Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για θήκες ρίξτε μια ματιά New hybrid κ slim armor προφανώς απομίμηση από aliexpress στα 2 δολάρια κ σε πολλά διαφορετικά χρώματα !

Έχω παραγγείλει για αλλά κινητά κ ήταν πολύ καλά για την τιμή τους! Τα έχω ήδη παραγγείλει αλλά αργεί πολύ το shipping,!

Για θήκες ρίξτε μια ματιά New hybrid κ slim armor προφανώς απομίμηση από aliexpress στα 2 δολάρια!

Έχω παραγγείλει για αλλά κινητά κ ήταν πολύ καλά για την τιμή τους! Τα έχω ήδη παραγγείλει αλλά αργεί πολύ το shipping,!

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μια και το ψαξα λίγο, για θήκες, θέλω θήκη που να μην κρύβει το Μ(οτορολα) και το nexus, δλδ να μην κρύβει τα χαρακτηριστικά του κινητού(diztronic), αλλά να προσφέρει και προστασία.Είμαι σε αυτές:

Link.png Site: Orzly Bumper Cover (διάφανη με bumper) 11,20ευρώ

Link.png Site: SUPCASE Case for Nexus 6 [beetlePro]
(για hardcore καταστάσεις)13,30ευρώ

Link.png Site: Flip Cover Orzly (flip με θήκες) 13,80ευρώ

Link.png Site: RINGKE Max Case Hybrid (hybrid και εμφανίσημη) 14,90ευρώ

Link.png Site: Ringke Fusion (διάφανη και bumper) 14,90ευρώ

Link.png Site: Nillkin Soft Transparent TPU (διάφανη φθηνή) 5,43ευρώ

Link.png Site: Nillkin Fresh Smart (flip φθηνή) 6ευρώ

όπως καταλάβατε υπάρχουν πολλές και καλές επιλογές σε νορμάλ τιμές.Ρίξτε μια ματιά και πείτε γνώμες αν θέλετε...

Για tempered(αν δεν πάρω flip), το nillkin που είναι σε λογική τιμή

edit:οι spigen μου άρεσαν αρκετά, αλλά τα μεταφορικά του amazon τις κάνουν απαγορευτικές σε σχέση με τις άλλες παραπάνω

Δημοσ.

Link.png Site: Spigen Neo Hybrid (ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ)
Link.png Site: Spigen Slim Armor (ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ)

με 5 ευρο τις εχεις και τις 2 κ ασε τους αλλους να δινουν 30-40! Βεβαια δν ειναι φουλ πιστη αντιγραφη δν εχει τα logo κ τετοια πανω για ευνοητους λογους αλλα πανω κατω ειναι ιδια!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ κατέληξα σίγουρα όχι σε flip. Θα είναι too much με τεράστιο κινητό να ανοιγοκλείνεις και το εξώφυλλο...

Για θήκες επειδή τις βαριέμαι εύκολα και παίρνω ζευγάρια, μου φαίνονται ακριβούτσικες (με λες και ταπί και ψύχραιμο αυτή την περίοδο).

Μάλλον θα πάω σε αυτήν (5,90 ευρώ, δωρεάν μτφ, και έχει και ένα "protective film" που δεν μπορεί, καλύτερο του εργοστασιακού φιλμ με το γλωσσάκι θα είναι... :P ), μαζί με αυτήν (6,50 ευρώ, τι ωραία που θα είναι μαύρη με το λευκό λογότυπο να φαίνεται...)

Αλλιώς θα το αφήσω χωρίς θήκη και θα καταλήξω στο Nillkin Glass.

με 5 ευρο τις εχεις και τις 2 κ ασε τους αλλους να δινουν 30-40! Βεβαια δν ειναι φουλ πιστη αντιγραφη δν εχει τα logo κ τετοια πανω για ευνοητους λογους αλλα πανω κατω ειναι ιδια!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ Estimated Delivery Time: 39-60 days.

Κρίμα.

Δημοσ.

Εγώ κατέληξα σίγουρα όχι σε flip. Θα είναι too much με τεράστιο κινητό να ανοιγοκλείνεις και το εξώφυλλο...

Για θήκες επειδή τις βαριέμαι εύκολα και παίρνω ζευγάρια, μου φαίνονται ακριβούτσικες (με λες και ταπί και ψύχραιμο αυτή την περίοδο).

Μάλλον θα πάω σε αυτήν (5,90 ευρώ, δωρεάν μτφ, και έχει και ένα "protective film" που δεν μπορεί, καλύτερο του εργοστασιακού φιλμ με το γλωσσάκι θα είναι... :P ), μαζί με αυτήν (6,50 ευρώ, τι ωραία που θα είναι μαύρη με το λευκό λογότυπο να φαίνεται...)

Αλλιώς θα το αφήσω χωρίς θήκη και θα καταλήξω στο Nillkin Glass.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ Estimated Delivery Time: 39-60 days.

Κρίμα.

free shipping και με τετοια λεφτα κατι στραβο επρεπε να ειχε το θεμα!

περνεις κατι προχειρο να κανεις την δουλεια κ περιμενεις υπομονετικα 2 μηνες να ερθουν επιτελους οι θηκες..

Αμα βρει κανεις την Link.png Site: Supcase Hybrid  σε λογικη τιμη (κατω απο 20) παρακαλω ενημερωστε μ εχω ψαξει παντου κ δν την βρισκω πουθενα! Η δν θα εχει shipping Ελλαδα η θα εχει 20+ μονο τα μεταφορικα!

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασα κι εγώ, με και χωρίς αντάπτορα με μερικά διαφορετικά ζευγάρια ακουστικά. Φαίνεται ότι δέχεται ακουστικά και με τα δυο πρότυπα omtp και ctia όπως και τα lumia, με play/pause, vol-/+.

• Like 1
Δημοσ.

Η ειρωνια ειναι τα 30ευρω που ζηταει η Original spigen για ενα κινητο της ταξης των 450ευρω αυτη την στιγμη,ή οτι προτεινεις με καμαρι για κινητο 450+ευρω θηκη 2.5ευρω απομιμιση????Δεν λεω ο καθενας εννοειται οτι οτι θελει αγοραζει αλλα λιγο υπερβολικο βρισκω το σχολιο σου.

Και δεν το λεω σαν Hater αλλα γιατι και εγω στο Htc One M8 μου αρχικα ημουν με την θηκη που ειχε μεσα η συσκευη και ειπα να προτιμησω την Spigen αν και λιγο ακριβοτερη απο τις περισσοτερες θηκες. Η μερα με την νυχτα σε κρατημα στο χερι και γενικα σε ποιοτητα η θηκουλα :)

Δημοσ.

Ε εντάξει, αν δεν κακομεταχειρίζεσαι το κινητό σου (αν δεν σου πέφτει συχνά κάτω, ή αν δεν το πολυβάζεις/βγάζεις από τσέπες με κλειδιά κτλ) δεν είναι απαραίτητη θήκη των 30 ευρώ. Μην πάμε στο άλλο άκρο.

Και να μιλήσω για μένα, καλύτερα, κυρίως για μικρογρατζουνιές αγοράζω θήκες. Μου αρέσουν οι minimal και λεπτές θήκες, οπότε αν πάω σε κάποια ακριβή δεν θα αξίζει τα λεφτά της, μια που και η φτηνή απομίμηση παρόμοια ποιότητα θα έχει.

Δεν με πειράζει να μην είναι seamless εκεί που εννώνονται τα δυο πλαστικά, ή να μην είναι smooth μια γωνίτσα.

Τέλος, νομίζω το κράτημα το χέρι έχει να κάνει με το υλικό (και την προσωπική προτίμηση), και η ποιότητα εννοείται είναι ανάλογη πάντα της τιμής.

Δημοσ.

Ε εντάξει, αν δεν κακομεταχειρίζεσαι το κινητό σου (αν δεν σου πέφτει συχνά κάτω, ή αν δεν το πολυβάζεις/βγάζεις από τσέπες με κλειδιά κτλ) δεν είναι απαραίτητη θήκη των 30 ευρώ. Μην πάμε στο άλλο άκρο.

Και να μιλήσω για μένα, καλύτερα, κυρίως για μικρογρατζουνιές αγοράζω θήκες. Μου αρέσουν οι minimal και λεπτές θήκες, οπότε αν πάω σε κάποια ακριβή δεν θα αξίζει τα λεφτά της, μια που και η φτηνή απομίμηση παρόμοια ποιότητα θα έχει.

Δεν με πειράζει να μην είναι seamless εκεί που εννώνονται τα δυο πλαστικά, ή να μην είναι smooth μια γωνίτσα.

Τέλος, νομίζω το κράτημα το χέρι έχει να κάνει με το υλικό (και την προσωπική προτίμηση), και η ποιότητα εννοείται είναι ανάλογη πάντα της τιμής.

Δεν καταλαβες. Δεν ειπα οτι πρεπει οπως και δηποτε να αγορασεις ακριβη θηκη. Απλα αναφερθηκα συγκεκριμενα στο απο πανω παραδειγμα,ειδικα μιας και εχω στην κατοχη μου θηκη της συγκεκριμενης εταιριας.

Οπως και να το κανουμε αλλη η απομιμιση και αλλη η γνησια.Το αν καποιος θελει να δωσει τοσα χρηματα φυσικα ειναι καθαρα προσωπικο θεμα απλα μην βαζουμε στο ιδιο τσουβαλι θηκες/απομιμησεις των 2ευρω οπως οι παραπανω σε σχεση με γνησιες,ειδικα οταν μιλαμε για ακριβα κινητα.

• Like 1
Δημοσ.

Από προσωπική εμπειρία με θήκη αυθεντική LG QuickCircle για LG G3 (30 ευρώ) vs απομίμηση ίδιας λειτουργικότητας (smart wake, nfc κτλ - 8 ευρώ) δεν παρατήρησα καμία διαφορά εκτός από εναν ελαφρύ αποχρωματισμό κοντά στο cutout για το ηχειάκι.

Δεν έχω εμπειρία από Spigen που φημίζονται για την ποιότητά τους, αλλά αν η επίσημη θήκη του κατασκευαστή δεν έχει διαφορά με μια απομίμηση (τουλάχιστον όχι τόση ώστε να δικαιολογεί τα έξτρα λεφτά)... τότε ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε. :P

(αποφεύγω να σχολιάσω το ακριβό κινητό=ακριβή θήκη γιατί εκεί διαφωνώ κάθετα. τα κινητά κατ' εμέ φτιάχνονται για να μην έχουν θήκες. θήκη παίρνω για να διατηρήσω τη μεταπωλητική αξία του τηλεφώνου...)

Δημοσ.

Από προσωπική εμπειρία με θήκη αυθεντική LG QuickCircle για LG G3 (30 ευρώ) vs απομίμηση ίδιας λειτουργικότητας (smart wake, nfc κτλ - 8 ευρώ) δεν παρατήρησα καμία διαφορά εκτός από εναν ελαφρύ αποχρωματισμό κοντά στο cutout για το ηχειάκι.

Δεν έχω εμπειρία από Spigen που φημίζονται για την ποιότητά τους, αλλά αν η επίσημη θήκη του κατασκευαστή δεν έχει διαφορά με μια απομίμηση (τουλάχιστον όχι τόση ώστε να δικαιολογεί τα έξτρα λεφτά)... τότε ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε. :P

(αποφεύγω να σχολιάσω το ακριβό κινητό=ακριβή θήκη γιατί εκεί διαφωνώ κάθετα. τα κινητά κατ' εμέ φτιάχνονται για να μην έχουν θήκες. θήκη παίρνω για να διατηρήσω τη μεταπωλητική αξία του τηλεφώνου...)

Παλι δεν καταλαβες τι εννοουσα.

1)οσον αφορα τις απομιμησεις vs Original οπως πχ για την Spigen δεχομαι αποψεις απο ατομα που εχουν δουλεψει και τις 2 οπως ακριβως γραφεις και εσυ,οχι απλα με λογια του αερα.

και δευτερον δεν ειπα οτι ειναι υποχρεωτικο να αγορασεις ακριβη θηκη για ενα ακριβο κινητο,απλα οταν δωσεις ενα σεβαστο ποσο για κινητο και θελησεις να παρεις μια θηκη,ε οσο να ναι δεν θα πας να παρεις μια των 2 ευρω αλλα μια λιγο καλυτερη. Και να σου θυμισω οτι η Ελλαδα αν θυμαμαι καλα ειναι στις πρωτες θεσεις πτωσεως κινητων αν θυμαμαι καλα :P

Δημοσ.

Μα, καταλαβαίνω τι λες.

Απλά διαφωνώ. B)

O 2Οhm λέει πως η απομίμηση είναι ίδια με την αυθεντική. Λίγο πολύ το ίδιο υποστηρίζω κι εγώ, αφήνοντας ένα περιθώριο.

Επίσης λες πως εφόσον έδωσα τόσα λεφτά σε ακριβό κινητό, καλό θα ήταν να πάρω και μια ποιοτική και καλή θήκη (15 ευρώ και άνω, σου λέω εγώ). Μια ποιοτική και καλή θήκη προστατεύει από πτώσεις και μειώνει την αίσθηση ολισθηρότητας.

Για εμένα που δεν πρόκειται να μου πέσει απ' τα χέρια η συσκευή (πραγματικά απλά δεν παίζει) και δεν με ενοχλεί το κράτημα που έχει ήδη η συσκευή, προτιμώ να δώσω 2 ευρώ στην απομίμηση (ή 5, ή 6 ευρώ τεσπα) και να έχω ένα οπτικό αποτέλεσμα που με ικανοποιεί.

Εξάλλου, ξαναλέω, βάζω θήκη ουσιαστικά για να την βλέπω μόνο. Η μόνη "κακομεταχείριση" που υπόκειται η συσκευή είναι μικρογρατζουνιές από το βάλε-βγάλε στο τσαντάκι/τσέπη. Οπότε και μια λιγότερο ποιοτική (και σαφώς φτηνότερη) θήκη, κάνει τη δουλειά της.

^_^

Δημοσ.

Προσωπικά έχω πάρει ηδη την αυθεντική neo hybrid ήδη κ αισθητικά κ σε κράτημα είναι πολύ καλή κ την συστήνω σε όποιον σκέφτεται να την πάρει!

Απλα βαριέμαι τις θήκες πολύ γρήγορα κ θέλω να έχω αρκετές για να αλλάζω το look του κινητού μ συχνά! Εννοείται δν θα δίνω 30€ κάθε μήνα για άλλο χρώμα η θήκη! Με 2-3 ευρώ κ αισθητικά είναι ωραίο κ έχω ποικιλία να ταίριαζω το χρώμα/θήκη με την περίσταση!

Κ πίστεψε με μετά από 400€ που έδωσα για την συσκευή έχω μείνει με ψιχουλα οπότε ναι δαγκωτες οι δυευρες θηκες:Ρ

Και ας το παρά δεχτούμε τα μισα λεφτά τις θηκης πάνε στο όνομα μν πω κ παραπάνω! Από την εμπειρία μ μεχρι τώρα εκτός από την υφή των υλικών κ λίγο την όψη π φαίνονται πιο φθηνά κ μ έχουν πέσει κινητά με απομιμησεις κ με κανονική ίδιο αποτέλεσμα είχαν η συσκευές μ δούλευαν άψογα μετά κ στις 2 περιπτώσεις (μικρές πτώσεις όχι Τπτ σοβαρό)

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα το αγόρασα σε cloud white:)

Παρήγγειλα ringke slim clear case,IntelliArmor glass screen protector και Slickwraps back cover σε δέρμα Horween:)

Sent from my iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...