Προς το περιεχόμενο

Όλες οι ρυθμίσεις των windows 7 σε έναν φάκελο (god mode)

xampo_s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βαρεθήκατε να τρέχετε από την μια τοποθεσία σε άλλη για να ρυθμίσετε όπως εσείς θέλετε τα windows 7; Αυτό το απλό τρικ θα σας λύσει τα χέρια! Με αυτό έχετε 270 ρυθμίσεις μαζεμένες σε έναν φάκελο. ΠΡΟΣΟΧΗ, μην πειράζετε επιλογές που δεν γνωρίζετε τι κάνουν.

Δύο βήματα αρκούν.

• Δημιουργήστε έναν νέο φάκελο όπου θέλετε (κατά προτίμηση στην επιφάνεια εργασίας για άμεση πρόσβαση.
  • Μετονομάστε τον σε: GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} και είστε έτοιμοι.
Επεξ/σία από xampo_s
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τέλειο! Πάρα πολύ χρήσιμο! Δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνεις από δω και από κει για να αλλάξεις κάποια ρύθμιση! Είναι όλες μαζεμένες!

Ευχαριστούμε!

• Like 1

Μολις εκανα τον φακελο εξαφανιστηκε.Ειναι κρυφο αρχειο και πρεπει να το εμφανισω απο τις ρυθμισεις?

δεν εξαφανίστηκε, έχει αλλάξει εικονίδιο. έχει γίνει μπλε "Πίνακας"
  • Like 1

δεν εξαφανίστηκε, έχει αλλάξει εικονίδιο. έχει γίνει μπλε "Πίνακας"

Δε βρισκω καποιο εικονιδιο, εξαφανιζεται εντελως.

Δε βρισκω καποιο εικονιδιο, εξαφανιζεται εντελως.

σε εμένα μου το εμφανίζει κανονικά. δοκίμασε να το κάνεις μέσα σε έναν άλλο κενό φάκελο ,ίσως το αλλάζει τοποθεσία λόγω ρυθμίσεων αυτόματης κατάταξης εικονιδίων που ίσως έχεις . δεν βρίσκω λόγο να το κάνει κρυφό. Βεβαιώσουν ότι έχεις αντιγράψει σωστά το κείμενο από το godmode ως το τέλος. Επίσης δεν ξέρω αν λειτουργεί σε Windows8 . Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που να φταίει.

σε εμένα μου το εμφανίζει κανονικά. δοκίμασε να το κάνεις μέσα σε έναν άλλο κενό φάκελο ,ίσως το αλλάζει τοποθεσία λόγω ρυθμίσεων αυτόματης κατάταξης εικονιδίων που ίσως έχεις . δεν βρίσκω λόγο να το κάνει κρυφό. Βεβαιώσουν ότι έχεις αντιγράψει σωστά το κείμενο από το godmode ως το τέλος. Επίσης δεν ξέρω αν λειτουργεί σε Windows8 . Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που να φταίει.

Τελικα εκανα εγω λαθος.Λειτουργει κανονικα (εχω windows 7 btw)

Ευχαριστω! :)

Συγνώμη δεν θα το ξανακάνω! XD

το ότι το ξέρεις δεν σημαίνει ότι το ξέρουν όλοι, στο φόρουμ δεν υπήρχε κάτι σχετικό. Ή Βοήθεια σε μέλη δεν έβλαψε κανέναν. Peace.

• Like 1

Δεν ειπα κατι προσβλητικο φιλος, μια ενημερωση εκανα και εγω οπως εκανες και εσυ. Εξαλλου μπορει καποιος που εχει xp να μη το ξερει και να θελει να το χρησιμοποιησει. Μην σε κατεχει η μυγα...........  peace.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...