Προς το περιεχόμενο

samsung led 27"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

27" και 1080p δεν πάνε παρέα. Δεν έχει να κάνει με το μοντέλο ή τη μάρκα που παρέθεσες αλλά οτι η ανάλυση σ'αυτές τις ιντσες είναι απαγορευτική. Κοίταξε ή για μικρότερο Monitor σ'αυτή την ανάλυση ή για μεγαλύτερη ανάλυση σ' αυτές τις ίντσες. Βέβαια είναι λογικό να αυξηθεί το ποσό που θα διαθέσεις για τη δεύτερη περίπτωση αλλά δεν θα το μετανιώσεις. Γράψε τι ποσό διαθέτεις, για τι χρήση τη θέλεις ωστε να πάρεις όσο το δυνατόν καλύτερες προτάσεις. 

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφερει το ποσο, αρκει να ειναι καλη, κοντα στα 250 ευρω, επισης σκεφτομαι να παρω 2 οθονες..

Για Gaming, και πολλη σερφαρισμα στο internet.

Δημοσ.

Το ποσό που θες να διαθέσεις θαρρώ πως δεν είναι αρκετό για δυο οθόνες. Καλύτερα να πάρεις μια και καλή, εξάλλου η χρήση που θα κάνεις καλύπτεται απο single μονιτορ (αυτό βέβαια είναι υποκειμενικό) πχ. για τι επίπεδο gaming μιλάς; θα κάνεις streaming παράλληλα; Επίσης για σερφάρισμα κατά τη γνώμη μου χρειάζεσαι μια οθόνη και πάνω απ' όλα ξεκούραστη. Τέλος, καλό θα είναι να κοιτάξεις και το response time εφόσον ενδιαφέρεσαι για gaming να είναι αρκετά χαμηλό.(Να εμπιστεύεσαι review για τη μέτρηση που σου είπα και για όλα τα υπόλοιπα specs και να μη βασίζεσαι αποκλειστικά στις προδιαγραφές που δίνει η εταιρία). Καλά site για αυτή τη δουλειά είναι το TFTcentral και το PRAD.

PS. TN panels "προορίζονται" για gamers λόγω του μικρότερου response time. Αντίθετα τα IPS υπερτερούν στις γωνίες θέασης και στη ζωντάνια των χρωμάτων.

Δημοσ.

Ειναι καλη αυτη η οθονη? ειναι σε καλη προσφορα? επειδη ειμαι ασχετος με τις οθονες, εχει καλη γωνια θεασης? ειναι ξεκουραστη?ειναι καλο για gaming?

http://www.e-shop.gr/othoni-samsung-s27c570hs-27-led-full-hd-black-p-PER.157353

Προσωπικά δεν ξέρω να σου πω αν η συγκεκριμένη οθόνη είναι καλή.

Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι το 1080p δεν είναι απαγορευτικό στις 27 ίντσες. Έχω την Samsung S27D590 κανένα 3μηνο τώρα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος(φαινόμενα pixel-ασματος που λένε απλά δεν τα παρατηρώ). Γνωρίζω κι άλλες περιπτώσεις αντίστοιχες με τις δικές μου. Άλλοι προτιμούν υψηλότερη ανάλυση σε αυτές τις ίντσες. Bέβαια για να πας και σε μεγαλύτερες αναλύσεις, για χρήση gaming, χρειάζεσαι και δυνατότερο μηχάνημα!

Αν νομίζεις ότι υπάρχει περίπτωση να "ξενερώσεις" με την ανάλυση το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πας να δεις από κοντά ένα 1080p monitor σε 27' για να αποφασίσεις.

Τέλος μην δώσεις σημασία σε response time. Δεν σου λέω να πάρεις με 30ms response, αλλά τη διαφορά από 2 ms σε 5, ή και ακόμα σε 8ms δεν θα την καταλάβεις ποτέ. Το input lag είναι άλλη (σημαντικότερη ίσως) υπόθεση αλλά δεν αναγράφεται πουθενά δυστυχώς στα specs των οθονών.

Γι αυτό πριν καταλήξεις σε αγορά ψάξε στο google/youtube για reviews.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...