matzis Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Καλησπέρα σε όλους Η κατάσταση έχει ως εξής. Στο σπίτι μου έχω σύνδεση Forthnet με το Thomson 585 v8. Θελω λοιπόν με τηνσ συγκεκριμένη συνδεση, να εχει προσβαση κ ενα δευτερο γειτονικό σπιτι στα περιπου 300 μετρα απο το δικο μου. Η λυση που βρηκα ειναι μια κεραία PowerON η οποια καταληγει σε USB κ πιάνει ικανοποιητικα σημα για την συγκεκριμενη αποσταση. Αυτο που θελω,ειναι αν γινεται η συγκεκριμένη κεραια να συνδεθει σε ενα repeater μεσω του usb. Ετσι, θα εχω προσβαση κ μεσω κινητου κ λαπτοπ στο μερος που θελω, κ οχι μονο σε οτι εχει υποδοχη usb. Ειναι κατι τετοιο εφικτο? Αν ναι τι χρειάζομαι? Επισης εχω ενα παλιο ρουτερ της avm, fritzbox Το οποιο εχει θυρα usb για lan printer κλπ. Μπορει να χρησιμοποιηθεί αυτο? Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Οσο ξερω οχι.η μια λυση θα ηταν 2 χ ubiquiti ή 2 χ tp link το ενα να κανει το access point το αλλο να κανει το repeater(wireless bridge) to Οποιο θα δινει στο fritz box Που θα εχει αναλαβει χρεη ap.
matzis Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Σε ευχαριστώ. Έλεγα μήπως γίνει με την συγκεκριμενη κεραία αλλα δεν θα μας κανει την χάρη.
poulinos Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Σε ευχαριστώ. Έλεγα μήπως γίνει με την συγκεκριμενη κεραία αλλα δεν θα μας κανει την χάρη. δεν εχω δει ποτε δεν εχω ακουσει ποτε να γινεται αυτο που θες.Repeater και να αλλαξεις την κεραια με κατευθυντικη για να παιζει καλυτερα ναι γινεται απλα ετσι βελτιωνεις την μια πλευρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα