βασίλης33 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 αδερφέ η διαφορά που θα δείς απο την συγκεκριμένη υλοποίηση amd σε ιντελ, άντε να είναι 4-5 ευρώ τό ΧΡΟΝΟ οπότε κάτι τέτοια αστειάκια ή κουβέντες που δέν έχουν κανένα νόημα ας μήν ακούγοντε...... κρίμα είναι, όχι τίποτε άλλο μπορεί να παρεξηγηθείτε και για το νοητικό σας επίπεδο. (και όχι δέν είμαι amd fan) μιά ζωή ιντελ και ξερό ψωμί
big7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 δεν ηξερα οτι ειναι τοσο μικρη η διαφορα. Δεν ειχα κατσει να το υπολογισω (μαλλον δεν ειχα κατσει να το σκεφτω καν, οτι ακουγα ελεγα ) και παλι πάντως προτιμω intel. Εχω διαβασει και οτι η intel ειναι καλυτερη για παιχνιδια γιατι εχει πολυ μεγαλυτερη δυναμη ανα πυρηνα, ισχυει? Στα υπολοιπα ερωτηματα μπορείς να μου δώσεις καποια συμβουλη?
βασίλης33 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 και συνεχίζω, ο 4460 με τον πχ, 6300 σε παιχνίδια ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ. ΚΑΙ λεω γιατί να μήν δώσεις μόνο 100 ευρώ να πάρεις αυτόν και τα υπόλοιπα να τα σμπρόξεις σε ΚΑΡΤΑΡΑ να παίζεις τα πάντα στο φουλ?
big7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Εψαξα λιγο για τον 6300 και λενε οτι ζεσταινεται πολυ,θελη αλλαγη ψυκτρας και για gaming το καλοκαιρι μαλλον υδροψυξη. Με την υδροψυξη ομως θα φτασω τα χρηματα του core i5. Εσυ πιστευεις οτι μπορει να τρεξει και χωρις υδροψυξη?
βασίλης33 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 εννοείται! ποίος σου είπε οτι θέλει υδρόψηξη??? εσύ δέν ήθελες επεξεργαστή για oc στην πορεία? αυτό σου πρότεινα.μόνο άμα κάνει γερό oc. κοίτα φίλε μου δέν είμαι εδώ να σου αλλάξω γνώμη και το κόβω εδώ.
big7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 το διαβασα σε κριτικες η στο σκρουτζ η στο eshop Δεν αμφισβητω την αποψη σου ρε φιλε, απλα δεν ημουν σιγουρος αν εννοεις να αγορασω τον amd με η χωρις ψυκτρα oc απο τωρα δεν θελω να κανω οποτε θα μεινω στον intel Το ups ειναι απαραιτητο? Επισης λογω budget και σταθεροτητας μαλλον θα παρω την r9 280 saphire αντι της r9 280x Nvidia να μην κοιταξω καν?
Donalhioy Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 amd εχω ακουσει απο πολλούς οτι δεν ειναι αξιοπιστοι κι εγω θελω να αντεξει χρονια.ασε που εχει τρελη καταναλωση. Αν του χρονου ειμαι φοιτητής σε αλλη πολη θα σκεφτομαι το ρευμα πριν ανοιξω τον υπολογιστη αν θελεις ακου τους δικους μου πολλους που λενε οτι αυτα δεν ισχυουν..
big7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Ναι αλλα θελω τουλαχιστον 50 ευρω υδροψυξη για να τον κανω oc και να φτασω επιδόσεις core i5 οποτε ερχομαι στην ιδια τιμη
Marios1981 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Δες κ κρινε κ μετα πες μου πως ο 6300 OC φτανει τον 4460 Ο 6300 ειναι μια κατηγορια μονος του για μπατζετ πισι κ ο μονος που αξιζει σε αυτα τα λεφτα αλλα κ 1 σκαλι κατω σε αποδοση. Αν ειναι να πας για 8320 /8350 σου ερχεται σχεδον το ιδιο με ενα 4460 ιντελ σε τιμη αλλα εχεις παραπανω ρευματα ισως μεγαλυτερο τροφοδοτικο περισσοτερες θερμοκρασιες να μπλεξεις με οβερκλοκινγκ να παρεις ψυκτρες κ ολα τα συναφη. 1
big7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Έχει καποιο παιδι απο το φορουμ την msi r9 280x gaming να μου πει εντυπώσεις? Διάβασα οτι με ενα καινουριο bios λυνονται αρκετα προβληματα. Αν την παρω τωρα θα το εχει περασμενο το bios μιας και εχει περασει τοσος καιρός) η θα πρεπει να το περασω εγω? Ειναι δυσκολο να το περασω μόνος μου? Επίσης απο οτι είδα ειχαν βγει πολλές εκδόσεις της r9 280x αλλα μονο λίγες κυκλοφορουν ακομα, μήπως είναι πολυ παλια?
johninio Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Συμφωνω και εγω το οτι ο fx 6300 ειναι πιο καλος budget cpu αυτο δεν σημαινει οτι ειναι το ιδιο σε επιδοσεις στα games με εναν i5.
menelaos.TS Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 εγώ έχω την 280x της shaphire vaporX triXκαι ούτε πρόβλημα έχει βγάλει ούτε θόρυβο κάνειεκτος άμα την βάλεις σε κάποιο stress test να τρέχουν τα fan 100% τότε ναι ακούγεται αρκετά αλλα από θέμα gaming είναι παρα πολύ καλή προσωπικά bf4/wicher 3gtaV τα πεζή με 60 fps+ δεν το κοιτάω και συνεχεια αλλα 0 lags αν σε βοηθάει και από επεξεργαστή έχω τον 8320 και ούτε θερμοκρασίες ούτε τίποτα βεβαια έχω έτοιμη υδροπσιξη την h60 αλλα μην περιμενης με intel να μην παρεις αφτερ μαρκετ κουλέρ θα σε τρελάνει ο θόρυβος επεισης ολα τα εχω παρει απο μελλη του ινσομνια εδωαμα πσακσεις λιγακι βρεισκης σε αριστες καταστασεις με εγγειησης με πολλη λιγοτερα λεφτα
big7 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Αν δεν κανω overclock μπορω να παω και σε φθηνοτερη motherboard χωρίς να χάσω σε ποιότητα? Ή η h97 m anniversary asrock είναι οτι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα?
MrBananaz Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Η m μπαινει και σε mATX κουτια ενω η h97 χωρις το m νομιζω δε μπαινει σε αυτα τα κουτια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα