Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή πιο βαριές εφαρμογές και παιχνίδια όπως hearthstone δεν κολλάνε λόγω μειωμένης ram? Και αν κατάλαβα λες πως χρησιμοποιείς custom rom. Έτσι ουσιαστικά δεν αλλάζεις το stock android? Δεν πολυκαταλαβα τι εννοείς και αυτό συμπέρανα οπότε αν θες μπορείς λίγο να εξηγήσεις τι εννοείς? Ευχαριστώ

2gb ειναι υπεραρκετά (τώρα ο εχθρός του καλου ειναι το καλύτερο).... τωρα για το hearthstone δεν ξερω γτ δεν παιζω hearstone...

Οχι λεω πως το moto x εχει stock android....

To greenify ειναι μια εφαρμογή που σου επιτρέπει να αδρανοποιεί εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς ετσι ωστε να μην σου καίνε την μπαταρια. Μπορείς να βαλεις ενα shortcut ετσι ωστε με το πατιμα του να μπορεις να αδρανοποιείς ολες της εφαρμογες που εχεισ επιλεξει.

To sd maid καθαριζει τον αποθηκευτικο χωρο σου.

Το amplify και ds battery saver ειναι εφαρμογες που θελουνε το xposed framework για να λειτουργήσουνε. Το xposed framework ομως μπορείς να το εγκαταστήσεις μονο αν κάνεις root (κατι σαν χακαρισμα) την συσκευη. Το amplify και ds battery saver βοηθανε να εξοικονομήσεις μπαταρια.

Το greenify και το sd maid δουλεύουνε και χωρις root αλλα με root κανουν καλητερη δουλια.

Links:

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.thedarken.sdm

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify&hl=el

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.batrsaver

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ryansteckler.nlpunbounce

http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer

Εγω απλος το εχω ρουταρισμενο και του εχω αυτες τις εφαρμογες δεν εχς εγκαταστήσει αλλα roms.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τι δουλειά έχει αυτό που λες με το αν μια συσκευή είναι καλή η όχι. Και η HTC κατά διαόλου πάει, συνεχίζει όμως και βγάζει από τις καλύτερες συσκευές ανεξαρτήτου λογισμικού.

Το ότι η σαμσουνγκ έχει χάσει την αγορά της Κίνας,Κλάιν Μάιν... Σου έχει βγάλει το κοσμιμα με το όνομα s6 και μας μιλάς και κινέζικα, που πουλάνε τσάμπα Γιατί καπηλεύονται πατέντες άλλων χωρις να πληρώσουν. Που είναι η xiaomi και η meizu στην παγκόσμια αγορά; ανύπαρκτοι. Και εδώ Ελλάδα που τους ξέρουμε,είναι που είμαστε μπατιριμενοι και ψάχνουμε εναλλακτικές με τους ανατολικοευρωπαιους.

τα πιστεύετε αυτά που λέτε?δηλαδή η xiaomi πουλάει μόνο στην κινα και στην ελλαδα?

Δημοσ.

Τι δουλειά έχει αυτό που λες με το αν μια συσκευή είναι καλή η όχι. Και η HTC κατά διαόλου πάει, συνεχίζει όμως και βγάζει από τις καλύτερες συσκευές ανεξαρτήτου λογισμικού.

Το ότι η σαμσουνγκ έχει χάσει την αγορά της Κίνας,Κλάιν Μάιν... Σου έχει βγάλει το κοσμιμα με το όνομα s6 και μας μιλάς και κινέζικα, που πουλάνε τσάμπα Γιατί καπηλεύονται πατέντες άλλων χωρις να πληρώσουν. Που είναι η xiaomi και η meizu στην παγκόσμια αγορά; ανύπαρκτοι. Και εδώ Ελλάδα που τους ξέρουμε,είναι που είμαστε μπατιριμενοι και ψάχνουμε εναλλακτικές με τους ανατολικοευρωπαιους.

Για την HTC, αλλού δεν κράζατε το M9, ότι είναι χειρότερο από το Μ8 και όλοι πρέπει να πάρουν το προηγούμενο μοντέλο και όχι το τελευταίο!?

Επίσης η αγορά της Κίνας, είναι μία αγορά 1.5 δις! Δεν είναι μικρή αγορά και να είσαι σίγουρος ότι την καίει πάρα πολύ όταν βλέπει τις πωλήσεις της εκεί να πέφτουν. Μπορεί παγκοσμίως ακόμα να είναι πρώτη (εάν διάβαζες το άρθρο που παραθέτω στο Link, λέει ότι είναι πρώτη παγκοσμίως με συμμετοχή 24.6% στο 1Q15, αλλά δεν το διάβασες και απλώς σχολίασες!). Η Xiaomi επίσημα δεν μπορεί να πουλάει στο εξωτερικό λόγω πατεντών. Εφόσον λύσει το θέμα αυτό, κάποια στιγμή, θα μπορεί επίσημα να πουλάει και στο εξωτερικό. Προς το παρόν αναμένεται να ανοίξει μαγαζί στην Ευρώπη στο επόμενο άμεσο διάστημα, αλλά για gadgets, όπως και στις ΗΠΑ. Πάραυτα, έχει ένα παγκόσμιο ρεκόρ που γράφτηκε στο βιβλίο γκίνες, για τις περισσότερες πωλήσεις κινητών σε μία ημέρα!

xiaomi-fan-fest-record.jpg?itok=uXQmEct7

Παρόλαυτά και μέσω τρίτων, φαίνεται να είναι τρίτη σε πωλήσεις, όπως δείχνουν ξένα sites (όχι κινέζικο, αλλά αγγλικό)

Q1-2015-global-smartphone-market-share2.

Δημοσ.

Αν και με εβαλες σε διλημμα με το μοτορολα θα παρω το Ζ3 για τη μεγαλυτερη μπαταρια,3 γβ ραμ και καλυτερο ηχο με τα καταλληλα ακουστικα. Ευχαριστω για τις συμβουλες

• Like 1
Δημοσ.

τα πιστεύετε αυτά που λέτε?δηλαδή η xiaomi πουλάει μόνο στην κινα και στην ελλαδα?

Στα site που μπαίνεις τα παραγγείλεις και έχει από κάτω έχει σχόλια για την παραγγελία δεν έχω δει κανέναν να γράφει Κάνε μου ρουτ και βάλε μου Αγγλικά γαλλικά γερμανικά ισπανικά γιαπωνέζικα κ.ο.κ. ... Ελληνικά λέει, κροτατικα,βουλγαρικά, αιγιπτιακα και οτιδήποτε άλλη γλώσσα από χώρα με μπατιριμενη Οικονομία.

Και αυτά παραεισαγωγη...

Και στο φινάλε το ότι είναι Τρίτη τι σημαινει; Ότο βγάζει καλύτερα τηλέφωνα από την HTC, την LG η τη μοτορολα; Ή μήπως η σαμσουνγκ που παραμένει πρώτη σε πωλήσεις με τετραπλάσιο αριθμό από την xiaomi και 10πλασιο από τις άλλες βγάζει καλύτερα τηλέφωνα; παπαρια βγάζει. Μάρκετινγκ είναι... Κάτι που και η xiaomi κάνει πολύ καλά εξού και τα αποτελέσματα.

Δημοσ.

Φιλε εχω το iphone 5 που ειναι ακόμα πιο παλιό απο το 5s και το κινητό πετάει και στο hearthstone οπως είπες δεν εχω κανένα πρόβλημα , πίστεψε με το 6ρι ειναι οτι πρεπει και θα σου κρατήσει πολυ καιρο επίσης τα παιχνιδια φαίνονται πανέμορφα πάνω του , μη πω για το 6plus , εγω λοιπόν θα σου πρότεινα apple για να εισαι μέσα , σταθερότητα , και απλότητα , που Πα να μπλέξεις τωρα με τα αλλα που το πολυ σε 1-2 χρόνια θα πάψει η υποστήριξη τους , εδώ το 4s θα πάρει update κινητό 4 χρόνων επίσης αν μετα θες να πας σε αλλη συσκευή θα σου ειναι και πιο εύκολο να το πουλήσεις ;) τωρα η απόφαση ειναι δική σου

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...