Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα οπως εγραψα και σε αλλο thread ψαχνω ενα μοντέλο φορητου  για την επιχείρηση μου ωστε να διαχειρίζομαι κλήσεις για delivery τα emails μου τις σελίδα μου στο facebook και ισως για στριμαρισμα υλικού απο youtube ή αναλογη σελίδα δηλαδή για απλη και καθημερινή περιήγηση - πληρωμή λογαριασμών κτλ ,επίσης θα το χρησιμοποιούν μάλλον περιστασιακά και 2-3 άνθρωποι οχι και πολύ σχετικοί με την ηλεκτρονική τεχνολογία οπότε μιας και είμαι και google-maniacs  γλυκοκοιτάζω και αυτά τα netbook και το chrome os , τα έχει χρησιμοποιήσει κανένας να μας πεί καμιά γνώμη πόσο  frendly ειναι και πόσο συνεργαζονται με flash / html 5 και αν εχουν καλη συνδεσιμότητα με wifi και bluetooth. ;

Δημοσ.

Γιατί να "μπλέξεις" και να μην πάρεις ένα φτηνό windows λάπτοπ να κάνεις τη δουλειά σου; (επειδή το θέλεις και για δουλειά, αν ήταν μόνο για πειραματισμό και παιχνίδι οκ :)  )

Δημοσ.

Κατα την γνώμη τα συγκεκριμένα μηχανήματα με το συγκεκριμένο os ειναι ακομα σε ψιλό πειραματικό στάδιο οποτε καλύτερα να μην μπλέξεις και πάρε ενα κανονικό laptop , απο την αλλη αν θέλεις να μειώσεις κάπως το κοστος και για τις δουλειές που θέλεις να κάνεις μπορείς να πάς και σε καποιο netbook ακόμα και tablet , για προτάσεις αγοράς πάντως δές εδώ  ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΦΟΡΗΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...