xampo_s Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Βαρεθήκατε να τρέχετε από την μια τοποθεσία σε άλλη για να ρυθμίσετε όπως εσείς θέλετε τα windows 7; Αυτό το απλό τρικ θα σας λύσει τα χέρια! Με αυτό έχετε 270 ρυθμίσεις μαζεμένες σε έναν φάκελο. ΠΡΟΣΟΧΗ, μην πειράζετε επιλογές που δεν γνωρίζετε τι κάνουν. Δύο βήματα αρκούν. Δημιουργήστε έναν νέο φάκελο όπου θέλετε (κατά προτίμηση στην επιφάνεια εργασίας για άμεση πρόσβαση. Μετονομάστε τον σε: GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} και είστε έτοιμοι. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2015 από xampo_s 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markoskerass Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
larcrof Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Τέλειο! Πάρα πολύ χρήσιμο! Δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνεις από δω και από κει για να αλλάξεις κάποια ρύθμιση! Είναι όλες μαζεμένες! Ευχαριστούμε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μολις εκανα τον φακελο εξαφανιστηκε.Ειναι κρυφο αρχειο και πρεπει να το εμφανισω απο τις ρυθμισεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xampo_s Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μολις εκανα τον φακελο εξαφανιστηκε.Ειναι κρυφο αρχειο και πρεπει να το εμφανισω απο τις ρυθμισεις? δεν εξαφανίστηκε, έχει αλλάξει εικονίδιο. έχει γίνει μπλε "Πίνακας" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 δεν εξαφανίστηκε, έχει αλλάξει εικονίδιο. έχει γίνει μπλε "Πίνακας" Δε βρισκω καποιο εικονιδιο, εξαφανιζεται εντελως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xampo_s Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δε βρισκω καποιο εικονιδιο, εξαφανιζεται εντελως. σε εμένα μου το εμφανίζει κανονικά. δοκίμασε να το κάνεις μέσα σε έναν άλλο κενό φάκελο ,ίσως το αλλάζει τοποθεσία λόγω ρυθμίσεων αυτόματης κατάταξης εικονιδίων που ίσως έχεις . δεν βρίσκω λόγο να το κάνει κρυφό. Βεβαιώσουν ότι έχεις αντιγράψει σωστά το κείμενο από το godmode ως το τέλος. Επίσης δεν ξέρω αν λειτουργεί σε Windows8 . Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που να φταίει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 σε εμένα μου το εμφανίζει κανονικά. δοκίμασε να το κάνεις μέσα σε έναν άλλο κενό φάκελο ,ίσως το αλλάζει τοποθεσία λόγω ρυθμίσεων αυτόματης κατάταξης εικονιδίων που ίσως έχεις . δεν βρίσκω λόγο να το κάνει κρυφό. Βεβαιώσουν ότι έχεις αντιγράψει σωστά το κείμενο από το godmode ως το τέλος. Επίσης δεν ξέρω αν λειτουργεί σε Windows8 . Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο που να φταίει. Τελικα εκανα εγω λαθος.Λειτουργει κανονικα (εχω windows 7 btw) Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Αυτο επαιζε και στα xp...... τοσο παλιο ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xampo_s Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Συγνώμη δεν θα το ξανακάνω! XD το ότι το ξέρεις δεν σημαίνει ότι το ξέρουν όλοι, στο φόρουμ δεν υπήρχε κάτι σχετικό. Ή Βοήθεια σε μέλη δεν έβλαψε κανέναν. Peace. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δεν ειπα κατι προσβλητικο φιλος, μια ενημερωση εκανα και εγω οπως εκανες και εσυ. Εξαλλου μπορει καποιος που εχει xp να μη το ξερει και να θελει να το χρησιμοποιησει. Μην σε κατεχει η μυγα........... peace. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Ευχαριστούμε πολύ!!! Δούλεψε σε Window 7 64bit Ultimate. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Εγώ προσωπικά το ήξερα. Αλλά όπως είπες πολλή σωστά, υπάρχουν αρκετοί που δεν το ξέρουν ρίξε και μια ματιά εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xampo_s Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Ή αλήθεια είναι ότι την μύγα την κουβαλάω πάντα μαζί, αλλά πάλι Έ, ήταν περίεργη η διατύπωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 ΜΝπα φιλε, απο τη μυγα ηταν, μην ασχολεισε αλλο....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα