Προς το περιεχόμενο

sony xperia z3 vs htc one m8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και απο μενα προσωπικα M8 παντως.Ναι μεν εχει 2gb ram σε σχεση με τα 3 του Z3 αλλα το κινητο παει σφαιρα,το Htc Sense απλα τα σπαει,δεν υπαρχει ιχνος lag και σε Benchmark παταει και πιο δυνατα κινητα. Μονο η camera ειναι στα αρνητικα του(μια χαρα ειναι αλλα μεχρι εκει)και λιγο η μπαταρια που και παλι ειναι οκ.

Eχεις δικιο. Παντως πραγματικα η καμερα στο htc για εναν μεσο χρηστη μια χαρα ειναι.(εχω κανει λιγη χρηση) Με αυτα που ακουγα περιμενα κατι το τραγικο.

Δημοσ.

Γενικα το θεμα με τις καμερες ειναι αρκετα περιπλοκο.Αλλα βλεπεις στα χαρτια και αλλα στην πραξη(καλη ωρα Sony xperia Z). Ακομα πχ και στο νεο M9 που εχει στα χαρτια 20Mp παλι δεν εχει τραγικες διαφορες απο αυτη του Htc One M8. Επισης να θυμισω οτι και πιο παλια τα Iphone απο το 5 και μετα ειχαν την φημη της καλης καμερας σε σχεση με αλλα κινητα που και αυτα στα χαρτια ειχαν καλυτερη καμερα.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή τα δουλεύω και τα δύο.

Htc M8

+ Εμφάνιση-ποιότητα κατασκευής

+ Ήχος

+ Sense

- Μπαταρία και κάμερα (πάντα συγκριτικά με Ζ3)

- Μέγεθος (που για 5αρα οθόνη θα έπρεπε να είναι πιό μαζεμένο)

Ζ3

+ Εμφάνιση

+ Μπαταρία

+ 3 GB

+ Αδιάβροχο

+ 0,5 cm μεγαλύτερη οθόνη

+ Μέγεθος (Ίδιο με το Μ8)

- Το περιβάλλον ( που δεν είναι καθόλου κακό, αλλά του Μ8 είναι καλύτερο και πολύ smooth)

- Ήχος (πάντα σε σύγκριση με το Μ8)

Οι οθόνες τους εμένα μου φαίνονται ίδιες.

Αν βαθμολογούσα, με πολύ σκέψη,  Μ8  8.5/10     Ζ3  8,6/10

• Like 1
Δημοσ.

Γενικα το θεμα με τις καμερες ειναι αρκετα περιπλοκο.Αλλα βλεπεις στα χαρτια και αλλα στην πραξη(καλη ωρα Sony xperia Z). Ακομα πχ και στο νεο M9 που εχει στα χαρτια 20Mp παλι δεν εχει τραγικες διαφορες απο αυτη του Htc One M8. Επισης να θυμισω οτι και πιο παλια τα Iphone απο το 5 και μετα ειχαν την φημη της καλης καμερας σε σχεση με αλλα κινητα που και αυτα στα χαρτια ειχαν καλυτερη καμερα.

Σε αυτο εχεις δικιο οπως και το I phone 6 που εμενα μπορει να μην μου αρεσει σαν κινητο και θεωρω οτι ειναι πολυ ακριβο για αυτα που δινει , εχει πολυ καλη καμερα σε αντιθεση με αλλα κινητα που εχουν καλυτερα σpects παρολο που ειναι 8 Mp....

Επειδή τα δουλεύω και τα δύο.

Htc M8

+ Εμφάνιση-ποιότητα κατασκευής

+ Ήχος

+ Sense

- Μπαταρία και κάμερα (πάντα συγκριτικά με Ζ3)

- Μέγεθος (που για 5αρα οθόνη θα έπρεπε να είναι πιό μαζεμένο)

Ζ3

+ Εμφάνιση

+ Μπαταρία

+ 3 GB

+ Αδιάβροχο

+ 0,5 cm μεγαλύτερη οθόνη

+ Μέγεθος (Ίδιο με το Μ8)

- Το περιβάλλον ( που δεν είναι καθόλου κακό, αλλά του Μ8 είναι καλύτερο και πολύ smooth)

- Ήχος (πάντα σε σύγκριση με το Μ8)

Οι οθόνες τους εμένα μου φαίνονται ίδιες.

Αν βαθμολογούσα, με πολύ σκέψη,  Μ8  8.5/10     Ζ3  8,6/10

Ευχαριστω για τις πληροφοριες..Οποτε αφου μου λες οτι κανεις χρηση και στα 2 αν κρινω απο αυτα που αναφερεις  θα ελεγα οτι συμφωνεις οτι και τα 2 ειναι μια πολυ καλη αγορα  και ειναι υποκειμενικο το θεμα στο ποιο αρεσει στον καθενα... Βεβαια βαση βαθμολογιας δινεις ενα μικρο προβαδισμα στο Z3....

Τελικα ο φιλος μου εχτες πηγε στο public τα ειδε και τα 2 και σημερα το πρωι που μιλησαμε και του εδειξα τα σχολια σας κατεληξε στην αγορα του sony xperia Z3(το παραγκηλε κιολας) . Εγω να σας πω οτι προτειμω και μου αρεσει πιο πολυ το m8 αλλα αυτα ειναι υποκειμενικα. Οποιο και να παρεις θεωρω ευχαριστημενος εισαι.

Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...