TEOKOS Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Αγοράζεις το ειδικό υγρό και με ένα ψεκαστικό κάνεις τον καθαρισμό. Περισσότερες λεπτομέρειες όταν το αγοράσω και κάνω τον καθαρισμό. Χτες τα έμαθα και εγώ.
Tenshi Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Αγοράζεις το ειδικό υγρό και με ένα ψεκαστικό κάνεις τον καθαρισμό. Περισσότερες λεπτομέρειες όταν το αγοράσω και κάνω τον καθαρισμό. Χτες τα έμαθα και εγώ. Ακριβώς! Πάρτε ένα μπουκάλι Fectant 3 (circa 20 ευρώ το 1lt),αραιώστε σε αναλογία 1:50 σε και με ένα βαποριζατέρ ψεκάζετε. Το μπουκάλι θα σας βγάλει για χρόνια! 1
Adon1s Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Πληρώνουμε την παροχή υπηρεσίας και οχι την εργασία με χρονοχρέωση . Επειδή δίνουμε 30€,θα πρέπει να είναι ο άλλος εκεί για κανα δίωρο για να τα δικαιολογήσει; Τόσο την αξιολογεί,τόσο χρεώνει. Αποκεί και πέρα , θα μας έρθει οβτύπους για τον ετήσιο καθαρισμό, 3 κλιματιστικά 20€ έκαστο. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δεν βγαίνει πιο φθηνό να το πετάς και να το αλλάζεις κάθε 10 χρόνια από το να κάνεις 5 φορές επαγγελματικό καθαρισμό; Εξαρτάται τι ζητάνε. Με 18 ευρώ που ζητάνε σε εμάς δεν νομίζω. Αλλά εγώ προσωπικά για φέτος θα αγοράσω δικό μου υγρό και θα το καθαρίσω μόνος μου γιατί δεν έκανε καλό καθαρισμό ο τεχνικός που ήρθε πέρσι, συν οτι δεν μου άρεσε και η συμπεριφορά του, ασε που μας έχουνε πρίξει με το τηλεφωνικό spamming από την εταιρεία. Το υγρό χρειάζεται περισσότερο για την εσωτερική μονάδα και καλύτερα να μην είναι οικιακό καθαριστικό και διάφορες τέτοιες αλχημείες αλλά να αγοραστεί κάποιο ειδικό υγρό από μαγαζί. Την εξωτερική την καθαρίζεις με οτι θέλεις, κατά προτίμηση ένα ψεκαστήρι με νερό και azax για να ρίξεις στον συμπυκνωτή.
BrollyFX Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Ακριβώς! Πάρτε ένα μπουκάλι Fectant 3 (circa 20 ευρώ το 1lt),αραιώστε σε αναλογία 1:50 σε και με ένα βαποριζατέρ ψεκάζετε. Το μπουκάλι θα σας βγάλει για χρόνια! Όπως τα λέει ο Tenshi είναι, απλά το fectant άλλαξε όνομα και λέγεται πλέον Everbrite NCH. Επίσης, από τη στιγμή που θα ανοίξει το μπουκάλι, έχει διάρκεια ζωής ενός έτους. Οπότε θα σας βγει πιο οικονομικό αν μαζευτείτε μερικοί φίλοι και το μοιραστείτε (Με αραίωση 1:50 φτάνει για να καθαρίσεις τα κλιματιστικά μιας ολόκληρης γειτονιάς...)
zoranb Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Παιδιά, δεν έχω καταλάβει, το χημικό σε τι χρειάζεται για τον καθαρισμό του κλιματιστικού;
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Παιδιά, δεν έχω καταλάβει, το χημικό σε τι χρειάζεται για τον καθαρισμό του κλιματιστικού; Το ρίχνεις στο εσωτερικό στοιχείο για να απομακρυνθεί από τον εξατμιστή και τα φίλτρα η σκόνη τα βακτήρια η μούχλα και οι άσχημες οσμές. ΥΓ: Τελικά εγώ έφερα τεχνικό γιατί το υγρό που σκόπευα να αγοράσω δεν ήξερα αν ήταν μόνο για τα φίλτρα ή και για το εσωτερικό στοιχείο του κλιματιστικού, με τα ίδια λεφτά έκανε όλη την δουλειά ο τεχνικός συν έλεγχο για το φρέον. Ο τεχνικός έκανε πολύ καλή δουλειά. Αφαίρεσε και ένα πλαστικό εξάρτημα του εσωτερικού μηχανήματος το οποίο δεν το είχαν κάνει οι υπόλοιποι ψυκτικοί που ήρθαν πέρσι και παλαιότερα. Μόλις άνοιξα το κλιματιστικό για πρώτη φορά μετά την χειμερινή σεζόν και το μισό σπίτι γέμισε έντονα με μια μπάφλα σαν μυρωδιά υπογείου, όταν έπεσε το χημικό μειώθηκε η μυρωδιά. Το νερό έπεσε σε έναν κουβά από την εξωτερική σωλήνα και μύριζε σαν ασβέστης. Προσθήκη φρέοντος δεν χρειάστηκε.
Silverage Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Ξέρετε κανένα μαγαζί στην Αθήνα που πουλάει καθαριστικά για ac; Εκτός απο το everbrite που αναφέρθηκε πιο πάνω ξέρουμε καμιά άλλη καλή μάρκα;
zoranb Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 όταν έπεσε το χημικό μειώθηκε η μυρωδιά. Το νερό έπεσε σε έναν κουβά από την εξωτερική σωλήνα και μύριζε σαν ασβέστης. Προσθήκη φρέοντος δεν χρειάστηκε. Αυτό το χημικό μπορεί να αλλοιώσει το χρώμα των πλακιδίων;
Silverage Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Αυτό το χημικό μπορεί να αλλοιώσει το χρώμα των πλακιδίων; Δεν νομίζω αλλά καλύτερα βάλε κάνα κουβά για σιγουριά.
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Αυτό το χημικό μπορεί να αλλοιώσει το χρώμα των πλακιδίων; Οχι φίλε μου δεν κάνουν τίποτα, απλά το δικό μας μπαλκόνι είναι σε πολύ παλιό κτίριο και δεν κάνει να μένουν νερά εκεί, δεν έχει σιφόνι, οπότε το καλοκαίρι που ανάβω το κλιματιστικό βάζω έναν κουβά στο σωληνάκι για να μαζεύονται τα νερά εκεί και τα ρίχνω στην λεκάνη μετά.
greekparot Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2015 Ακριβώς! Πάρτε ένα μπουκάλι Fectant 3 (circa 20 ευρώ το 1lt),αραιώστε σε αναλογία 1:50 σε και με ένα βαποριζατέρ ψεκάζετε. Το μπουκάλι θα σας βγάλει για χρόνια! Αυτο με την αναλογια δεν το καταλαβα καλα. Βαζω δηλ. Ενα καπακι απο το φαρμακο και 50 νερο, καπως ετσι παει δηλ?
Tenshi Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Αυτο με την αναλογια δεν το καταλαβα καλα. Βαζω δηλ. Ενα καπακι απο το φαρμακο και 50 νερο, καπως ετσι παει δηλ? Στα 10ml Fectant ή Everbrite NCH όπως είπε και ο BrollyFX, βάζεις 500ml νερό. Με μισό λίτρο διαλύματος,βγάζεις άνετα 2 A/C και τα φίλτρα τους (τα πλένω ξεχωριστά) 2
atasos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 στις προσφορες αν ψαχτεις στο google βρισκεις κουπονια οπως κανω και εγω εδω και 4 χρονια με 25 ευρω 3 κλιματιστικα.Απο κει και περα φρεο αν δεν εχει πειραχτει το αιρκοντισιον αντε να χρειαστει να προσθεσει ενα απειροελαχιστο στα 5 χρονια χρησης.
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2015 στις προσφορες αν ψαχτεις στο google βρισκεις κουπονια οπως κανω και εγω εδω και 4 χρονια με 25 ευρω 3 κλιματιστικα.Απο κει και περα φρεο αν δεν εχει πειραχτει το αιρκοντισιον αντε να χρειαστει να προσθεσει ενα απειροελαχιστο στα 5 χρονια χρησης. Στο δικό μου 1 φορά στα 12 έτη μέχρι στιγμής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα