Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιοτικα skins για την πλατη ή/και το υπολοιπο κινητο με απομιμιση carbon/wood/metal κλπ.

Το site ειναι το https://slickwraps.com/

Οποιος ενδιαφερεται βλεπει αν εχει για το κινητο του και αποκει και περα για 1 skin ειναι μονο 3$ τα μεταφορικα ενω η τιμη του skin παει αναλογα τι θα παρετε, συνηθως για μονο πλατη ειναι 10$

Για σημερα μονο εχει -50% με τον κωδικο mem50   επειδη στην Αμερικη ειναι Memorial Day.

Τα skins δινουν αλλη οψη στο κινητο σας και ταυτοχρονα προστατευουν απο γρατζουνιες ενω δεν αφηνουν καταλοιπα αν τα αφαιρεσετε και υποτιθεται ειναι και reusable (σε αυτο κραταω μικρο καλαθι αλλα ΟΚ)

Το βαζω κυριως επειδη σε συνδιασμο με το Nexus 6 που πολλοι θα πηρατε απο την προσφορα, με το -50% τα skins μονο για την πλατη βγαινουν 5$ + 3$ μεταφορικα = 8$ , αρκετα καλη τιμουλα.

Επισης το Nexus6 ειναι ενα κινητο που κατασκευαστικα του ταιριαζει παρα πολυ το skin ΜΟΝΟ πλατης και μιας και δεν εχει πολλη ποικιλια σε χρωματα το κινητο απο τη μανα του, ειναι καλος τροπος να του δωσεις λιγο χαρακτηρα...

ΥΓ: Με βαση τις ωρες Αμερικης δε γνωριζω ποτε ληγει το 24αωρο της προσφορας, παντως πριν λιγο εβαλα κανονικα παραγγελια....οποιος ενδιαφερεται ομως ας μη το καθυστερησει γιατι αγνωστο ποτε θα ληξει!

• Like 2
Δημοσ.

Για μένα πάντως που πήρα την προηγούμενη φορά σε αντίστοιχη προσφορά, δεν θα ξαναέπαιρνα.

Δημοσ.

Ευχαριστούμε! Πήρα ένα για το G3 σε μαύρη δερματίνη και θα το πουλήσω για G4 :)

Έτσι κι αλλιώς μου την έδινε να βλέπω το σήμα της LG πάνω στο κινητό σαν να είναι τηλεκοντρόλ.

Δημοσ.

Εγω πηρα το black carbon και το Color Green που μου κανει ενδιαφερον χρωματακι οπως το βλεπω στο site τους, για Nexus6.

Ποτε δεν ημουνα υπερ αυτων των σκινς, αλλα πιστευω οτι παιζει μεγαλο ρολο η συσκευη στην οποια θα το εφαρμοσεις. Ας πουμε το θεωρω δεδομενο οτι αν πρεπει να κανει μεγαλες καμπυλες/γωνιες το skin, ειδικα αν η (αποτομη) στροφη ειναι στην ακρη σιγουρα δε θα εφαρμοσει σωστα εκει και σε βαθος χρονου θα ξεκολαει.

Επισης δε μου αρεσουν καθολου τα μπροστινα σκινς που βγαζουν για κινητα και πανε περιμετρικα της οθονης, πολυ "γυφτικο" φαινεται το αποτελεσμα. Και τα πλαϊνα δε μου αρεσουν τοσο γιατι ειναι πολυ μικρες λωριδες και κανει μπαμ οτι εχεις βαλει εξτρα σκιν.

Εν τελει, θα επαιρνα μονο για την πλατη ενος κινητου ή για ενα ipad ας πουμε, καποιο σχετικα "ευκολο" σεναριο που να μην πεσει στις παραπανω παγιδες.

Το Nexus 6 το θεωρω ιδανικο σεναριο ας πουμε στο να παρεις για την πλατη του, γιατι το μεταλικο πλαισιο που εχει διαχωριζει εμφανως το μπροστα και το πισω ακομα και στη stock μορφη του κινητου, οποτε το να βαλεις απλα καποιο skin στην πλατη δε χαλαει την στοκ εμφανηση και δεν εχει και δυσκολες καμπυλες να δημιουργησουν προβλημα...

• Moderators
Δημοσ.

Αν δεν ισχυει πλεον βαλε ένα [ΤΕΛΟΣ] στον τιτλο. (καμια φορα παιρνουν παραταση)

• Moderators
Δημοσ.

Αρα μιλαμε για πολύ "αξιοπιστο" μαγαζι...

Μηπως εχουν ολο τον χρονο τις ιδιες τιμες που εχουν και τωρα, αρα δεν είναι προσφορα αλλα δουλεμα;

Αν εχει ψωνισει(ή τσεκαρει) κανεις παλιοτερα και οι τιμες ηταν διπλασιες ας κανει έναν κοπο να μας το πει, αλλιως να το κλειδώσουμε.

Δημοσ.

Δίνουν και έναν εκπτωτικό κωδικό 20% (3μηνη ισχύς), αν κάνεις εγγραφή στο newsletter (δε συνδυάζεται με τον εκπτωτικό κωδικό του 50% που έχουν για το Memorial Day).

Αυτό που με προβληματίζει (ίσως να μην το έχω καταλάβει εγώ καλά...) είναι στη χρέωση του τρόπου αποστολής για Ελλάδα:

United States Postal Service
  •  First-Class Mail International Large Envelope $3.59
Fedex
  •  International Economy $67.01

Με ΕΛΤΑ στέλνουν ή με κάποια κούριερ?

Δημοσ.

Αν δε κάνω λάθος είχε ξαναβγει παρόμοιο thread για το ίδιο μαγαζί τον Νοέμβριο. Δεν είχα πάρει αλλά οι τιμές μετά ήταν όντως διπλάσιες. Αν θυμάμαι καλά λοιπόν(και είναι το ίδιο μαγαζί) τότε ναι :P

Πήρα χθές μια για δώρο για Moto G 2nd Gen. Thanks thrylos7!

edit: εδώ το παλιό θέμα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...