Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν πατε με τα καλα σας!!!ουτε ενας?????Κανω εγω την αρχη!ΑΠΑΤΟ ΘΑ ΠΑΕΙ!ετσι για το καλο....περα τις πλακας τιμια χαρακτιριστηκα και καλη τιμη!!

• Like 4
Δημοσ.

ακομα να κανουν την πλατη του κινητου φωτοβολταικο, για εμας εδω καλοκαιρι θα ηταν ο,τι πρεπει!

το παχος δεν πειραζει, οι 5 ιντσες με χαλανε

nokia 2000 ήταν απο τα πρώτα κινητά (παντόφλες ) με μπαταριά ηλιακή (ήταν έξτρα) αλλα πλακα πλακα πρεπει να ξαναγινουν με τετοιο μεγεθος ολα τα κινητα ανετα ....

Δημοσ.

εγω με νοτε 4 σημερα το πρωι ειχα 32% μπαταρια και κρατησε μεχρι τις μια και, το βραδυ με χρηση 

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω το θρυλικό Motorola Krzr K1 εδω και 15 χρόνια και δεν μου έχει χαλάσει 1 φορά.ΤΟ σκυλί!

Δημοσ.

Επιτέλους μεγάλη μπαταρία. Ελπίζω να μπορεί το λογισμικό να τη διαχειριστεί και σωστά.

Δημοσ.

Επιτέλους μεγάλη μπαταρία. Ελπίζω να μπορεί το λογισμικό να τη διαχειριστεί και σωστά.

Άμα φοράει Lollipop μια χαρά μπορεί να τη διαχειριστεί πάντως. Έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου σε αυτό το τομέα η 5.1

Δημοσ.

Αυτους που παραπονιουνται για το παχος δεν τους καταλαβαινω. 1,2 εκατοστα ειναι. Ελεος. Δηλαδη που καταλαβαινεις διαφορα απο το 1 ή το 0,8? Καποτε ολοι εσεις ειχατε το νοκια Ν95 κ γουσταρατε.... αλλα βεβαια. Τωρα θελουμε να πατιεται το κινητο απο την παλαμη μας στο κράτημα κ οχι απο τα δάκτυλα

Δημοσ.

παντως ρε παιδια, ειναι τουλαχιστον αστειο, καποτε λεγαμε μπακατελες τα κινητα τα πρωτα που βγηκαν, τα οποια σιγα σιγα μικραιναν και φτασαμε να βλεπουμε να βγαινουν πια γκουμουτσες, ελεος :lol:

• Like 1
Δημοσ.

ωραίο εργαλείο !

και το διπλό φλας και η καμερούλα μια χαρά.

Πέραν του προφανούς, ότι μπορείς να βάλεις μπροστά το μηχανάκι αν υπάρχει αντάπτορας usb σε κροκοδειλάκια !!

• 9 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...