Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν imac του 2008 και έπαθε ζημιά από πτώση τάσης της ΔΕΗ και δεν άνοιγε , το πήγα σε μη εξουσιοδωτημένο service και παράγγειλε μια πλακέτα τροφοδοσίας αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε και έτσι το μηχάνημα κρίθηκε μη επισκευάσιμο , μου είπε ότι το πρόβλημα είναι στο motherboard , τώρα μετά από καιρό σκέφτομαι να πάρω και μια δεύτερη γνώμη , εσείς τι λέτε ? 

1.αξίζει

2.αν ναι σε ποιά εταιρεία service να απευθυνθώ.

Εθχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

τσέκαρε ebay. Αλλιώς δεν αξίζει, θα σου κοστίσει περισσότερο απο το να βρείς ίσως και πιο πρόσφατο μοντέλο σε αγγελίες.

Δημοσ.

φανταζομαι κοιτας infoquest και document.

Έχω την εντύπωση ότι δεν θα ασχοληθούν με τόσο παλιό μοντέλο οι συγκεκριμένοι...κι αν ασχοληθούν θα είναι ασύμφορο!

Δημοσ.

εγω δυο φορες εχω παει στην isystem και εμεινα ευχαριστημενος. Βεβαια το κοστουμι δεν το γλιτωνεις αν ειναι επισκευασιμο γιατι για τα παλαιοτερα μοντελα δεν εχουν ανταλακτικα εκτος αν ειναι κανενας δισκος μνημες κτλ. . Αν ειναι logicboard εκτος οτι θα ειναι πανακριβο υπαρχει πιθανοτητα να μην υπαρχει ανταλακτικο. Παντως αν παρεις τηλ και δωσεις σειριακο του μηχανηματος σου λενε αν υπαρχει ανταλακτικο επιτοπου.

• Like 1
Δημοσ.

Και αφού με το καλό  το φτιάξεις αγόρασε και ένα ups για έχεις το κεφάλι σου ήσυχο  από τέτοια ζητήματα :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...