Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Μου έκατσε στα χέρια για επιδιόρθωση το παραπάνω laptop και έχει το εξής θέμα. Bootάρει κανονικά, μπαίνει μέσα στα windows, αλλά με το που μπει είναι μονίμως σε κατάσταση nirvana. Δεν μπορείς ούτε το ποντίκι να κουνήσεις τις περισσότερες φορές γιατί "δείχνει" συνέχεια να το απασχολεί κάτι. Είναι μονίμως κολλημένο δηλαδή μέχρι αηδίας.

Αν περιμένεις κανά 5-10 λεπτά σου πετάει αυτό το error στην φωτογραφία. Μόλις πατήσεις ok έχεις 1 λεπτό περίπου να κάνεις ότι θέλεις και μετά συνεχίζει στο ίδιο κόλλημα με πριν. 

Κάτι είδα στο μήνυμα λέει για το avast οπότε στο 1 λεπτό που πρόλαβα, μπήκα στο msconfig και το σταμάτησα(το avast) να ανοίγει όταν γίνεται το boot. Έκανα restart και το πρόβλημα έμεινε το ίδιο! Μετά από τα 5-10 λεπτά βγήκε πάλι το ίδιο μήνυμα σφάλματος απο το AvastaUI.exe ενώ κανονικά δεν θα έπρεπε καν να εκτελείτε...

Έχει κανείς καμιά ιδέα τι παίζει? Ευχαριστώ

post-339290-0-80769700-1432503545_thumb.jpg

Δημοσ.

Νομίζω είναι ιός...κάπου το είχα συναντήσει και εγώ...Επαναφορά συστήματος μπορείς να κάνεις;;;Μήπως παρατήρησες και άλλα θεματάκια όπως πχ. αλλοιωμένες γραμματοσειρές ή να σου πετάει μήνυμα πως δεν έχετε δικαιώματα διαχειριστή κτλπ;;; Δοκίμασες αν μπορείς να απεγκαταστήσεις το avast;;;

Δημοσ.

Νομίζω είναι ιός...κάπου το είχα συναντήσει και εγώ...Επαναφορά συστήματος μπορείς να κάνεις;;;Μήπως παρατήρησες και άλλα θεματάκια όπως πχ. αλλοιωμένες γραμματοσειρές ή να σου πετάει μήνυμα πως δεν έχετε δικαιώματα διαχειριστή κτλπ;;; Δοκίμασες αν μπορείς να απεγκαταστήσεις το avast;;;

Δεν μπορείς να κάνεις πολλά φίλε μου... Είναι μονίμως κολλημένο και το mouse! Προσπάθησα να κάνω και επαναφορά αλλά δεν ξέρω ακόμα αν είχε cd με το που το αγόρασαν ή υπάρχει ξεχωριστό partition. Πάντως αν πατήσεις κατά το boot το 0 μπαίνει σε recovery mode αλλά μου ζητάει κάποιο Image για να την κάνει την επαναφορά... Άρα πιθανόν να έχει cd.. Υποθέτω!

Δημοσ.

Για φορματ το κόβω...Τρέξε ενα kaspersky live cd-usb και κάνε έλεγξε για ιούς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...