την κάμερα του. G2. 

Δημοσ.

Αυτό με το οποίο είμαι απογοητευμένος, όχι τελείως, αλλά και πάλι.....είναι η κάμερα.....περίμενα κάτι παραπάνω απο την κάμερα του. G2. 

Κατσε ρε εσυ δεν λεεω οτι εχει τρομερη απλα επειδη ειναι το προηγουμενο κινητο μου μπορω να πω πως εμεινα σχετικα ευχαριστημενος. Φυσικα δεν ξερω τα δικα σου στανταρ στην εικονα(μπορει να ειναι πιο ψιλα απο τα δικα μου). Εχει μια καλουτσικη καμερα για ενα μεσο χρηστη. Αν ζητασ το κατι παραπανω τοτε το καταλαβαινω. Του g3 φανταζομαι σου κανει....?

Δημοσ.

Κατσε ρε εσυ δεν λεεω οτι εχει τρομερη απλα επειδη ειναι το προηγουμενο κινητο μου μπορω να πω πως εμεινα σχετικα ευχαριστημενος. Φυσικα δεν ξερω τα δικα σου στανταρ στην εικονα(μπορει να ειναι πιο ψιλα απο τα δικα μου). Εχει μια καλουτσικη καμερα για ενα μεσο χρηστη. Αν ζητασ το κατι παραπανω τοτε το καταλαβαινω. Του g3 φανταζομαι σου κανει....?

Μου κάνει το G3, αλλά δυστηχώς είναι πολύ μεγάλο για μένα....προτειμώ κινητά κοντά στις 5" οθόνη...

• Like 2
Δημοσ.

Καλά εσύ Fulgore έχεις μείνει στην εποχή του killer instict και μου κάνεις κριτική για ένα λειτουργικό το οποίο απο το ένα σου μπήκε από το άλλο σου βγήκε δεν παει να άλλαξες και τα δυο. Λες και τα windows εχουν μείνει στο zune για να περνάς αρχεία..

Οσο για την τιμολογιακή πολιτική τι ακριβώς έπρεπε να σκεφτώ πριν γράψω ;; είδες πουθενά να κάνω λόγο ή να γίνεται λόγος για χρήματα ;

Ανέτρεξε στις αξιολογήσεις μου να δεις πόσα lumia έχουν περάσει από τα χέρια μου. Ήμουν ο πρώτος που έφερε το 900 στην Ελλάδα και μου ζητήθηκε στο έτερο φόρουμ να γράψω review μέχρι να το εγκαταλειψουν 2 μηνες αργότερα με την έλευση των 8.

Από τότε τα wp βελτιώθηκαν παντού. Ο ψαγμενος κόσμος θέλει ζωγραφιές και όμορφα εικονίδια όμως... για τον απλό χρήστη είναι ότι καλύτερο.

Για μένα κοίτα και Blackberry μεριά.

• Like 1
Δημοσ.

Το τηλεφωνο οντως απο επιδοσεις πεταει αλλα σε αυτο εν μερη φταιει η ελλειψη που εχει απο πλευρας εφαρμογων και γενικα το κινητο τα Specs που εχει δεν αξιοποιουνται απο τα 8.1 και λογικα ουτε πληρως απο τα 10ρια(με 1gb ram απαιτησεις).

Ενα απο τα σημαντικοτερα πραγματα που παρατηρησα και μου εκαναν την καλυτερη εντυπωση ειναι η συνδεση του κινητου στον υπολογιστη για να περασεις τραγουδια,εικονες κλπ.

Στα Android απλα συνδεεις το κινητο και χωρις προγραμματα,συγχρονισμο κινητου με υπολογιστη,Error κλπ απλα σερνεις απο το ενα παραθυρο στο αλλο(μιας και το κινητο το αναγνωριζει σαν εξωτερικο δισκο!!!).Μονο και μονο με αυτο επαθα την πλακα μου σε σχεση με τα Windows Phone αλλα και τα Itunes των Iphone.

Μόνο και μόνο αυτά τα δύο που έγραψες φανερώνουν παντελή άγνοια περί wp και το πως λειτουργούν.

• Like 3
Δημοσ.

Το πρώτο είναι απλά λάθος εκτίμηση οκ. Με το δεύτερο δείχνει ότι δεν είχε ποτέ wp ενώ ισχυρίζεται το αντίθετο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θυμαμαι να εγραψα πουθενα ουτε οτι εχω χρονια δουλεψει τα Lumia,ουτε οτι ελιωσα το κινητο απο πλευρας εφαρμογων κλπ. Κυριως και λογω δουλειας και εγω σε απλη χρηση ημουν κυριως δηλαδη Wi Fi,mail,καμια φωτογραφια,μερικα Video κλπ

Ουτε εγραψα οτι ειναι μαπα το κινητο νομιζω.

Οσο για το διαστημα που ειχα τα κινητα ηταν απο τον Οκτωβριο του 2014μεχρι τον Απριλιο και προφανως δεν εχω προσωπικη γνωμη πως ηταν οι προηγουμενες εκδοσεις Windows 7 και 8.

Μιλησα κυριως για τις δυνατοτητες τις συσκευης και καποια πραγματα που παρατηρησα και σε αυτην αλλα και στο λειτουργικο για το συντομο διαστημα που την ειχα.

Ουτε μπηκα και ειπα οτι ειμαι ο Guru των Windows phone ή οτι εχουν περασει πολλα μοντελα απο τα χερια μου κτλπ.

Οσο για το αν ειχα κινητο ή οχι εχει δικιο ο παραπανω συμφορουμιτης που πηρε και Like,προφανως στις αγγελιες πουλησα 250ευρω μονο το κουτι της συσκευης.

Αν ειναι κακο απλα να λεμε την γνωμη μας αναφεροντας μαλιστα και την συγκεκριμενη χρηση και λειτουργια της συσκευης που περασε απο τα χερια μας τοτε ενταξυ τι να πω....

Αλλα απο οτι φενεται ειναι καλυτερο να γραφουμε γενικοτητες οπως το παραπανω οτι το Lumia 930 ειναι η καλυτερη αγορα εκτως Iphone 6 χωρις να αναφερουμε καν αν αυτο το γραφουμε απο προσωπικη εμπειρια(αν εχουν περασει οι ταδε συσκευες απο τα χερια μας και ποιες ή αν απλα γραφουμε οτι διαβαζουμε στα διαφορα Sites).

Ο ενδιαφερομενος εγραψε στο αρχικο post

'''''Θελω να μου πειτε οσοι εχετε επαφη η ξερετε τελος παντων αν με αυτο το κινητο ενας μεσος χρηστης  που ζηταει τα παραπανω αν θα ειναι ευχαριστημενος.

Υ.Γ. Το εχει δει κανεις απο κοντα? απο ιντερνετ δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι ομορφο.''''

Και μου αρεσει που το εγραψα κιολας οτι'''' Ικανοποιημενος θα εισαι σιγουρα απο το κινητο απο πλευρας Specs,καμερας,αναλυσης και χρωματων'''''

Αλλα απο οτι φενεται καλυτερο ειναι να γραφουμε γενικοτητες του τυπου

''Μπορείς βέβαια να κάνεις υπομονή κανά μήνα που θα ανακοινωθεί το 940 απο microsoft..''

Χωρις καν να ξερουμε ακριβη ημερομηνια,δηλαδη ποσο να περιμενει και το αλλο σημαντικο το κοστος,βλεπε κοστος 1520 και 930.

Καλη συνεχεια στην σχετικη κουβεντα και καλες αγορες απο μενα στον Ts.

Να πω μονο για τον Ts οτι ζηταω προσωπικα συγνωμη αν παραπληροφορησα σε κατι που εγραψα πιο πανω οσον αφορα την λειτουργια του 930.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...