DJJordan Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Καλησπέρα, ψάχνω μια λύση να ψύξω καλύτερα την κάρτα γραφικών μου, γιατί τώρα που καλοκαιριάζει πιάνει 72+ βαθμούς σε full load, έχω βάλει άλλη ψύκτρα μεγαλύτερη με 4 heatpipes και 2 ανεμιστήρες, αλλά δεν είδα καμία βελτίωση, αρχικά σκεύτηκα να πάρω μία ακόμα μεγαλύτερη ψύκτρα αλλά δεν θα έχει καθόλου χώρο για ανεμιστήρες, τουλάχιστον όσες έχω δει στην αγορά έχουν μεγάλο ύψος αξίζει να πάω σε υδρόψυξη μόνο για την κάρτα γραφικών; και αν ναι, υπάρχει κάποιο woterblock στην αγόρα που να ταιριάζει σε ati hd5770; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Πριν πας σε τραβηγμένη λύση για ψύξη που είναι το νερό, οι 72 βαθμοί δεν είναι και τραγικοί. Η παλιά μου η HD6870 τόσους πιάνει in-game. Φαντάζομαι το airflow μέσα στο κουτί είναι το βέλτιστο δυνατό και η πάστα που έβαλες είναι καλή και στη σωστή ποσότητα. Επίσης, κάνε ένα κόπο και πες ποια ψύξη έβαλες. Η "PROLIMATECH" έχει μια πολύ καλή λύση την "MK-13": Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJJordan Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 την ψυκτρα την εχω καιρο και εχω πεταξει τη συσκευασία, παντος μοιαζει με αυτη:http://www.e-shop.gr/arctic-cooling-accelero-s1-plus-p-PER.650161 αλλά η δική μου είναι πιο μακρόστενη και έχει μαζί 2 μεγάλους slim ανεμιστήρες σκευτόμουνα να βάλω αυτή: http://www.e-shop.gr/raijintek-morpheus-p-PER.812238, ανεμιστήρες δε χωράνε επειδή η καινούρια μητρική που έχω βάλει είναι τετράγωνη και έχει μόνο μια pci 2 θέσεις κάτω απο την pci-e, στην οποία έχω τοποθετημένη κάρτα που δεν γίνεται να αφαιρεθεί ή να παει αλλού (εκτός αν βρω καλώδιο επέκτασης pci) το κουτί έχει καλό χώρο και τακτοποιημένα καλώδια, όσο για την πάστα έχω βάλει arctic silver 5, δεν ξέρω ποια ποσότητα θεωρείται σωστή αλλά κάθε φορά καλύπτω όλη την επιφάνεια και τη στρώνω ομοιόμορφα πριν τοποθετήσω ψύκτρα σε cpu ή gpu πάντος θα ήθελα να μάθω και αν υπάρχει waterblock για τη συγκεκριμένη κάρτα σε περίπτωση που αποφασίσω να φτιαξω υδροψυξη συνολικά για ολο το pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Να ξεκινήσω ανάποδα και να πω ότι για υδρό, δεν ξέρω να σου πω. Τώρα, η ποσότητα της πάστας είναι όσο ένα μπιζέλι στο κέντρο και τίποτα άλλο. Όταν βάζεις το από πάνω, εκείνο με το βίδωμα την πάει όπου πρέπει να πάει. Φαίνεται καλή και είναι και από αξιόπιστη εταιρία. Πως θα βάλεις ψύξη χωρίς ανεμιστήρα; Όχι 70, 80+ θα πιάνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SouLSLayeR Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Η κάρτα σου κοστίζει λιγότερο από την ψύκτρα που πας να πάρεις, για να μην μιλήσω για υδρόψυξη. Άλλαξε πάστα και ξεσκόνισε λίγο να δεις πως πάει, αλλιώς δεν αξίζει να ξοδέψεις παραπάνω λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJJordan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 εκανα οτι μπορουσα, η καρτα φτανει maximum 83 βαθμους, θα αντεξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SouLSLayeR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Νωρίς νωρίς. Ε, αφού επιβίωσε και δεν απεβίωσε μέσα στο καλοκαίρι, θα ζήσει. 83 βαθμοί είναι κάπως τσιμπημένη τιμή, αλλά θα αντέξει. Απλά πρόσεξε να μην φτάσει τα 90ρια γιατί θα πέσει throttling και λίγο αργότερα reboots και άλλα ωραία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJJordan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 εδεσα προχειρα ενα επιπλέον ανεμιστηρακι στο πανω μερος τις καρτας και κερδισα μονο 3 βαθμους, σε stress test δεν πηγε ουτε δέκατο πανω απο 80 βαθμους, το επόμενο βημα θα είναι να αλλάξω θεση στην απο κάτω κάρτα με pci extension καλώδιο ωστε να χωρέσουν μεγαλύτερα ανεμιστηράκια, αλλιώς βάζω υδρόψυξη ή αλλάζω κάρτα γραφικών... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Για stress test μιλάς..; Γενικά δε βλέπω να υπάρχει σοβαρός λόγος ανησυχίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Σε καμία πιο δυνατή ψυκτρα ίσως άξιζε αλλά με τα λεφτά που δίνεις περνεις μια καλύτερη κάρτα γραφικών, όλα τα σύστημα τα ψύξης που δεν έχουν ανεμηστηρακια βάζεις αναγκαστικά δικά σου αλλιώς θα βραζουν τα πάντα, αν είδες 80 βαθμούς πυρήνα μνήμες θα είχες 100+++, γνώμη μου σε τόσο παλιά κάρτα (και ούτε καν high end για την εποχή της) δεν αξίζει να ξοδεύεις λεφτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα