Χρήστος15 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Γειά σας. Έχω στο αυτοκίνητο έναν ενισχυτή esx sx4100 και πρέπει μάλλον να κάηκε η ασφάλεια που είναι πάνω στην μπαταρία. Ξέρει κάποιος τι πρέπει να πάω να ζητήσω? Η ασφάλεια δεν είναι σαν αυτή του αυτοκινήτου είναι στρογγυλή και μακροστενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 βγαλτην και πηγαινε σε οποιοδηποτε μαγαζι με ηλεκτρολογικα ή ηλεκτρονικα. Παρε 2-3. Κοιτα πρωτα να δεις το γιατι εκαψε την ασφαλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Νομίζω ξέρω γιατί κάηκε. Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Ηχεία σπιτιού μπορώ να τα συνδέσω στο αυτοκίνητο? Μπορεί να ρωτάω βλακειες αλλά έχω περιέργεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Πες μας και γιατι νομιζεις οτι χαλασε να μαζευουμε εμπειριες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα