Banero Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Παιδιά έχω το LG G2 εδώ και περίπου ένα δίμηνο νομίζω και στην αρχή όλα καλά όλα ωραία. Προχθές όμως μου έφαγε μια τούμπα(με θήκη σιλικόνης) και έπεσε με την πλάτη και ως αποτέλεσμα βγήκαν λίγο τα πλαστικά που ενώνουν το μπροστά με το πίσω πλαίσιο. Τα εκλεισα χωρίς πρόβλημα και ευτυχώς τίποτα δεν εχει σπασει! Φοβάμαι όμως μην έχει δημιουργηθεί εσωτερικό πρόβλημα!ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ! Η ΟΘΟΝΗ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΗΝΗ ΑΠΟ ΤΟ DOWNLOAD ΕΝΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΗΧΟΥ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΑΦΗΣ ΚΑΤΩ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΛΗΚΤΡΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΛΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ. ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΝΟΙΞΩ! Λέτε να φταίει που μου έπεσε;ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, δεν έχω κινητό!!!!!
mp44christos Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Πρώτον ηρεμισε Δεύτερον μην φοναζεις Τρίτων μόλις κανεις τα απο πανω ξανα έλα και μιλαμε ξανα . . . . . Λοιπόν ηρέμησες? Οκ κλεισε το κινητο και βλεπουμε
Banero Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Πρώτον ηρεμισε Δεύτερον μην φοναζεις Τρίτων μόλις κανεις τα απο πανω ξανα έλα και μιλαμε ξανα . . . . . Λοιπόν ηρέμησες? Οκ κλεισε το κινητο και βλεπουμε Χαχαχα, εμφαση θελω να δωσω! ΤΙ να κανω; Και δεν μπορω να κλεισω το κινητο. Πατωντας παρατεταμενα το πληκτρο για να κλεισει δεν μου βγαζει καποια επιλογη, εχει κολλησει η οθονη! Και η μπαταρια δεν ξερω αν βγαινει γιατι το G2 δεν εχει καπακι Βοήθεια, τι να κάνω;;;;
infin1tyGR Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Αν κρατήσεις πατημένα για λίγη ώρα το Volume Up και το Power κάνει επανεκκίνηση. Δοκίμασε αν γίνεται.
Banero Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Αν κρατήσεις πατημένα για λίγη ώρα το Volume Up και το Power κάνει επανεκκίνηση. Δοκίμασε αν γίνεται. Εκανε μια μικρη δονηση οταν τα πατησα αλλα δεν αλλαξε κατι στην οθονη. Ειναι σαν να ανταποκρινονται τα πισω και η οθονη οχι. Επισης αναβει και το μηνυμα του messenger οταν μου ερχεται μηνυμα στο fb!
mp44christos Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Αν κρατήσεις πατημένα για λίγη ώρα το Volume Up και το Power κάνει επανεκκίνηση. Δοκίμασε αν γίνεται. volume down and power δεν ειναι?
Banero Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Αν κρατήσεις πατημένα για λίγη ώρα το Volume Up και το Power κάνει επανεκκίνηση. Δοκίμασε αν γίνεται. Τελικα ήθελε να το πατάω για περίπου 10 δευτερόλεπτα, ευχαριστώ πολύ! Παρόλα αυτά να σας ρωτήσω που πιστευέτε να οφείλεται αυτό; Φταιει που μου έπεσε;
infin1tyGR Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 volume down and power δεν ειναι? Και με τα δύο γίνεται, απλά με το volume down + power βγάζει και screenshot Τελικα ήθελε να το πατάω για περίπου 10 δευτερόλεπτα, ευχαριστώ πολύ! Παρόλα αυτά να σας ρωτήσω που πιστευέτε να οφείλεται αυτό; Φταιει που μου έπεσε; Δηλαδή δουλεύει κανονικά τώρα; Μπορεί να ήταν και τυχαίο bug.
kraken92 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Καταρχήν ηρέμησε, αγχώθηκα μόνο και μόνο που διάβασα το κείμενο Δοκίμασες να κάνεις restart στο κινητό; Αν ναι, άνοιξε και κόλλησε πάλι στο σημείο που είπες; Κάνε ένα wipe cache partition ακολουθώντας τη παρακάτω διαδικασία: From the home screen, tap Apps. Tap Settings. Tap General tab. Tap Storage. Wait for menu options to finish calculating. Tap Cached data(Προσωρινή μνήμη αν το έχεις στα ελληνικά), then OK. Wait for the Cached data to clear; depending on size it will take several seconds to complete. When complete the storage screen will refresh and cached data will not be listed. Εdit: Εφόσον έφτιαξε γράψε άκυρο στο post μου.
Banero Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Καταρχήν ηρέμησε, αγχώθηκα μόνο και μόνο που διάβασα το κείμενο Δοκίμασες να κάνεις restart στο κινητό; Αν ναι, άνοιξε και κόλλησε πάλι στο σημείο που είπες; Κάνε ένα wipe cache partition ακολουθώντας τη παρακάτω διαδικασία: From the home screen, tap Apps. Tap Settings. Tap General tab. Tap Storage. Wait for menu options to finish calculating. Tap Cached data(Προσωρινή μνήμη αν το έχεις στα ελληνικά), then OK. Wait for the Cached data to clear; depending on size it will take several seconds to complete. When complete the storage screen will refresh and cached data will not be listed. Εdit: Εφόσον έφτιαξε γράψε άκυρο στο post μου. Αυτό σε ποια περιπτωση πρεπει να το κανω; Ευχαριστω παντως για την βοηθεια!
tseleks Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Αυτος ειναι ο λογος που παιρνω κινιτο με αποσπομενη μπαταρια
infin1tyGR Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Τι περισσότερο θα κέρδιζες σε αυτή την περίπτωση ας πούμε;
patrickdrd Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 εννοει οτι θα εβγαζε την μπαταρια και θα λυνοταν το προβλημα
infin1tyGR Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Όσα κινητά δεν έχουν αποσπώμενη μπαταρία έχουν άλλους τρόπους για reset όπως συνδυασμός κουμπιών ή κάποιο μικρό κουμπί (το οποίο έχω δει σε κάποια Xperia με αποσπώμενο καπάκι αλλά όχι αποσπώμενη μπαταρία). Έτσι κι αλλιώς σπάνια έως ποτέ θα το χρειαστείς.
kraken92 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Δημοσ. 28 Μαΐου 2015 Είναι σημαντικό να βγαίνει η μπαταρία απο ένα μηχάνημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα