HERTHAN Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2016 Σε οτι αφορα το Livesmart ισχυει το παρακατω που αναγραφεται στο πρωτο post? Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του κουπονιού αλλά δεν απαγορεύεται η δημιουργία διπλού προφίλ με το ίδιο ονοματεπώνυμο, αλλά με διαφορετικό e-mail εγγραφής. Το ερωτημα μου ειναι μπορω να κανω δευτερο λογαριασμο στο ονομα μου και να εκτυπωσω 2 κουπονια απο καθε λογαριασμο και να κανω μια συναλλαγη σ'ενα σουπερμαρκετ? Το εχει κανει κανεις υπαρχει καποιο προβλημα πανω σ'αυτο το θεμα?
makfil Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι, μπορείς και καλό θα είναι να βάλεις κάπως διαφορετικό όνομα σε κάθε λογαριασμό πχ Γεώργιος, Γιώργος, Giorgos
HERTHAN Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι, μπορείς και καλό θα είναι να βάλεις κάπως διαφορετικό όνομα σε κάθε λογαριασμό πχ Γεώργιος, Γιώργος, Giorgos Αυτό γιατί το λες αφού τα υπόλοιπα επίθετο,διευθύνσεις κτλ θα είναι τα ίδια?
makfil Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Για ν α διαφέρει, έστω και μ' αυτό τον τρόπο, ο ένας λογαριασμός από τον άλλο. Εάν το βρίσκεις περιττό, απλά, δεν το κάνεις.
HERTHAN Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Για ν α διαφέρει, έστω και μ' αυτό τον τρόπο, ο ένας λογαριασμός από τον άλλο. Εάν το βρίσκεις περιττό, απλά, δεν το κάνεις. Όχι ρε τι περιττό απλά ρωτάω για να κάνω το καλύτερο ώστε να μην έχω θέμα. Φυσικά και υπάρχει λογική σ'αυτο που λες.
marvin822 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα. Έχω δει σε κάποιες προσφορές του Pockee οτι υπάρχει υποσημείωση "Δεν ισχύει συνδυαστικά με προφορά η κουπόνι καταστήματος". Εχει τύχει κάποιος να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή σε αντίστοιχη προσφορα; Αν ναι υπήρξε κάποιο θέμα τελικά στη συναλλαγή;
Vasileios-gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2016 Αγόρασα τα Γιαουρτι Κρι Κρι με - 0,30 στο BAZAAR Δεν αντιμετώπισα πρόβλημα παρόλο που υπήρχε η υποσημείωση
enterhere Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Νομίζω αυτό που εννοεί όταν υπάρχει υποσημείωση, είναι ότι κάποιο προϊόν που έχει ήδη έκπτωση από το κατάστημα, δεν θα πάρει την extra έκπτωση του pockee.
HERTHAN Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν μπορω να εκτυπωσω καθολου κουπονια απο τις επιθυμιες σημερα που βγηκαν. Ενω οι δοκιμαστικες εκτυπωσεις βγαινουν κανονικα οταν παω να δωσω εκτυπωση το κουπονι λεω οτι εκτυπωθηκε χωρις στην ουσια να εχει εκτυπωθει τιποτα. Εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα ή αν το εχει αντιμετωπισει ξανα να μου πει αν μπορω να κανω κατι?
makfil Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Προτιμότερο είναι να χρησιμοποιείς τον εικονικό εκτυπωτή Paparless Printer, στον οποίο μπορείς να εκτυπώνεις σε pdf τα κουπόνια σου και όταν τα χρειαστείς τα τυπώνεις σε οποιονδήποτε πραγματικό.
HERTHAN Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Προτιμότερο είναι να χρησιμοποιείς τον εικονικό εκτυπωτή Paparless Printer, στον οποίο μπορείς να εκτυπώνεις σε pdf τα κουπόνια σου και όταν τα χρειαστείς τα τυπώνεις σε οποιονδήποτε πραγματικό. Δοκιμασα και μ'αυτο το μεσημερι γιατι ειδα σε προηγουμενο post που ειχε αναφερθει αλλα οταν πηγαινα να δωσω δοκιμαστικη εκτυπωση ή κανονικη δεν εκανε τιποτα και το ειχα τσεκαρισμενο κιολας εκει που λεει να ειναι προεπιλεγμενος ο εκτυπωτης. edit:Τωρα δοκιμαζω παλι και τα στελνει στο laser τον ασπρομαυρο που τον εχω κλειστο αλλα βλεπω οτι τα κραταει και παω και κανω ακυρωση γιατι οταν θα τον ανοιξω θα τα εκτυπωσει.
makfil Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Κάτι κάνεις λάθος. Δοκίμασε πρώτα να "τυπώσεις" στον εικονικό ένα έγγραφο ή φωτο.
HERTHAN Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μολις δοκιμασα απο το nestlenoiazomai και τυπωνει κανονικα στον εκτυπωτη αλλα και στο Paparless Printer ενω απο τις epithimies τιποτα.
mary Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Τα κουπονια πλέον αναγραφουν επανω πως δεν συνδυαζονται με άλλα κουπονια ή προσφορά. Φαινεται πως μετά το pockee είπαν να απαξιωσουν και τις επιθυμιες. Αφου αυτο θελουν, καλώς. Οπως τα εκτυπωσα, στα σκουπίδια θα πάνε. Ή για σπάσιμο θα τα δινω στην ταμια, να καθυστερει κοσμο στην ακυρωση προϊόντων. ΥΓ. Νομιζω αυτη η νεα τακτικη των εταιρειων ειναι το αποτελεσμα του τοπικ των προσφορών, οπου ανεγκέφαλοι ανεβαζαν σαν τροπαια φωτό των εκατοντάδων προιόντων που έπαιρναν σε προσφορές καθώς και τα άλλα τοσα σχόλια που ακολουθούσαν. 5
HERTHAN Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2016 mary το διαβασα κι εγω αυτο που λες αλλα ειπα να εκτυπωσω κανενα και να παω να δοκιμασω αν θα τα περασουν αλλα δυστυχως δεν μπορεσα να εκτυπωσω ακομα.Αν οντως ισχυει κατι τετοιο μας τελειωσαν οι epithimies. Δοκιμασα τωρα και στο Livesmart και τυπωνει κανονικα στον εκτυπωτη αλλα και στο Paparless Printer. Απο epithimies τιποτα δεν εχω καταφερει ακομη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα