thelos257 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Την καλημερα μου σε ολους-ες σας εχω πουλησει τα δυο μου λαπτοπσ που αγορασα περσι (LENOVO G50-70 Core i5 (24/08/2014) και εχω αγορασει χθες ενα Toshiba που εκανα την καλυτερη επιλογη επειδη μου αρεσει το χρωμα του και επισης μου αρεσαν τα χαρακτηριστικα του. Ειναι τα ακολουθα: Οθόνη: 15.6΄΄ HD TruBrite LED-backlit (1366 x 768) Επεξεργαστής: Intel Core i3-4005U 1.7GHz (3MB Cache) Λειτουργικό Σύστημα: Windows 8.1 64bit RAM: 4GB (1 x 4GB) 1600MHz DDR3L Κάρτα γραφικών: Intel HD Graphics 4400 Ήχος: Στερεοφωνικά ηχεία Onkyo με DTS Sound, με πιστοποίηση Skullcandy Network: 10/100/1000Mbps Gigabit Ethernet WLAN: Wi-Fi 802.11ac a/b/g/n Σκληρός δίσκος: 500GB, 5400 rpm Μονάδα οπτικού δίσκου: Slim DVD Super Multi με υποστήριξη double layer Κάμερα: HD Web Camera με μικρόφωνο (1280 x 720) Συνδεσιμότητα: 1 x HDMI, 1 x VGA, 2 x USB 3.0, 1 x USB 2.0, 1 x headphone, 1 x microphone, 1 x SD card reader, Bluetooth 4.0 Διαστάσεις: 380 x 259.9 x 23.5 Βάρος (kg): 2.2 Χρώμα: Γκρίζο Δύο χρόνια διεθνείς εγγύηση Το κουτι: Τα εγχειριδια χρησης: Το μηχανακι: Οθονιακα: Ποια προγραμματα να βαλω ; Σας ευχαριστω παρα πολυ και το Reviw μου ειναι πολυ καλο οπως παντοτε
SPANK Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Καλορίζικο το μηχάνημα , θα σου έλεγα για αρχή να βγάλεις ολες τις σαβούρες που έχει η toshiba μέσα είτε ειναι apps της που τρέχουν στην αρχή ειτε διάφορα trial προγράμματα που έχουν περάσει οπως antivirus και αλλες χαζομάρες. Απο εκει και πέρα πέρνα το vlc για βίντεο μια έκδοση office και κάνε ολα τα windows updates 2
thelos257 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Καλορίζικο το μηχάνημα , θα σου έλεγα για αρχή να βγάλεις ολες τις σαβούρες που έχει η toshiba μέσα είτε ειναι apps της που τρέχουν στην αρχή ειτε διάφορα trial προγράμματα που έχουν περάσει οπως antivirus και αλλες χαζομάρες. Απο εκει και πέρα πέρνα το vlc για βίντεο μια έκδοση office και κάνε ολα τα windows updates Να σαι καλα φιλε μου ηδη εχω αφαιρεσει ολες τις σαπουνοπερες της Toshiba και τα δοκιμαστικα προγραμματα ΟΛΑ εκανα και τις ενημερωσεις απο ψες. Επισης για κανενα αντιvirus free τι μου προτινεις ;
SPANK Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Για antivirus εγω ειχα χρόνια το antivir αλλα επειδή το έκαναν βαρύ το ξύλωσα και ειμαι με το defender των windows που ειναι αρκετά καλό , το defender σε συνδιασμό 1 2 φορές τον μήνα scan για trojans κτλπ με adwcleaner και malwarebytes 2
WalkerSW Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Ήμουνα και εγώ με το defender των win για αρκετά χρόνια αλλα πλεον το έχει παρει η κατω βόλτα και δεν πιάνει στην κυριολεξια ΤΙΠΟΤΑ.... Εβαλα προσφατα bitdefender free και βρήκα την υγειά μου!! 2
thelos257 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Για antivirus εγω ειχα χρόνια το antivir αλλα επειδή το έκαναν βαρύ το ξύλωσα και ειμαι με το defender των windows που ειναι αρκετά καλό , το defender σε συνδιασμό 1 2 φορές τον μήνα scan για trojans κτλπ με adwcleaner και malwarebytes Για ιους δηλαδη φιλε SPank τι εχεις να προτινεις ;
SPANK Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Για ιους δηλαδη φιλε SPank τι εχεις να προτινεις ; Για ιούς / trojans χρησιμοποιώ τα παραπάνω που σου ειπα δεν έχω κατι αλλο και δεν έχω κολλήσει ποτε τιποτα , θέλει προσοχή ομως να ξέρεις που μπαίνεις τι πατάς κτλπ 1
thelos257 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2015 Καλησπερα σας παιδια για σας καλη για μενα ομως ; Το προβλημα που μου εμφανιστηκε πρωτη φορα μετα απο παρα πολυ χρυση και εγγραφες σειρων με το προγραμμα totalmedia3 ειναι οτι σε κλασματα δευτερολεπτων μιλαμε βγαινει μια μαυρη οθονη και μετα ξανα παλι οπως ηταν αναμενω λεω επισης το συνδεσα με vga μια φορα στην 27ἀρα μου οθονη για δοκιμη δεν πιστευω να δημιουργησε προβλημα αυτο. Δεν το κανει καθε 8 λεπτα αλλα το κανει. Τι να κανω ; Ειδα τις ρυθμισεις της καρτας γραφικων και ειναι οκ δεν πειραζα κατι. Ακομα δεν το πειρα που λεει ο λογος δεν το χωρτασα και ..........
thelos257 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Το προβλημα παιδια λυθηκε τελικα δεν ηταν τιποτα το σοβαρο απλος εβαζα την usb tv turner μου πανω και μαυριζε η οθονη για λιγα δευτερολεπτα και μετα επανερχοταν ανοιγα το προγραμμα totalmedia3 και γι αυτο μπορει να γινοταν. Σημερα στο windows update το ανακαληψα αυτο εδω: Realtek streaming media and broadact devices dvb t tv stick και ετσι εκανα αυτη την ενημερωση και ολα οκ θα δειξει θα σας κρατω ενημερους.
GetGankNow Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Καλησπερα φιλε μου(thelos257),εχω και εγω το ιδιο Laptop απο το 2014(Ιανουαριο)και η μπαταρια αντεξε περιπου 1.5 χρονο(δηλαδη εχει καει).Εσενα αντεχει ακομα,αν οχι ποσο κρατησε; (Αν βεβαια εχεις το Laptop ακομα)
thelos257 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Καλησπερα φιλε μου(thelos257),εχω και εγω το ιδιο Laptop απο το 2014(Ιανουαριο)και η μπαταρια αντεξε περιπου 1.5 χρονο(δηλαδη εχει καει).Εσενα αντεχει ακομα,αν οχι ποσο κρατησε; (Αν βεβαια εχεις το Laptop ακομα) Καλημερα οχι δεν το εχω φιλε μ το πουλησα επειδη δεν το χρεισιμοποιουσα δεν ασχολουμε με φορητους υπολογιστες πλεον αφου τελιωσα και το πανεπιστιμειο μ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα