gpli Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2018 Noμιζω το nestele μας τελειώσε Επίσης δεν ξέρω αν εχει αναφερθεί αλλα και το livesmart το καναν σκατα. μονο σε γαΛΑΞΙΑ Τα παιρνει πια
panosno1com Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 το epithimies ,καθε ποτε βγαζει κουπονια ? εχω γραφτει κανα μηνα τωρα και λεει συνεχεια οτι δεν υπαρχουν προσφορες 😕
thodoris_9 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2019 Έψαχνα να βρω μια εφαρμογή στην οποία εγώ να προσθέτω χειροκίνητα κάθε προσφορά από σούπερ μάρκετ που μ ενδιαφέρει. Όχι εφαρμογή για λίστα με ψώνια. Κι εξηγούμαι... Θέλω την τάδε γαλοπούλα από Γαλαξία την τάδε ημερομηνία, το γάλα από τον Βασιλόπουλος εκείνο το 3ημερο, τις μπανάνες του lidl ένα σούπερ Σάββατο. Όλα ενδεικτικά αυτά που γράφω. Συνήθως θα δω το φυλλάδιο το οποίο είναι για την επόμενη εβδομάδα, θα δω πέντε πράγματα που θέλω και εννοείται θα ξεχάσω και τ όνομά μου την επόμενη μέρα, όχι πότε τα έχει προσφορά και σε ποιο σουπερμάρκετ. Υπάρχει κάτι τέτοιο ή παρόμοιο σαν εφαρμογή;;; Δεν χρειάζεται να αφορά ψώνια, αρκεί να προσθέτω κάτι και να μ'ενημερωνει όταν έρθει η ώρα. Ευχαριστώ πολύ
papars Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2019 Όλες οι εφαρμογές ημερολογίου μπορούν να το κάνουν αυτό. Ακόμα και στο keep μπορείς να το κάνεις...
AllNatural Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2021 Να κάνω μια ερωτηση, τα κουπόνια του epithymies για τις οδοντοβουρτσες oral b αναφερουν οτι δεν συνδυάζονται με άλλες προσφορες του καταστήματος. Πχ σε κάποια σουπερμαρκετ η τιμη κάποιας ηλεκτρικης οδοντόβουρτσας είναι 45 ευρω από 65, το κουπόνι των -12 ευρώ θα δουλέψει ή οχι? Ρωτώ γιατι όπως βλέπω σε προηγούμενα ποστς έχει γίνει συνδυασμός τέτοιων προσφορων.
mary Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 6 ώρες πριν, AllNatural είπε Να κάνω μια ερωτηση, τα κουπόνια του epithymies για τις οδοντοβουρτσες oral b αναφερουν οτι δεν συνδυάζονται με άλλες προσφορες του καταστήματος. Πχ σε κάποια σουπερμαρκετ η τιμη κάποιας ηλεκτρικης οδοντόβουρτσας είναι 45 ευρω από 65, το κουπόνι των -12 ευρώ θα δουλέψει ή οχι? Ρωτώ γιατι όπως βλέπω σε προηγούμενα ποστς έχει γίνει συνδυασμός τέτοιων προσφορων. Εκτυπωσε το κουπόνι και δωστο στη ταμία. Λογικά θα στο περάσει. Δεν έχεις κάτι να χάσεις αν δοκιμάσεις.
morganalbert Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Your post is amazing to discuss the topic every one to reply them . https://couponsagent.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα