Προς το περιεχόμενο

sony xperia z3 vs htc one m8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας φιλος μου εχει μπει στο  δίλημμα για το ποιο κινητο ειναι καλυτερη αγορα.... Εσεις τι λετε?

Δημοσ.

πανω κατω τα ιδια ειναι αν εξαιρεσης το 1gb ραμ παραπανω του z3 απο εκει και περα διαλεγει καμερα + waterproof (z3) ή ηχεια και πολυ καλη κατασκευη 

• Like 1
Δημοσ.

Το z3 υπερτερεί και στην αυτονομια και η οθονη εχει υψηλότερη φωτεινότητα.

Κατασκευή και τα 2 ειναι ισάξια σε πολυ υψηλό επίπεδο.

• Like 1
Δημοσ.

πανω κατω τα ιδια ειναι αν εξαιρεσης το 1gb ραμ παραπανω του z3 απο εκει και περα διαλεγει καμερα + waterproof (z3) ή ηχεια και πολυ καλη κατασκευη 

3 gb ram εχει το Z3!

Δημοσ.

Το z3 υπερτερεί και στην αυτονομια και η οθονη εχει υψηλότερη φωτεινότητα.

Κατασκευή και τα 2 ειναι ισάξια σε πολυ υψηλό επίπεδο.

γυαλι και απτις δυο πλευρες χωρις θηκη αν πεσει κατω παει ενω το M8 τα παει πολυ καλα με τα drop test 

3 gb ram εχει το Z3!

γιατι εγω τι ειπα?

• Like 1
Δημοσ.

γυαλι και απτις δυο πλευρες χωρις θηκη αν πεσει κατω παει ενω το M8 τα παει πολυ καλα με τα drop test 

γιατι εγω τι ειπα?

Πωωωω σορρυ εχεις δικιο.  Διαβασα πριν  οτι ειπες οτι εχει 1gb ραμ. :P Παντως ειναι ομορφο το z3

Δημοσ.

Πωωωω σορρυ εχεις δικιο.  Διαβασα πριν  οτι ειπες οτι εχει 1gb ραμ. :P Παντως ειναι ομορφο το z3

:P ναι ομορφο ειναι και εχει καλυτερη μπαταρια απο το m8

• Like 1
Δημοσ.

Εγω θα προτιμούσα το htc πολύ ευχαριστημένος απο htc στο παρελθόν και μου αρεσει πολυ το design του στο συγκεκριμενο κινητό

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Z3 φιλε μου

Μου φαινεται οτι και ο φιλος μου για τον οποιο κανω την ερυενα θα  θα συμφωνισει μαζι σου... Για z3 τον βλεπω !

• Like 1
Δημοσ.

πες του να παρει το s6 πολυ τιμιο τηλεφωνο

Aπλα οπως θα γνωριζεις και εσυ η τιμη στο s6 ανεβαινει πολυ 180 ευρω περιπου παραπανω απο το Z3 ΚΑΙ 210-220 απο το HTC. Δεν ειναι και λιγα.. :P Αμα ειχε να διαθεσει τοσα αυτο θα επαιρνε φανταζομαι....

Δημοσ.

Αν και δεν έχω προτείνει ποτέ Sony Xperia σε αυτήν την περίπτωση νομίζω πως είναι καλύτερη επιλογή το Z3(με εναν 100ρι ακόμα παίρνεις NOTE 4, με 150 S6)

Δημοσ.

παρολο που γουστα ειναι αυτα το m8 το βρισκω πολυ μα πολυ ποιο  ομορφο απο z3 και απο την στιγμη που και τα δυο εχουν καλα specs θα επερνα το htc.

Αν το κρινεις καθαρα βαση specs z3

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά θα επέλεγα το μ8, για το sense και το ότι κάθεται στο χέρι καλύτερα. Στα specs πάνω κάτω τα ίδια είναι,δε θα δεις διάφορα απόδοσης.

• Like 1
Δημοσ.

Και απο μενα προσωπικα M8 παντως.Ναι μεν εχει 2gb ram σε σχεση με τα 3 του Z3 αλλα το κινητο παει σφαιρα,το Htc Sense απλα τα σπαει,δεν υπαρχει ιχνος lag και σε Benchmark παταει και πιο δυνατα κινητα. Μονο η camera ειναι στα αρνητικα του(μια χαρα ειναι αλλα μεχρι εκει)και λιγο η μπαταρια που και παλι ειναι οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...