Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Lol. και θα έγγραφα εδώ για να παρω 5-10 κλικ.

Παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος μόνο εφόσον γνωρίζει... Το vs-hs.com είναι σαν να είναι συνδεδεμένο με την βάση του tottalfitness... μπορώ να συνδεθώ και σαν διαχειριστής από αυτό...

Δημοσ.

Οποιοσδήποτε μπορεί να πάρει ένα οποιοδήποτε domain και να το βάλει να δείχνει σε όποιο site του αρέσει.

Αυτό δεν συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση εφόσον μπορεί να συνδεθεί κανονικά και σαν administrator.

Δημοσ.

........

Δηλαδή τώρα είπε το παλικάρι "πολύ περίεργο, είδα τη γυναίκα μου να φεύγει χέρι χέρι με κάποιον που μου έμοιαζε πολύ" και η θεωρία με την οποία πάμε είναι το "μπορεί κάποια εξωγήινη φυλή να έχει βάλει κλώνους στη γη, αυτός που είδες ήταν ο κλώνος σου που πήρε τη θέση σου ανάμεσά μας"?

Αν έχει και τους κωδικούς της βάσης (πώς, ειδικά χωρίς να έχει και shell στον server?) και τα περιεχόμενα της βάσης (πώς? γιατί χωρίς αυτά αυτό που συζητάμε δε γίνεται) τότε έχει τα πάντα όλα... και αυτό που αποφάσισε να κάνει μ' αυτά είναι να κλωνοποιήσει το site δημόσια για κάποιο άγνωστο λόγο? Αν πάσει περιπτώσει είναι υπερβολικά εύκολο να διαπιστώσει κανείς ότι ούτε πρόσβαση στη βάση γίνεται ούτε scraping: απλά κοιτάς τα logs σου.

• Like 1
Δημοσ.

Προσβαση στο σερβερ δεν εχει μέσω shell  :-( Τι περίεργο..πρώτη φορά μου συμβαίνει. Λέτε αν μεταφέρω το περιεχόμενο της βάσης σε μια καινούργια να λυθεί το πρόβλημα;;

Δημοσ.

Άλλαξε στοιχεία στη βάση σου για να είσαι σίγουρος, και παρακολούθησε καθημερινά απο το Cpanel τις κινήσεις που γίνονται.

Δημοσ.

Άλλαξα τον κωδικό της βάσης αλλά και πάλι μπορεί να συνδεθεί στην βάση μου. Ίσως να κόλλησα κάτι στα αρχεία του site μου και να μπορεί να με ελέγχει...

Έκανα shutdown τον σερβερ και το αποτέλεσμα ήταν να πέσει το site όπως βλέπετε και στην παρακάτω εικόνα. 

post-321180-0-61894600-1432507484_thumb.jpg

Δημοσ.

Αν κρίνω από το ότι το google έχει ιντεξαρει δυστυχώς όλες τις σελίδες του φόρουμ, θα πρέπει να έχει πάρα πολύ καιρό που υπάρχει αυτό το site.

Αυτό που σκέφτομαι είναι να κατεβάσω την βάση μου και να κάνω νέα εγκατάσταση με καθαρά αρχεία. Αλλά θα περιμένω ακόμα λίγο μπας και βρω τη φταίει.

Δημοσ.

Που hostareis αν επιτρέπεται;

linode

Το περίεργο είναι ότι αυτός που το κάνει δεν έχει πειράξει τίποτα. Άφησε τα πάντα ακριβώς όπως είναι, ακόμα και τους συνδέσμους και τις διαφημίσεις (ίσως και να μην μπορεί να τα αλλάξει για να τα αφήνει όπως έχουν).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι όμως δεν θέλω να σε τρομάξω μπορεί να αλλάξει οτι θέλει απλά δεν το κάνει ή δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα. Εγώ θα ενημέρωνα και τον host και έπειτα θα έκανα ένα νέο database. Κοίτα αν έχει πειράξει και το mapping. O τυπάς με τη παρακάτω IP 104.28.28.32 hostarei Αμερική, εγω υποψιάζομαι mirroring ή reverse proxy.

Επεξ/σία από kraken92

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...