hliastsek Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Παιδια διαβασα που λετε οτι η coolermaster, corsair σου αντικαθιστούν το hardware σε περιπτωση διαρροης. Ισχυει κατι τετοιο ?!?!?!?!?
christos12 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Για την Triton, τι λέτε, είμαι στο παρα 5 απο το να την πάρω. (Κάνω highjack αλλά δεν βαριέσαι ) εγω ειμαι ευχαριστημενος απο την triton αλλα θυμιζει περισσοτερο custom και εχε υποψη σου οτι ανα καποιους μηνες χρειαζετε να συμπληρωνεις λιγο υγρο(τουλαχιστον σε μενα) 1
Sheogorath Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 εγω ειμαι ευχαριστημενος απο την triton αλλα θυμιζει περισσοτερο custom και εχε υποψη σου οτι ανα καποιους μηνες χρειαζετε να συμπληρωνεις λιγο υγρο(τουλαχιστον σε μενα)Ευχαριστω φιλε μου! Αν βαλεις χρωμα μεσα ακυρωνεται η εγγυηση? Γιατι θα ηταν κουλο αφου ειναι ηδη μεσα στο κουτι...
me3ikan Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Παιδια διαβασα που λετε οτι η coolermaster, corsair σου αντικαθιστούν το hardware σε περιπτωση διαρροης. Ισχυει κατι τετοιο ?!?!?!?!?Για την corsair ισχύει. Για την coolermaster μάλλον οχι
christos12 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Ευχαριστω φιλε μου! Αν βαλεις χρωμα μεσα ακυρωνεται η εγγυηση? Γιατι θα ηταν κουλο αφου ειναι ηδη μεσα στο κουτι... απο αλλα ατομα που ειχαν στηλει μυνημα στην raijintek απαντησε πως η εγγυηση ισχυει κανονικα εκτος απο περιπτωση βλαβης λογο του χρηστη(δλδ καποιο προβλημα στην ταπα απο υπερβολικο σφυξημο η αν βαλει ο αλλος υγρο μη προτινομενο και προκληθει οξυδοση βλαδη κλπ).τωρα επιδη εδω ειμαστε και Ελλαδα και και τα μαγαζια ειναι περιεργα δεν ξερω τι γεινετε αλλα αν ποτε ειχα προβλημα και μου ελεγαν απο το μαγαζι οτι την ανοιξες και τετια θα πω να επικοινωνησουν με την εταιρια να δουν τι ισχιει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα