Thrylos7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Η προσφορα ισχυει ακομα... Ειναι οντως 50% , δηλαδη ναι τον υπολοιπο χρονο περαν καποιων μικρων περιοδων προσφορων ειναι ακριβοτερες οι τιμες. Απλα η αρχικη ειναι "way overpriced" θα μπορουσε να πει κανεις και δεν αξιζει να ψωνισεις σε περιοδο μη-προσφορας. Καλως η κακως ομως αυτες ειναι οι τιμες του καρτελ (dbrand και σια) οποτε απλα πρεπει να ψωνισεις σε μια περιοδο τετοιων προσφορων για να πετυχεις κατι πιο "φυσιολογικο" για ενα αυτοκολητακι... Ενδεχομενως με το -50% αξιζει να παρεις κατι πιο "εξωτικο" οπως τα skins που εχουν με πραγματικο bamboo και ειναι πιο ακριβα...εκει ναι οντως πληρωνεις κατι που δεν ειναι απλα ενα 3M αυτοκολητο...αλλα προσωπικα δε με συγκινει το bamboo :/ Για καποιον που ρωτησε παραπανω, USPS First Class Mail ειναι το απλο ταχυδρομειο των ΗΠΑ οποτε θα σου ερθει με ΕΛΤΑ. Ωστοσο δεν ειναι trackable και μπορει να χαθει... Βεβαια μονο αυτος ο τροπος αξιζει λογω κοστους μεταφορικων αλλα και χαμηλης αξιας προιοντος...
spysif Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Για καποιον που ρωτησε παραπανω, USPS First Class Mail ειναι το απλο ταχυδρομειο των ΗΠΑ οποτε θα σου ερθει με ΕΛΤΑ. Ωστοσο δεν ειναι trackable και μπορει να χαθει... Βεβαια μονο αυτος ο τροπος αξιζει λογω κοστους μεταφορικων αλλα και χαμηλης αξιας προιοντος... Ναι, το ξέρω ότι είναι το απλό ταχυδρομείο... αλλά αυτό το Fedex που αναφέρει από κάτω? ή μήπως πηγαίνει στον επόμενο τρόπο αποστολής (international economy) που είναι και πολύ πιο ακριβός (μόνο 2000%..)
Thrylos7 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Ναι, το ξέρω ότι είναι το απλό ταχυδρομείο... αλλά αυτό το Fedex που αναφέρει από κάτω? ή μήπως πηγαίνει στον επόμενο τρόπο αποστολής (international economy) που είναι και πολύ πιο ακριβός (μόνο 2000%..) Fedex ειναι courier... Οπως καταλαβαινεις για Ελλαδα ειναι σα να μην υπαρχει καν αυτη η επιλογη με τετοιο κοστος... Απλα βαλε USPS....και 1/1000 να χαθει (που συμβαινει επειδη το φερνει ο ταχυδρομος και το αφηνει πανω στο γραμματοκιβωτιο σου και καποιος αλλος το βουταει) ε δε θα κλαψεις κιολας για 5$ αντικειμενο...ξαναπαραγγειλε το, μπορεις να το κανεις καμια 10αρια φορες μεχρι να φτασεις το κοστος της Fedex...
alextrela172 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Ενώ παλιά απο g2/z2 ήμουν πολυ ευχαριστημένος αλλα το αντιςτοιχο για το z3 δεν ήμουν ευχαριστημένος. Τα είχα πάρει με 50% έκπτωση και δωρεάν μεταφορικα(2 χρωματα) Cyber Monday αλλα ενώ στα πλαγιά περιμετρικά ειναι άψογο,στην πλάτη πίσω αφηνει κενό που δεν καλύπτεται,δηλαδη εχει κάλυψη 98% θα έλεγα την επιφάνειας της πλάτης. Ιςως βέβαια σε αλλα κινητά να ειναι πιο άψογο οπως στο g2/z2 παλιότερα. Sent from my iPad using Insomnia
Guzuta Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Παρέλαβα και εγώ αλλα δεν έμεινα ευχαριστημένος σε Note 2. Δεν καλύπτει ολόκληρο το κινητό στα πλαγια και η αίσθηση που έδινε στο κράτημα δεν ήταν καθόλου καλή.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Τωρα είδα το thread. Ειχα πάρει παλιότερα μια για macbook. Χαλαρά η χειρότερη αγορά μου ever.
djcat Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Τωρα είδα το thread. Ειχα πάρει παλιότερα μια για macbook. Χαλαρά η χειρότερη αγορά μου ever. Συμφωνώ...
Thrylos7 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 παρελαβα σημερα και εγω αλλα δεν εχω δοκιμασει ακομα εγκατασταση...Εχω τρομαξει λιγο βεβαια με αυτα που λετε, αλλα θεωρω πολυ σημαντικο το σε τι συσκευη πας να το βαλεις...οσο πιο πολλες αποτομες καμπυλες,τοσο χειροτερο αποτελεσμα, αυτο ειναι αναμενομενο εξαρχης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα