Masma Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μιλαμε λοιπον για ενα χρηστη που θελει ολο το πακετο σε φυσιολογικη τιμη 300 ευρω δηλαδη. 1)καλη κατασκευη 2)Γρηγορο επεξεργαστη 3)οχι κοληματα 4) καλη καμερα 5) καλη μπαταρια 6) ευχρηστο τηλεφωνο. Θελω να μου πειτε οσοι εχετε επαφη η ξερετε τελος παντων αν με αυτο το κινητο ενας μεσος χρηστης που ζηταει τα παραπανω αν θα ειναι ευχαριστημενος. Υ.Γ. Το εχει δει κανεις απο κοντα? απο ιντερνετ δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι ομορφο.
stevengreeceGR Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Το έχω δει. Εγώ εχω το Nokia Lumia 635. Αφού το 635 έχει χαμηλά specs και τρέχει τέλεια του το 930 είναι απίστευτο τηλέφωνο. Έχει πολύ καλές κριτικές στο σκρουτζ. Έχει καλή κάμερα, επεξεργαστή, οθόνη και ειδικά η κατασκευή. Το λειτουργικό σύστημα είναι 5 αστέρων. Στο προτείνω ανεπιφύλακτα. 1
Masma Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Το έχω δει. Εγώ εχω το Nokia Lumia 635. Αφού το 635 έχει χαμηλά specs και τρέχει τέλεια του το 930 είναι απίστευτο τηλέφωνο. Έχει πολύ καλές κριτικές στο σκρουτζ. Έχει καλή κάμερα, επεξεργαστή, οθόνη και ειδικά η κατασκευή. Το λειτουργικό σύστημα είναι 5 αστέρων. Στο προτείνω ανεπιφύλακτα. Σε ευχαριστω για τις πληροφοριες. Θεωρεις οποτε οτι ειναι μια καλη επιλογη για ενα κινητο που εχει ολο το πακετο σε αυτα τα λεφτα?
sexotik Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Σε αυτά τα λεφτά, ναι. Αν βέβαια δεν αλλάζεις συχνά κινητά και δεν θα σε ενδιαφέρει ένα τηλέφωνο το οποίο φέρει το όνομα μιας ήδη κλεισμένης εταιρείας, (καθαρά ψυχολιγικά μιλώντας). Μπορείς βέβαια να κάνεις υπομονή κανά μήνα που θα ανακοινωθεί το 940 απο microsoft..
Masma Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Σε αυτά τα λεφτά, ναι. Αν βέβαια δεν αλλάζεις συχνά κινητά και δεν θα σε ενδιαφέρει ένα τηλέφωνο το οποίο φέρει το όνομα μιας ήδη κλεισμένης εταιρείας, (καθαρά ψυχολιγικά μιλώντας). Μπορείς βέβαια να κάνεις υπομονή κανά μήνα που θα ανακοινωθεί το 940 απο microsoft.. Ναι το σκεφτηκα απλα μου γαινεται οτι θα ειναι πιο ακριβο.... Δεν θα κανει τουλαχιστον 400 και βαλε?
mdimitr Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μιλαμε λοιπον για ενα χρηστη που θελει ολο το πακετο σε φυσιολογικη τιμη 300 ευρω δηλαδη. 1)καλη κατασκευη 2)Γρηγορο επεξεργαστη 3)οχι κοληματα 4) καλη καμερα 5) καλη μπαταρια 6) ευχρηστο τηλεφωνο. Θελω να μου πειτε οσοι εχετε επαφη η ξερετε τελος παντων αν με αυτο το κινητο ενας μεσος χρηστης που ζηταει τα παραπανω αν θα ειναι ευχαριστημενος. Υ.Γ. Το εχει δει κανεις απο κοντα? απο ιντερνετ δεν μπορω να καταλαβω αν ειναι ομορφο. Και μέσος και προχωρημένος χρήστης θα είναι ευχαριστημένος. Με θεωρώ προχωρημένο χρήστη και με έχει καλύψει το 930. Εξάλλου βαρέθηκα τα root και τις custom rom κάθε τόσο και λιγάκι. Αν ξαναπήγαινα σε android θα πήγαινα μόνο σε nexus η κάτι σαν τα motorola με vanilla android. Όπως θα σου πουν όλοι πρώτων δες αν χρησιμοποιείς συγκεκριμένα apps που σου είναι απαραίτητα και αν υπάρχουν στο windows store. π.χ. εμένα μου λείπουν κάποια apps όπως wifi analyzer, ebanking Πειραιώς, hearthstone ... αλλά όχι αρκετά για να πώ ότι μετάνιωσα την μετάβαση. Από την άλλη η microsoft έχει φτιάξει η ίδια πολλά apps που χρειάζονται στην καθημερινή χρήση. κολλήματα γενικά δεν θα έχεις σε οποιοδήποτε lumia. Από άποψη hardware βρίσκω μόνο 2 αρνητικά 1.βάρος 2.ανέβασμα θερμοκρασίας σε gaming και έντονη χρήσης. φυσικά θα επαναλάβω τα πολύ θετικά του 1.κάμερα 2.οθόνη 3.εμφάνιση/ποιότητα κατασκευής Αν τα λεφτά δεν είναι θέμα πήγαινε για το 930 ελεύθερα Αν θες απλά να δοκιμάσεις το windows phone πήγαινε στο 735 που είναι για μένα το πιο vfm κινητό γενικά στην αγορά. Αν θές κάτι καλύτερο απο 735 το 830 είναι επίσης πολύ καλή επιλογή γλιτώνεις 100 euro και παίρνεις εξίσου καλή ποιότητα με 930 λίγο χειρότερη κάμερα και οθόνη, χειρότερο soc με ελάχιστη επίπτωση όμως στην καθημερινή εμπειρία, καλύτερη αυτονομία, glance screen , sd card, πιο ελαφρύ πιο λεπτό και χωρίς υπερθερμάνσεις. 1
revvok Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Αν ζητάς τα παραπάνω, είναι εξαιρετική επιλογή. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, τρέχει υπερβολικά άνετα τα wp, πολύ smooth εμπειρία χρήσης, απ' τις καλύτερες κάμερες που έχουν υπάρξει σε κινητό, πολύ καλή οθόνη. Η μπαταρία του είναι μάλλον απλά καλή. Όσο για την ευχρηστία, θεωρώ τα wp, σε γενικές γραμμές, πολύ εύχρηστα και εύκολα στην εκμάθηση. Στα μείον του ότι δεν παίρνει sd (αν και έχει 32gb εσωτερικό χώρο), η μπαταρία του δεν είναι αποσπώμενη και δεν έχει notification led ούτε glance screen. για το Υ.Γ.: Πήγαινε σε κανένα μαγαζί να το δεις από κοντά, προσωπικά θεωρώ ότι είναι πολύ όμορφο 1
libero1899 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Εχει πολύ καλή κάμερα οπως ολα τα lumnia και εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφίας ΝΟΚΙΑ πολυ καλες. UIActivityIndicatorViewStyleWhiteLarge.7 1
Masma Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Και μέσος και προχωρημένος χρήστης θα είναι ευχαριστημένος. Με θεωρώ προχωρημένο χρήστη και με έχει καλύψει το 930. Εξάλλου βαρέθηκα τα root και τις custom rom κάθε τόσο και λιγάκι. Αν ξαναπήγαινα σε android θα πήγαινα μόνο σε nexus η κάτι σαν τα motorola με vanilla android. Όπως θα σου πουν όλοι πρώτων δες αν χρησιμοποιείς συγκεκριμένα apps που σου είναι απαραίτητα και αν υπάρχουν στο windows store. π.χ. εμένα μου λείπουν κάποια apps όπως wifi analyzer, ebanking Πειραιώς, hearthstone ... αλλά όχι αρκετά για να πώ ότι μετάνιωσα την μετάβαση. Από την άλλη η microsoft έχει φτιάξει η ίδια πολλά apps που χρειάζονται στην καθημερινή χρήση. κολλήματα γενικά δεν θα έχεις σε οποιοδήποτε lumia. Από άποψη hardware βρίσκω μόνο 2 αρνητικά 1.βάρος 2.ανέβασμα θερμοκρασίας σε gaming και έντονη χρήσης. φυσικά θα επαναλάβω τα πολύ θετικά του 1.κάμερα 2.οθόνη 3.εμφάνιση/ποιότητα κατασκευής Αν τα λεφτά δεν είναι θέμα πήγαινε για το 930 ελεύθερα Αν θες απλά να δοκιμάσεις το windows phone πήγαινε στο 735 που είναι για μένα το πιο vfm κινητό γενικά στην αγορά. Αν θές κάτι καλύτερο απο 735 το 830 είναι επίσης πολύ καλή επιλογή γλιτώνεις 100 euro και παίρνεις εξίσου καλή ποιότητα με 930 λίγο χειρότερη κάμερα και οθόνη, χειρότερο soc με ελάχιστη επίπτωση όμως στην καθημερινή εμπειρία, καλύτερη αυτονομία, glance screen , sd card, πιο ελαφρύ πιο λεπτό και χωρίς υπερθερμάνσεις. Ευχαριστω για τις πληροφοριες σκεφτομαι σοβαρα να το αγορασω. Θα δω φυσικα και το 830 που μου ειπες... Απλα το 930 και συμφωνα με spects και αυτα που μου λετε νομιζω ειναι ενα κινητο που εχει ολο το πακετο και σε μια φυσιολογικη τιμη... Αν ζητάς τα παραπάνω, είναι εξαιρετική επιλογή. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, τρέχει υπερβολικά άνετα τα wp, πολύ smooth εμπειρία χρήσης, απ' τις καλύτερες κάμερες που έχουν υπάρξει σε κινητό, πολύ καλή οθόνη. Η μπαταρία του είναι μάλλον απλά καλή. Όσο για την ευχρηστία, θεωρώ τα wp, σε γενικές γραμμές, πολύ εύχρηστα και εύκολα στην εκμάθηση. Στα μείον του ότι δεν παίρνει sd (αν και έχει 32gb εσωτερικό χώρο), η μπαταρία του δεν είναι αποσπώμενη και δεν έχει notification led ούτε glance screen. για το Υ.Γ.: Πήγαινε σε κανένα μαγαζί να το δεις από κοντά, προσωπικά θεωρώ ότι είναι πολύ όμορφο Καλα για το Υ.Γ. ενοειτε πως θα παω να το δω απο κοντα πρωτα.... Το οτι δεν παιρνει sd δεν με επηρεαζει γιατι τα 32 gb θα μου φτασουν... Τα χρωματα του στην οθονη πως ειναι? εχει καλη αποκριση?
sorris78 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Πολύ καλη κάμερα και γενικά πολύ value for money κινητό τα αξίζει τα λεφτα του σίγουρα Sent from my iPhone using Insomnia 1
revvok Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 ... Καλα για το Υ.Γ. ενοειτε πως θα παω να το δω απο κοντα πρωτα.... Το οτι δεν παιρνει sd δεν με επηρεαζει γιατι τα 32 gb θα μου φτασουν... Τα χρωματα του στην οθονη πως ειναι? εχει καλη αποκριση? Εξαιρετική οθόνη amoled fullhd, ζωντανά χρώματα και full ρυθμίσεις. Η απόκριση ήταν άριστη τον λίγο καιρό που τα είχα στα χέρια μου. 1
Masma Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Εξαιρετική οθόνη amoled fullhd, ζωντανά χρώματα και full ρυθμίσεις. Η απόκριση ήταν άριστη τον λίγο καιρό που τα είχα στα χέρια μου. Γιατι λιγο καιρο? επαθε κατι μετα?
revvok Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Γιατι λιγο καιρο? επαθε κατι μετα? Όχι δεν ήταν δικό μου αλλά ενός φίλου μου, το είχα ανταλλάξει για λίγες μέρες για να το δω.. Ακόμα το έχει και λειτουργεί άψογα 1
DoYouNote Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Κρίμα για το forum να παρουσιάζεται μια wp συσκευή ως vfm απέναντι σε περσινές android ναυαρχίδες. Θα μου πείτε εγώ είμαι ένα απλό τρολ που δεν αναγνωρίζει την αξία του Lumia 930. Βέβαια από την στιγμή που ο αγοραστής δεν έχει ιδέα τι πάει να αγοράσει και αγνοεί την έννοια του λειτουργικού συστήματος ίσως μείνει ικανοποιημένος οποτε περι ορέξεως... κολοκυθόπιτα.
dialer1453 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μιλαμε λοιπον για ενα χρηστη που θελει ολο το πακετο σε φυσιολογικη τιμη 300 ευρω δηλαδη. 1)καλη κατασκευη -> την καλύτερη. Εφάμιλη και καλύτερη από iphone. 2)Γρηγορο επεξεργαστη -> Koρυφαίο αλλά από μόνο του δεν λέει κάτι 3)οχι κοληματα -> δεν υπάρχει windows phone που να κολλάει τώρα ή στο μέλλον. 4) καλη καμερα -> την καλύτερη που μπήκε ποτέ σε κινητό 5) καλη μπαταρια -> γενικά μέτρια 6) ευχρηστο τηλεφωνο. -> υποκειμενικό αλλά κατά κοινή ομολογία τα wp είναι πολύ εύχρηστα Στα παραπάνω πρόσθεσε και μια από τις καλύτερες οθόνες της αγοράς συν τις σίγουρες αναβαθμίσεις. Γενικά αν εξαιρέσεις το iphone 6, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο στην αγορά ανεξαρτήτως τιμής. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα