bikey77 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Ρίχνοντας μια ματιά σε mini PCs για χρήση ως media player, είδα και αυτό το οποίο φαίνεται ενδιαφέρον:http://m.geekbuying.com/item/Wintel-W8-Dual-Boot-Intel-Mini-PC-Windows8-1-Android-4-4-Z3735F-Quad-Core-64Bit-TV-Box-HDMI-2G-32G-Bluetooth-4-0-343918.html Έχει κανείς άποψη για το συγκεκριμένο η για το hardware που διαθέτει; Το θέλω για popcorntime, music player και browsing ενω ίσως μια στο τόσο χρησιμοποιηθεί ως backup pc γιά απλές δουλειές όπως mail κλπ. Εκτός από αυτό κοιτάζω το Pipo X7 και ενδιαφέριμαι για κάτι ανάλογο.
jgeorgiou Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 CPU:Atom Z3735F GPU:Intel HD Graphic(Gen7) 2GB RAM +32GB Nand Flash Windows 8.1 with Bing,Android4.4 Dual OS Multilingual support Support USB Wire/WiFi 2.4G Wireless Keyboard,Mouse,Air mouse WIFI 802.11b/g/n+BT 4.0 Capable of maintaining a normal temperature είναι πολύ καλό .... αλλά μην πολυβασιστείς σε χρήση WIN ....... νομίζω το 1080 το παίζει άνετα ... αλλά το 4Κ το ξεχνάς. θα ειναι winPC για ελαφριά χρήση σαν φορητό με σύγχρονο celeron (το ίδιο ισχύει και για το PIPO) ουσιαστική διαφορά θα δεις με λύση ΙΤΧ/ι3-4160 που είναι ΥΠΕΡταχυτατος για την χρήση που τον θες και αθόρυβος με την μαμισια ψύκτρα σε μικρό κουτί για miniITX μητρικές και 200αρι τροφοδοτικό. αν σε ενδιαφέρει επειδή έχω φτιάξει ένα ίδιο για εμένα (media-pc κάτω από την τηλεόραση) ....αν θες στείλε μου πμ
bikey77 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Θέλω να κυμανθώ σε χαμηλού κόστους, δε θα διαθεσω πανω απο 100€ οποτε η λυση του i3 μάλλον δεν κάνει για μένα.
spiti Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 bikey77 τότε σε αυτά τα χρήματα νομίζω ότι αυτές οι bay-trail λύσεις είναι ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις. βλέπεις τις ταινιούλες σου σε fullHD , κάνεις και κανα internet , office ...... και είσαι ο καλύτερος με πολύ μικρή κατανάλωση , χωρίς θορύβους ..... και αν κάποτε θελήσεις 4Κ λύση .... το πουλάς και πας σε άλλη λύση με τα τότε δεδομένα. Προσωπικά έχω καθήσει σε τέτοιο μηχάνημα (φορητό με τέτοιο επεξεργαστή) και μου έκανε πολύ καλή εντύπωση μέσα στα windows. Στα 32bits win7 ήταν ακριβώς ίδια η αίσθηση με έναν dual core AMD 4200 (AM2+)
bikey77 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Αν θέλει κανείς να επεκτείνει τη συζήτηση λίγο καταθέτοντας την εμπειρία του από τέτοια μίνι συστήματα ίσως έβγαινε ένα πιο γενικό συμπέρασμα για τη νέα αυτή κατηγορία PC's.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα