Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικά με το email που έχουν στείλει σε όλους φαντάζομαι, το λέει καθαρά πως η έκπτωση δεν συνδυάζεται με το pockee. οπότε τέλος. βασικά θα το δουν στον πρώτο μήνα την πτώση του τζίρου. από επιθυμίες έτσι και αλλιώς τα κουπόνια πέρασαν στο pockee οπότε και αυτά πλέον άχρηστα.

Ναι θεωρώ ότι έχουν ήδη αρχίσει να την βλέπουν την πτώση του τζίρου.

• Απαντ. 891
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

1)ξερετε αν το κουπονι για -1€ απο nestle...klp ισχύει στον νεσκαφε 200γρ που πωλειται τωρα με ήδη έκπτωση -1€ ?  δηλ συνολικά 2?

2) τα κουπόνια της nestle εκτυπωνονται καπου έξω οπως της epithymies στα Vodafone?

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε όσοι πιστεύετε ότι ευθύνεται το pockee για τις μη συνδυαζόμενες προσφορές, αλλά εγώ αγόρασα τη ΔΕ τις προσφορές του Γαλαξία 1) ZEWA με -1€ trustanduse και -1€ pockee, 2) Αρακά Μπάρμπα Στάθης 1200 με έκπτωση 35% και -1 pockee και 3) Φασολάκια Μπάρμπα Στάθης 1200 με έκπτωση 35% και -1 pockee και σήμερα εξαργυρώθηκαν 7€.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε όσοι πιστεύετε ότι ευθύνεται το pockee για τις μη συνδυαζόμενες προσφορές, αλλά εγώ αγόρασα τη ΔΕ τις προσφορές του Γαλαξία 1) ZEWA με -1€ trustanduse και -1€ pockee, 2) Αρακά Μπάρμπα Στάθης 1200 με έκπτωση 35% και -1 pockee και 3) Φασολάκια Μπάρμπα Στάθης 1200 με έκπτωση 35% και -1 pockee και σήμερα εξαργυρώθηκαν 7€.

μόνο που σε αυτά τα κουπόνια στο pockee δεν ανέφερε ότι δεν συνδιάζονται...

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό ήθελα να επισημάνω, ότι δεν έχει εξαιρέσει καμία αλυσίδα (πχ Γαλαξίας), όπως έκανε τις προηγούμενες βδομάδες, που είχε είτε εκπτώσεις είτε κουπόνια.

Δημοσ.

μια βοήθεια σχετικα με καταχωρηση αποδειξης του γαλαξια παρακαλω.

ποια νουμερα βαζω???

μια βοήθεια σχετικα με καταχωρηση αποδειξης του γαλαξια παρακαλω.

ποια νουμερα βαζω???

Δημοσ.

Ο Γαλαξίας έχει μόνο ένα αριθμό απόδειξης στο κάτω μέρος αντί 2 που έχουν άλλα s.

Επομένως, καταγράφεις τον αριθμό ταμείου στο 1ο πεδίο και τον αριθμό απόδειξης στο 1ο από τα δύο αντίστοιχα πεδία που έχει η εφαρμογή.

Δημοσ.

Kαλησπερα, αγορασα απο my market ξυραφακια gillette που τα εχει μειον 40% και το κουπονι απο επιθυμιες γραφει οτι δεν συνδιαζεται με αλλες προσφορες. Ο ταμιας το περασε κανονικα. Θα εχει προβλημα ο ταμιας αραγε;

Δημοσ.

Exει παρει κανείς φίλος lenor μαλακτικό που σε έκπτωση απο My market να μας πει αν περνάει και το κουπόνι του pockee?

Δημοσ.

Exει παρει κανείς φίλος lenor μαλακτικό που σε έκπτωση απο My market να μας πει αν περνάει και το κουπόνι του pockee?

Αφού γράφει ξεκάθαρα ότι δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Kαλησπερα, αγορασα απο my market ξυραφακια gillette που τα εχει μειον 40% και το κουπονι απο επιθυμιες γραφει οτι δεν συνδιαζεται με αλλες προσφορες. Ο ταμιας το περασε κανονικα. Θα εχει προβλημα ο ταμιας αραγε;

Aν η P&G δεν κάνει δεκτό το κουπόνι, ο υπεύθυνος του μάρκετ θα τα αφαιρέσει απ'τον μισθό της.

• Like 1
Δημοσ.

Αφού γράφει ξεκάθαρα ότι δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά.

Oxi απόλυτα, ειναι σχετικό. Μου έχει τύχει να παρω κατι(Fairy) που ηταν σε τριήμερη προσφορά και να περαστει και το κουπονι pokee. Παρατήρησα όμως οτι οταν το προιον είναι στις προσφορές φυλλαδίου πράγματι δεν περνάει.

Γι αυτό και ρώτησα αν πηρε και δοκίμασε κανείς. Το πιο πιθανό να μην περνάει γιατί είναι στο φυλλάδιο τα Lenor.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...