Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"αναμένεται να ενθουσιάσει τους φανατικούς της σειράς"

Τι μετάφραση είναι τούτη; Ποιας σειράς;

Ανατρίχιασα.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

"αναμένεται να ενθουσιάσει τους φανατικούς της σειράς"

Τι μετάφραση είναι τούτη; Ποιας σειράς;

Ανατρίχιασα.

σιγά... πάμε για 2ο τώρα, έχουν βγει βιβλία, παιχνίδια, μπαρμπι και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς... Οποτε μιλάμε για εμπορική σειρά και franchise.. νιώθεις καλύτερα τώρα;

Δημοσ.

Μπλα, μπλα, μπλα.

Το σίγουρο είναι ένα, πάει και το Blade Runner. Απορώ που τους είχε ξεφύγει τόσο καιρό. Να δω ποιός θα γράψει την μουσική.

Δημοσ.

Πολύ καλές επιλογές από την παραγωγή, εγώ θα διαφωνήσω ότι θα χαλάσουν άλλο ένα έργο. Κάλλιστα μπορεί να δούμε κάτι καλό. Γιατί όχι;

Δημοσ.

Είδα πρόσφατα το Blade Runner και ξέρω ότι κάποιοι θα με πείτε ιερόσυλο, αλλά εμένα δε μου άρεσε. Γραφικά για την εποχή φανταστικά, μουσική τέλεια αλλά από εκεί και πέρα δεν ξέρω... Κάτι που δε μου αρέσει ο Harrison Ford (με εξαίρεση τον Dr Jones), κάτι που δε με συγκλόνισε η ιστορία (μάλλον με ξενέρωσε το τελείωμα) δε μπορώ να πω ότι καταλαβαίνω γιατί θεωρείται κορυφαία ταινία.

Δημοσ.

Το Blade Runner θεωρείται κορυφαίο, όχι για την δράση αλλά για την ατμόσφαιρα, τα μυνήματα που περνάει, τις εκπληκτικές ερμηνείες Φορντ/Χάουερ/Γιανγκ και φυσικά τη μουσική του από τον μεγάλο Έλληνα συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου σε μία από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής του. Όσοι δεν μπορούν να τα κατανοήσουν αυτά, ας πάνε να παρακολουθήσουν Τρανσφόρμερς και εκρήξεις Michael Bay στυλ.

• Like 5
Δημοσ.

Όσοι δεν μπορούν να τα κατανοήσουν αυτά, ας πάνε να παρακολουθήσουν Τρανσφόρμερς και εκρήξεις Michael Bay στυλ.

Δηλαδή αν κάποιος δεν έχει το ίδιο γούστο με το δικό σου είναι γτπ ένα πράγμα; :D

Να το κοιτάξεις αυτό φίλος, ο ελιτισμός δεν είναι ωραίος. ;)

Δημοσ.

Μάλιστα, δεν ήξερα ότι έκανα διάλογο με το νέο Μπακογιαννόπουλο, οπότε ζητάω ταπεινά συγνώμη, έχετε δίκιο δεν το κατέχω και μάλιστα τώρα που το ξανασκέφτομαι τελικά μου αρέσει και εμένα το Blade Runner, το είδα πολύ ευχάριστα και θα το ξανάβλεπα κιόλας. Αυτά.-

Δημοσ.

καθε ταινια δινει το στιγμα της καθε εποχης. φυσικα αν την δεις τωρα δεν θα λεει! ισως το remake-συνεχεια  την "μεταφερει" στη σημερινη εποχη, για να δουμε.

• Like 1
Δημοσ.

@vadou

Ότι νά 'ναι. Πουθενά δεν χρησιμοποίησα τον όρο "γτπ", αυτά είναι δικοί σου χαραχτηρισμοί. Σου αρέσουν οι εκρήξεις ή τα πολλά εφέ; Fine, you made your choice. Ανέφερα ήδη τους σημαντικότερους λόγους που μου αρέσει το Blade Runner και το κατατάσω στις top #10 sci-fi ταινίες όλων των εποχών, ξαναρίξε μια ματιά πριν βάλεις σε κάποιον λόγια που δεν είπε.

• Like 1
Δημοσ.

καθε ταινια δινει το στιγμα της καθε εποχης. φυσικα αν την δεις τωρα δεν θα λεει! ισως το remake-συνεχεια  την "μεταφερει" στη σημερινη εποχη, για να δουμε.

Τα μηνύματα του BR είναι διαχρονικά και επίκαιρα. Σαν ταινία άλλαξε για πάντα το είδος του sci-fi, του έδωσε μια βαρύτητα που δεν είχε μέχρι τότε (και δυστυχώς εξαφανίζεται με ταχύτατους ρυθμούς σήμερα την εποχή των κολανάτων καρτουνοηρώων). Αμφιβάλω πολύ ότι ένα remake-συνεχεια θα πετύχει κάτι παραπάνω, μάλλον άλλη μια αποτυχημένη κονσέρβα θα είναι.

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ καλές επιλογές από την παραγωγή, εγώ θα διαφωνήσω ότι θα χαλάσουν άλλο ένα έργο. Κάλλιστα μπορεί να δούμε κάτι καλό. Γιατί όχι;

Είσαι μικρός στα χρόνια.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...