Click4Money Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Η απάντηση από linode This seems very peculiar. In this very rare scenario, we would suggest ensuring that your database server is not compromised and that your database credentials are not stolen. You will need to make sure that your server is not prone to SQL Injection attacks. Πιστεύω ότι κάτι θα φταίει με τα αρχεία.. κάπου υπάρχει τρύπα μάλλον θα κάνω καινούργια εγκατάσταση
kraken92 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Κάνε σίγουρα νεα εγκατάσταση, οσο για το sql injection πιστεύω θα το είχες καταλάβει.
infin1tyGR Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Το πιο πιθανό είναι αυτό που είπε ο defacer, πήρε ένα domain name και το έβαλε να δείχνει στο site σου. Το site σου είναι αυτό που βλέπεις απλά με άλλο όνομα. Γι' αυτό και όταν έκανες shutdown δεν μπορούσες να μπεις, επειδή δεν είναι διαφορετικό site.
defacer Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Κοντεύουν να μου πέσουν τα μαλλιά με διάφορα που διαβάζω... πρόσβαση στη database και ιστορίες για αγρίους τη στιγμή που υπάρχει μια τελείως απλή και προφανής θεωρία την οποία δεν κάνουμε τον κόπο να ελέγξουμε.
kraken92 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 1 server 2 domain name(διαφορετικές IP) = mirroring. Τι ακριβώς περίεργο έχει αυτό που λέω;
Click4Money Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Κοντεύουν να μου πέσουν τα μαλλιά με διάφορα που διαβάζω... πρόσβαση στη database και ιστορίες για αγρίους τη στιγμή που υπάρχει μια τελείως απλή και προφανής θεωρία την οποία δεν κάνουμε τον κόπο να ελέγξουμε. xaxaxaxa. Παιδιά τραγικό λάθος.xaxaxa δικό μου. Πάντα δούλευα με apache και τώρα που έβαλα nginx την έπαθα. δεν μελέτησα πολύ καλά το config του ngixn. Απλά πρέπει στο config του nginx να βάλεις μια εντολή ώστε να μην επιτρέπεις σε άλλο host εκτος από το δικό σου να αποκτήσει πρόσβαση. Εγώ το έκανα με τον παρακάτω κώδικα αν τον χρειαστεί κάποιος κάποια στιγμή: if ($host !~* ^(forum.totalfitness.gr|www.forum.totalfitness.gr)$ ) { return 444; } και πετάω έξω τον αρχηγό: vs-hs.com Επεξ/σία 25 Μαΐου 2015 από Click4Money
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα