me3ikan Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Γεια σας σκέφτομαι να αναβαθμίσω το pc μου με αυτά: i5 4690k Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 Evga supernova 750 g2 Nzxt h440 Καθώς σκέφτομαι να αρχίσω να ασχολούμαι με oc χρειάζομαι μια καλή ψύξη. Ειμουν ανάμεσα σε H100i και Nepton 240m. Ή δεύτερη αν και φθηνότερη από ότι διάβασα έχει ελαφρώς καλύτερη απόδοση και είναι πιο ήσυχη. Το θέμα είναι ότι η φοβάμαι κάπως με αυτές τις υδροψυξεις και τα νερά μην έχουν καμία διαρροή και... Καταλαβαίνετε! Ή corsair όμως λέει ότι δίνει εγγύηση για όλο σου το σύστημα δηλαδή ότι χαλάσει από διαρροή της h100i θα μου το πληρώσει. Από ότι διάβασα σε κάτι ξένα forums αυτό όντως γίνεται. Ή coolermaster δεν νομίζω ότι κάνει κάτι τέτοιο. Εσείς τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Γεια σας σκέφτομαι να αναβαθμίσω το pc μου με αυτά: i5 4690k Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 Evga supernova 750 g2 Nzxt h440 Καθώς σκέφτομαι να αρχίσω να ασχολούμαι με oc χρειάζομαι μια καλή ψύξη. Ειμουν ανάμεσα σε H100i και Nepton 240m. Ή δεύτερη αν και φθηνότερη από ότι διάβασα έχει ελαφρώς καλύτερη απόδοση και είναι πιο ήσυχη. Το θέμα είναι ότι η φοβάμαι κάπως με αυτές τις υδροψυξεις και τα νερά μην έχουν καμία διαρροή και... Καταλαβαίνετε! Ή corsair όμως λέει ότι δίνει εγγύηση για όλο σου το σύστημα δηλαδή ότι χαλάσει από διαρροή της h100i θα μου το πληρώσει. Από ότι διάβασα σε κάτι ξένα forums αυτό όντως γίνεται. Ή coolermaster δεν νομίζω ότι κάνει κάτι τέτοιο. Εσείς τι λέτε; Nepton 120 & 240. Ότι καλύτερο υπάρχει με μη custom. Με κλειστά μάτια. Όσο για τη διαρροή, Πέρασε το κανονικά και -άσχετα που θα βάλεις το ψυγείο- βάλε πάνω στη gpu σου 2 στρώσεις χαρτί -κουζίνας κατά προτίμηση, είναι ποιο απορροφητικό- και άστο να δουλέψει καμιά ώρα. Αν δεις καμιά σταγόνα, κλείσε και στείλε το πίσω για αλλαγή. Αλλά κατά 99,99% δεν θα έχεις τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δεν κινδυνεύει να αναφλεγεί το χαρτί πάνω στην Gpu? Το έχω δει αν το κάνουν, αλλά με 85 βαθμούς στον πυρήνα, το χαρτί κουζίνας νομίζω αρπάζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
me3ikan Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Λοιπόν είδα και από αεροψυξη την noctua nh-d15. Πολύ καλή απόδοση αλλά γιατί ρε παιδί μου αυτή η noctua ενώ βγάζει τις καλύτερες ψύκτρες βάζει αυτά τα μπεζοκαφετι φανακια? Την χεστρα της γιαγιάς μου θυμίζουν! Αν βάλουμε και την noctua στο παιχνίδι πια κερδίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δεν κινδυνεύει να αναφλεγεί το χαρτί πάνω στην Gpu? Το έχω δει αν το κάνουν, αλλά με 85 βαθμούς στον πυρήνα, το χαρτί κουζίνας νομίζω αρπάζει... Δεν είπα παίξε και βάλε χαρτί! :Ρ Είπα άναψε το και άστο :Ρ Στους 25/30 θα είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
me3ikan Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δεν είπα παίξε και βάλε χαρτί! :Ρ Είπα άναψε το και άστο :Ρ Στους 25/30 θα είναι. Καταρχάς η gtx 660 που έχω δεν πιάνει πάνω από 70 βαθμούς με την καμία οπότε μην ανησυχείτε δεν παίρνω φωτιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 ^ καλά κοίτα, άστο εκεί εσύ να κάθετε να το κοιτάς και μην παίζεις... και ας πιάνει και 30 βαθμούς. Άλλωστε, άμα είσαι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνεις.. δεν θα πάρεις πρέφα αν στάζει παρά μόνο όταν αρχίσεις να μυρίζεις καμένο και να γίνεται barbeque το μηχάνημα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Λοιπόν είδα και από αεροψυξη την noctua nh-d15. Πολύ καλή απόδοση αλλά γιατί ρε παιδί μου αυτή η noctua ενώ βγάζει τις καλύτερες ψύκτρες βάζει αυτά τα μπεζοκαφετι φανακια? Την χεστρα της γιαγιάς μου θυμίζουν! Αν βάλουμε και την noctua στο παιχνίδι πια κερδίζει? κοιτα και αυτη http://www.skroutz.gr/s/418813/Phanteks-PH-TC14PE.htmlπαρομοιες επιδοσεις με τη noctua και σε διαφορα χρωματα αν θες..την εχω και εγω με ιδιο επεξεργαστη και ειναι πολυ καλη και αθορυβη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Εχω την αισθηση οτι το υγρο δεν ειναι ηλεκτρικα αγωγιμο (τουλαχιστον στις custom δεν ειναι ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Με τον καιρό γίνεται, αποκολώντας τα μικροσωματίδια απο το ψυγείο και το block Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Να έχει διαρροή μία έτοιμη υδρόψυξη; Αυτό είναι τουλάχιστον απαράδεκτο.Όπως και να έχει, αν θες αν τη δοκιμάσεις, απλά τη βάζεις να δουλέψει εκτός PC και βλέπεις τι γίνεται. Αυτό δηλαδή που κάνουμε και στις Custom λύσεις.Review: http://www.bit-tech.net/hardware/cooling/2013/01/03/cooler-master-seidon-120m-review/2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
me3ikan Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Όχι μόνο διαρροή, αλλά και να σπαει το λάστιχο από την αντλία και να αδειάζει όλο το νερό στο pc έχω δει στο YouTube. Γι'αυτό τώρα που έμαθα ότι γίνεται δουλειά και με αεροψυξη με βλέπω κατακει. Καλύτερα να θυσιάσω λίγη από την ομορφιά του κουτιού παρά να θυσιασω 700€ hardware. Και μην λέτε ότι είναι πολύ σπάνιο γιατι τώρα που το ψάχνω αυτές τις μέρες αποδειχτηκε ότι δεν είναι τόσο απίθανο όσο νομίζουν κάποιοι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2015 Θα βάλεις την CM να αποζημιώσει όλο το hardware σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Όχι μόνο διαρροή, αλλά και να σπαει το λάστιχο από την αντλία και να αδειάζει όλο το νερό στο pc έχω δει στο YouTube. Γι'αυτό τώρα που έμαθα ότι γίνεται δουλειά και με αεροψυξη με βλέπω κατακει. Καλύτερα να θυσιάσω λίγη από την ομορφιά του κουτιού παρά να θυσιασω 700€ hardware. Και μην λέτε ότι είναι πολύ σπάνιο γιατι τώρα που το ψάχνω αυτές τις μέρες αποδειχτηκε ότι δεν είναι τόσο απίθανο όσο νομίζουν κάποιοι! Στο Youtube μπαίνει όλος ο πλανήτης. Λογικό να υπάρχουν μερικές αναφορές. Όπως στα Fora, έτσι και στο Youtube, δεν μπορείς να ξέρεις τι κάνει ο κάθε ένας. Αν ισχύει μάλιστα πως η Corsair σε τέτοια περίπτωση σου αντικαθιστά το Hardware, δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα; Δεν θέλω να πω να βάλει κάποιος υδρόψυξη, αλλά ο λόγος που δεν θα βάλει τουλάχιστον να μην είναι ο φόβος. Με την ίδια λογική πρέπει να φοβόμαστε το ηλεκτρικό ρεύμα, το υγραέριο στην κουζίνα, την βενζίνη στο αυτοκίνητο, κλπ. Είναι ελεγμένα προϊόντα για συγκεκριμένη χρήση, πόσο μάλλον αν σου δίνουν εγγύηση στην ελάχιστη πιθανότητα διαρροής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2015 Για την Triton, τι λέτε, είμαι στο παρα 5 απο το να την πάρω. (Κάνω highjack αλλά δεν βαριέσαι ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα