bananakos Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Εχω την corsair Η60 και αφου την εχω ειπα να την βαλω σε εναν Α6 με μια FM2 μητρικη ΕΛα μου ομως που δεν μπορω με τιποταα Αν γνωριζει καπιος ας απαντησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 αν εχεις την βαση που ειναι για am3+ fm2+ δεν νομίζω να εχεις θεμα. αν δεν την εχεις πρεπει να την βρεις απο καπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananakos Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 τελικα βρηκα απο το youtube τι μου λυπει Εχει 2 γυριστες βιδες που πιανουν πανω στο πλαστικο του σοκετ και βιδωνουν στην υδροψυξη και εγω δεν τα εχω. Κατι θα βρω να αυτοσχεδιασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Ζήτα απο την Corsair, θα σου στείλει 1000% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bananakos Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 χαοχοαχοα ναι αυριο πρωι πρωι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Αφού βρήκες τι σου λΥπει, κάνε μας την χάρη και μην μας ζαλίζεις. Μας πουλάς και ειρωνία... Ναι, αν ρωτήσεις σχεδόν σίγουρα θα σου στείλουν. ετσι έγινε με εμένα, και πολλούς αλλους απο εδω μέσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα