p8grs Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Ενδιαφερεται κανεις απο κοντινες περιοχες στα Μεγαρα ή καποιος που μενει κοντα στο The Mall (Μαρουσι) να αγορασουμε 1 + 1 Razer Nabu X που εχει προσφορα το πλαισιο?http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/smartwatch/Razer-NABU-X-Smartband-kai-ena-dwro.htm
thodoris20s Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 φίλε εγώ ενδιαφέρομαι αλλά είμαι από Κοζάνη. Αν το πάρεις μου το στέλνεις και σου καταθέτω το ποσό και τα μεταφορικά εννοείται
p8grs Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Εχω βρει ατομο απο Αθηνα που μου εστειλε το πρωι μηνυμα :-/
thodoris20s Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Οκ φίλε! Εγώ δεν παίζει να βρω κάποιον έχω στείλει παντού
miike Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Αφήστε ένα review αν το πάρετε κάποιοι και δεν σας είναι κόπος, γιατί τα σχόλια από αμαζον κτλ. είναι λίγο αποθαρρυντικά
thodoris20s Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Ε για 25 ευρώ οτι και να ειναι το παίρνεις ειναι καλή ευκαιρία νομίζω. Σίγουρα και γω 50 δεν θα τα έδινα. Αυτά που λέει τα κανει και τα κανει καλα απο όσα review εχω δει. Miike αν αποφασίσεις να κανεις την αγορά ενημέρωσε με γιατι και γω ψάχνω δεύτερο άτομο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα