koratokva Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Έχω έναν imac του 2008 και έπαθε ζημιά από πτώση τάσης της ΔΕΗ και δεν άνοιγε , το πήγα σε μη εξουσιοδωτημένο service και παράγγειλε μια πλακέτα τροφοδοσίας αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε και έτσι το μηχάνημα κρίθηκε μη επισκευάσιμο , μου είπε ότι το πρόβλημα είναι στο motherboard , τώρα μετά από καιρό σκέφτομαι να πάρω και μια δεύτερη γνώμη , εσείς τι λέτε ? 1.αξίζει 2.αν ναι σε ποιά εταιρεία service να απευθυνθώ. Εθχαριστώ προκαταβολικά
zio10 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Για μένα δεν αξίζει. Το μηχάνημα είναι παλιό και οι μητρικές πανάκριβες...
koratokva Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 υπάρχουν και άλλες επιλογές ςκτός infoquest και document.?
diofter Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 τσέκαρε ebay. Αλλιώς δεν αξίζει, θα σου κοστίσει περισσότερο απο το να βρείς ίσως και πιο πρόσφατο μοντέλο σε αγγελίες.
zio10 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 φανταζομαι κοιτας infoquest και document. Έχω την εντύπωση ότι δεν θα ασχοληθούν με τόσο παλιό μοντέλο οι συγκεκριμένοι...κι αν ασχοληθούν θα είναι ασύμφορο!
xlorenzo Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 εγω δυο φορες εχω παει στην isystem και εμεινα ευχαριστημενος. Βεβαια το κοστουμι δεν το γλιτωνεις αν ειναι επισκευασιμο γιατι για τα παλαιοτερα μοντελα δεν εχουν ανταλακτικα εκτος αν ειναι κανενας δισκος μνημες κτλ. . Αν ειναι logicboard εκτος οτι θα ειναι πανακριβο υπαρχει πιθανοτητα να μην υπαρχει ανταλακτικο. Παντως αν παρεις τηλ και δωσεις σειριακο του μηχανηματος σου λενε αν υπαρχει ανταλακτικο επιτοπου. 1
eliask Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Και αφού με το καλό το φτιάξεις αγόρασε και ένα ups για έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από τέτοια ζητήματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα