oscar32 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Καλησπέρα παιδες έχω 2 λογαριασμούς σε second account και είχα καιρό να μπω για να παίξω τα παιχνίδια που έχει μέσα ο κάθε λογαριασμός .και σήμερα που πήγα να παίξω δεν μαφηνει να μπω στου λογαριασμούς και μου βγάζει αυτό το μνμ..τι να κάνω;;καμια βοήθεια....
nikos1982 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 τι βοηθεια περιμενεις οταν δεν λες για ποιο ακριβως παιχνιδι κτλ. θα παμε σε χαρτορίχτρα να μας πει τι ακριβως θελεις;;;;; οταν κανεται ενα θεμα πειτε τι ακριβως γιατι πραγμα μιλάτε..... 1
keropi Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 standard θα είναι τίποτα λογ/σμοι από ΕΒΑΥ/κτλ , έτσι δεν είναι; πολλοί κλειδώσανε τώρα τελευταία 1
oscar32 Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2015 Sorry έχω το bloodborn kai to far cry..όχι δεν είναι απο το ebay..είναι ανταλλαγες που κάνω με τους χρηστες εδώ..ξερεται περνώ παιχνίδια τα τερματίζω και μετά τα ανταλλάζω..απλα εθχα καιρό να παίξω λογο δουλειας και σήμερα μου βγήκαν αυτα τα μνμ...αααααα είναι για το ps4
oscar32 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δηλαδή φίλος πάνε τα παιχνίδια;;;;δεν μπορ. Να κάνω κάτι..;;
mikele13- Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 ο λογαριασμος σου ειναι μπλοκαρισμενος,οποτε τον ξεχνας φτιαχνοντας αλλον...
Alex21121988 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2015 Το ξεχνάς. Η Sony αρχισε φαίνεται να ban-άρει αβέρτα τα ύποπτα (για αυτούς) secondary accounts. Δεν το λες και τελείως μη λογικό καθώς κάποιοι στο εξωτερικό αλλά και εδώ βγάζουν χρήμα απο όλο αυτό παράνομα. Το έχουνε κάνει επάγγελμα με λίγα λόγια. Από την άλλη ελπίζω να μην την έχει πληρώσει και κανένα ξέμπαρκο account που δεν είναι αγορασμένο από άλλον πχ από eBay ή άλλον χρήστη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα