Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την αγορά monitor για το pc .Το pc αποτελείται απο i7 4790k ,16gb ram και μια gtx 980 και για να φανταστείτε παίζω σε μια 22άρα 1680χ1050 8ετίας .Όπως καταλάβατε όλα αυτά σπαταλούνται σε τέτοια οθόνη και θέλω να αναβαθμίσω να ανοίξει λίγο το μάτι μου :P .Πέρα απο το gaming ,το pc χρησιμοποιείται για πολλές ταινίες και αρκετό προγραμματισμό .Θέλω λοιπόν κάτι γενικά ξεκούραστο στο μάτι μιάς και έχω αρκετά ευαίσθητα μάτια .Έχω την εντύπωση οτι τα IPS ταιριάζουν πιο πολύ σε αυτόν τον χαρακτήρα ,αλλα θα ήθελα και την δικιά σας γνώμη καθώς δεν έχω πολυασχοληθεί με το θέμα .Γενικά ξέρω να διαβάζω χαρακτηριστικά και είμαι σχετικός με το αντικείμενο αλλα θα ήθελα όποιοι ασχολείστε περισσότερο να με κατευθείνετε λίγο περισσότερο ίσως προς κάποια εταιρεία ή μοντέλο που αξίζει . Το budget είναι 200-250 € αλλα βέβαια υπάρχει κάτι που αξίζει είμαι διατεθιμένος να δώσω  και κανά 50€ παραπάνω .Με μια πρώτη εκτίμηση έβλεπα το U2414h της dell αλλα θα ήθελα να ακούσω απόψεις .Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας .

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεδομένου ότι έχεις πολυ δυνατή κάρτα, θα πρότεινα αυτήν την οθονη: https://www.skroutz.gr/s/5631229/LG-24GM77.html?from=autocomplete&keyphrase=lg+24gm77

144 hz και καλό color preset και αντίθεση, από τα καλύτερα στην κατηγορία των 144hz οθονων. Είναι tn panel αλλά χρησιμοποιεί την τεχνολογία backlight strobing για να μειώσει την θολούρα της κίνησης με φανερά αποτελέσματα, χωρίς να μειώνει την φωτεινότητα. Δεδομένου των δυνατοτήτων και επιδόσεων της, θα έλεγα ότι είναι και αρκετα οικονομική.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...