Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους.

Στα γρήγορα για  να  καταλάβετε,σε 10 μερες ληγει το συμβολαιο μου με την Κοσμοτε.Απο το 1997 μέχρι τώρα ειχα συμβόλαιο στα κινητα μου.Μετά απο τόσα χρόνια θα αναγκαστώ λόγω οικονομικής δυσχέριας να  μετακομίσω σε καρτοκινητη.Ψάχνω ένα πακέτο,ανεξαρτήτου εταιρίας,μπου να μου προσφέρει ίντερνετ-ομιλια και κλησεις προς τριτους.Μπορώ να πληρώνω 10 ευρώ το μήνα μάξιμούμ.Υπάρχει κανεις που να ξέρει ή να  μου  προτεινει καποια εταιρια-πακέτο ώστε να εξυπηρετιθώ;;

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά

Δημοσ.

Πόσο internet και πόση ομιλία χρειάζεσαι όμως; :) Δε κοστίζουν το ίδιο τα 100' με τα 1500'.

Μπορείς να βγάλεις φοιτητικό, είτε στο όνομά σου ή σε συγγενή;

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.
Στα γρήγορα για  να  καταλάβετε,σε 10 μερες ληγει το συμβολαιο μου με την Κοσμοτε.Απο το 1997 μέχρι τώρα ειχα συμβόλαιο στα κινητα μου.Μετά απο τόσα χρόνια θα αναγκαστώ λόγω οικονομικής δυσχέριας να  μετακομίσω σε καρτοκινητη.Ψάχνω ένα πακέτο,ανεξαρτήτου εταιρίας,μπου να μου προσφέρει ίντερνετ-ομιλια και κλησεις προς τριτους.Μπορώ να πληρώνω 10 ευρώ το μήνα μάξιμούμ.Υπάρχει κανεις που να ξέρει ή να  μου  προτεινει καποια εταιρια-πακέτο ώστε να εξυπηρετιθώ;;

Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά

κάποτε η vodafone είχε καλό πρόγραμμα καρτοκινητής τώρα μόνο η wind σου δίνει με 5€ 200 προς όλους και έχει και κάποια πακέτα more με δυο 2€ 100 λεπτά προς όλους και κάθε εβδομάδα παίρνεις δώρο η 20 λεπτά ή mb ή μηνύματα ενώ ή  Vodafone σου δίνει μόνο 200 λεπτα με 5€ αλλά χωρίς την δυνατότητα αγοράς άλλου πακέτου τα ιδία και η cosmote

Δημοσ.

Πόσο internet και πόση ομιλία χρειάζεσαι όμως; :) Δε κοστίζουν το ίδιο τα 100' με τα 1500'.

Μπορείς να βγάλεις φοιτητικό, είτε στο όνομά σου ή σε συγγενή;

Καλησπέρα φιλε  μου ,με  τι στοιχεια  μπορώ να  βγάλω  φοιτιτικο;Δεν έχω κάποιο  φοιτιτικο

κάποτε η vodafone είχε καλό πρόγραμμα καρτοκινητής τώρα μόνο η wind σου δίνει με 5€ 200 προς όλους και έχει και κάποια πακέτα more με δυο 2€ 100 λεπτά προς όλους και κάθε εβδομάδα παίρνεις δώρο η 20 λεπτά ή mb ή μηνύματα ενώ ή  Vodafone σου δίνει μόνο 200 λεπτα με 5€ αλλά χωρίς την δυνατότητα αγοράς άλλου πακέτου τα ιδία και η cosmote

Ψάχνω  κάτι  μάξιμουμ  στα 500 μέγκα,και  γύρω στα 600 λεπτα ομιλιας.και  200-300 σε τρίτους.

Δημοσ.

Καλησπέρα φιλε  μου ,με  τι στοιχεια  μπορώ να  βγάλω  φοιτιτικο;Δεν έχω κάποιο  φοιτιτικο

Ψάχνω  κάτι  μάξιμουμ  στα 500 μέγκα,και  γύρω στα 600 λεπτα ομιλιας.και  200-300 σε τρίτους

Στα λεπτά ομιλίας σε καλύπτει αλλά για mb δεν γνωρίζω αλλά ρίξε μια ματιά εδώ   εγώ από cosmote είχα αλλάξει πάροχο και είχα πάει στην vodafone αλλά δεν με κάλυπτε τώρα με την wind με 15€ το μήνα έχω 500 λεπτά προς όλους η πιο καλή σε σχέση με τα υπόλοιπα πακέτα καρτοκινητής εκτός και εάν έχεις καμιά παλιά κάρτα από cosmote (κοσμοκαρτα oxi watch up) που με 5€ σου δίνει 500 λεπτά προς όλους αλλά μόνο σε συνδρομητές με ενεργό καρτοκινητό από 2013 και πριν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...