hyperspaced Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 @randomcat Δηλαδή εσύ λες στον κόσμο ότι έμαθες νευρωνικά δίκτυα στο προπτυχιακό χωρίς να γνωρίζεις διαφορικό λογισμό; Μάλλον εσύ δεινοπάθησες για να καταλάβεις τί είναι αυτό που διαβάζεις ή μάλλον πήγες σε καμία Αγγλία που πλήρωσε ο μπαμπάς σου γιατί ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΓΟΥΡΙ στις Πανελλήνιες. Τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά της Αγγλίας είναι ως επί το πλείστον γνωστά. Σε 4 χρόνια Bachelor και Master. Το απόλυτο εμπόριο. Μ' αρέσει που προσβάλλεις και τα Ελληνικά Πανεπιστήμια ενώ απ' ότι φαίνεται ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠ' ΕΞΩ. Έχεις έλλειμμα γνώσεων αλλά πλεόνασμα θράσους. Τυπική συμπεριφορά νεο-Έλληνα. Εκεί στη μετριότητα μια ζωή.
randomcat Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δηλαδή εσύ λες στον κόσμο ότι έμαθες νευρωνικά δίκτυα στο προπτυχιακό χωρίς να γνωρίζεις διαφορικό λογισμό; Μάλλον εσύ δεινοπάθησες για να καταλάβεις τί είναι αυτό που διαβάζεις ή μάλλον πήγες σε καμία Αγγλία που πλήρωσε ο μπαμπάς σου γιατί ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΓΟΥΡΙ στις Πανελλήνιες. Τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά της Αγγλίας είναι ως επί το πλείστον γνωστά. Σε 4 χρόνια Bachelor και Master. Το απόλυτο εμπόριο. Μ' αρέσει που προσβάλλεις και τα Ελληνικά Πανεπιστήμια ενώ απ' ότι φαίνεται ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠ' ΕΞΩ. Έχεις έλλειμμα γνώσεων αλλά πλεόνασμα θράσους. Τυπική συμπεριφορά νεο-Έλληνα. Εκεί στη μετριότητα μια ζωή. Αν διάβασες προσεκτικά αυτά που έγραψα, θα έπρεπε να καταλάβεις ότι έχω τελειώσει ελληνικό ΑΕΙ. Στις πανελλήνιες είχα 18+ χιλ. μόρια. Όπως είπα έφαγα και εγώ αγγούρι με τα μαθηματικά. Το ότι πέρασα δύσκολα και χάλασα τα καλοκαίρια μου διαβάζοντας μαθηματικά δεν με έκανε να χάσω τα λογικά μου. Αντιθέτως, εσύ φαίνεται να απαξιώνεις τους προγραμματιστές για να νιώσεις καλύτερα για το δικό σου αγγούρι. Προσωπικά αν γύριζα το χρόνο πίσω, ούτε στις πανελλήνιες θα προσπαθούσα ούτε και σε ελληνικό πανεπιστήμιο θα πήγαινα επειδή το μπλαμπλα, η γραφειοκρατία, οι καταλήψεις και γενικά το χάσιμο χρόνου περίσσευε αλλά η πράξη ήταν άφαντη. Τα αγγλικά πανεπιστήμια που επιδοκιμάζεις δεν είναι περισσότερο εμπορικά από τα ελληνικά πανεπιστήμια τα οποία όπως είπα νοιάζονται για το rating τους και όχι για το αν θα γίνεις εσύ ολοκληρωμένος επιστήμονας. Στα αγγλικά πανεπιστήμια έχουν τουλάχιστον την 'καλοσύνη' να σου παρέχουν αρκετή πράξη και να μην σε βάζουν να δίνεις εξετάσεις όλους τους μήνες του καλοκαιριού. Όταν βγάζεις όλα σου τα κόμπλεξ που σου δημιούργησε η ακαδημαϊκή σου πορεία, είναι ειρωνεία να λες εμένα τυπικό νεο-Έλληνα. Ελπίζω αν πας να διδάξεις όταν τελειώσεις το διδακτορικό που λες ότι κάνεις, να μην σπαταλήσεις με τη σειρά σου τις πολύτιμες ώρες των δικών σου μαθητών και να τους λες τις π**ες που έμαθες από το ελληνικό πανεπιστήμιο, τύπου "εγώ θα σας ανοίξω τους ορίζοντες και την πράξη κ.λπ. βρείτε τα στο σπίτι σας". 1
orck Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Ε ναι, τι να πει κ ο άσχετος Αυτο ειναι λογικη πλανη, προσφυγη στην αυθεντια. Το γεγονος οτι ασχολειται με την πληροφοτικη δεν τον κανει φωτεινο παντωγνωστη των παντων.
hyperspaced Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Όταν βγάζεις όλα σου τα κόμπλεξ που σου δημιούργησε η ακαδημαϊκή σου πορεία, είναι ειρωνεία να λες εμένα τυπικό νεο-Έλληνα. Αυτό που λέγαμε περί θράσους... Μιας που αναφέρεις για την ακαδημαϊκή μου καριέρα, αν και η ενασχόληση με την εκπαίδευση σε οποιαδήποτε βαθμίδα δεν είναι μέσα στις προτεραιότητές μου, η συμβουλή που θα έδινα στους μαθητές μου θα ήταν: "Να μην αρέσκονται στη μετριότητα γιατί θα καταλήξουν μαζί με τους πολλούς. Γιατί μέσα στη μάζα ευδοκιμεί ο κομπλεξισμός και το θράσος. Η Πληροφορική είναι Επιστήμη. Και σαν κάθε Επιστήμη, δεν έχει στεγανά. Αποφασίστε τί είδους άνθρωποι και επαγγελματίες θέλετε να γίνετε." Αυτή τη συμβουλή στη δίνω και εσένα, δωρεάν. Αν θες, την ακολουθείς. 1
randomcat Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 ...αν και η ενασχόληση με την εκπαίδευση σε οποιαδήποτε βαθμίδα δεν είναι μέσα στις προτεραιότητές μου, η συμβουλή που θα έδινα στους μαθητές μου θα ήταν: "Να μην αρέσκονται στη μετριότητα γιατί θα καταλήξουν μαζί με τους πολλούς. Γιατί μέσα στη μάζα ευδοκιμεί ο κομπλεξισμός και το θράσος. Η Πληροφορική είναι Επιστήμη. Και σαν κάθε Επιστήμη, δεν έχει στεγανά. Αποφασίστε τί είδους άνθρωποι και επαγγελματίες θέλετε να γίνετε." Όπως το 'πα δηλαδή. Θα έρθουν για Πληροφορική και τελικά θα μάθουν Φιλοσοφία. 1
pigeon Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Γιατί μέσα στη μάζα ευδοκιμεί ο κομπλεξισμός και το θράσος. Αν μου επιτρέπεις, στην "ελιτ" ευδοκιμούν περισσότερο αυτά τα δυο. Στατιστικά το εξετάζω.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα