surf80 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Makfil μπορεις να εξηγησεις λιγο καλυτερα αυτο με τον εικονικο εκτυπωτη και αν μπορουμε να εκτυπωσουμε κουπονια απο livesmart περισσοτερες φορες.εχω εναν samsung clc 410w
makfil Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2016 Τα κουπόνια οποιουδήποτε παραγωγού-κατασκευαστή-καταστήματος κλπ εκτυπώνονται σε pdf και τα έχεις αποθηκευμένα στο pc σου. Τα εκτυπώνεις σε κανονικό (έγχρωμο) εκτυπωτή όποτε τα θελήσεις. Αν τα χρησιμοποιήσεις μια φορά, σε οποιοδήποτε sm, δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις 2η φορά αφού ο barcode καταχωρήθηκε και ακυρώθηκε. Αυτό που μπορείς να κάνεις, αν χρειάζεσαι περισσότερα, είναι να ανοίξεις περισσότερους από ένα λογαριασμούς σε κάθε ένα από τα γνωστά sites (epithimies, noiazomai, livesmart κλπ).
saltjon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Ενημέρωση για όσους χρησιμοποιούν το pockee . Έχω παρατήρησή ότι αρκετές φορές μετά την καταχώρηση της απόδειξης με προϊόντα προσφοράς το pockee στέλνει mail ότι δεν βρήκε προϊόντα προσφοράς(χωρίς απαραίτητα να έχετε κάνει εσείς κάποιο λάθος στη καταχώρηση) με αποτέλεσμα εάν χάσετε-πετάξετε λόγω σιγουριάς σωστής καταχώρησης η σβηστεί (τύπου lidl σβήνει με το φως) η αποδειξη να μην έχετε επιστροφή χρημάτων (θα χρειαστεί φώτο εντός 5 ημερών από το mail του pockee) .Σε μένα έχει συμβεί 2 φορές χωρίς να έχω κάνει κάποιο λάθος και πληρώθηκα μόνο την μια γιατί η δεύτερη δεν βρέθηκε πότε. Το πάθημα έγινε μάθημα .
d_gkal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2016 την εχω πατησει και γω με το ποκι. φυσικα εστειλα αμεσα μνμ και πηρα τα χρηματα.
anikologr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Το έχω παρατηρήσει και εγώ.. Επίσης σχετικά με το pockee συνήθως πόσα χρήματα περιμένετε να μαζευτούν πριν τα κάνετε κατάθεση στον λογαριασμό σας? Η τράπεζες κρατάνε προμήθεια?
terry308 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν έχω παράπονο από το pockee, όλες οι συναλλαγές έγιναν σωστά και όχι δεν κρατάει καμία προμήθεια η τράπεζα (σε εμάς τουλάχιστον), προχθές πήγα για τα zewa από το mymarket Βέροιας (πρωην Βεροπουλο) και μου άρεσε που η απόδειξη ειχε QR κωδικό για το pockee και διαβαστηκε κατευθείαν από την εφαρμογή.
stelios18120 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Όχι δεν κρατάει καμία τράπεζα προμήθεια. Εμένα σε alpha bank και εθνική που μου κάνει κατάθεση δεν μ έχει κρατήσει ποτέ τίποτα.
stelios18120 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ακυρο Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2016 από stelios18120
makfil Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Νομίζω ότι είναι αρκετά ικανοποιητική η λειτουργία του pockee, μέχρι τώρα. Είχα μια περίπτωση μη αναγνώρισης προσφοράς στην απόδειξη αλλά το λάθος ήταν βασικά της υπαλλήλου (ταμίας) και εν μέρει δικό μου, όταν, διαπιστώνοντας έξω από το κατάστημα (δεν έπιανα κεραία και data μέσα στο κατάστημα για να σκανάρω) ότι τα γεμιστά Παπαδοπούλου δεν ήταν όλα στην προσφορά, επέστρεψα στο ταμείο, η ταμίας είπε να τα αφήσω εκεί, πήρα εκείνα που ήταν στην προσφορά και όταν γύρισα είπε ότι αφού έχουν την ίδια τιμή δεν χρειάζεται να αλλάξει την απόδειξη. Το λάθος μου ήταν, βέβαια, ότι έπρεπε να επιμείνω για νέα απόδειξη. Τα εξήγησα όλα στο pockee, το δέχτηκαν και πίστωσαν όλο το ποσό, έστω και αν στην απόδειξη γράφονταν λιγότερα της προσφοράς. Το ερώτημα για προμήθεια από τράπεζα απαντήθηκε ήδη και διευκρινίζω ότι το pockee δεν στέλνει έμβασμα αλλά καταθέτει τα χρήματα στο λογαριασμό του μέλους. Δυστυχώς, μόνο το My Market είχε και έχει QR που διευκολύνει πολύ στην καταχώρηση της απόδειξης. Μακάρι να το εφαρμόσουν και οι υπόλοιπες αλυσίδες αλλά φαίνεται ότι το έξοδο για την αλλαγή των ταμειακών είναι μεγάλο.
stelios18120 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μεγάλη ευκολία πάντως το QR στο τέλος της απόδειξης και βοηθάει στο να μην κάνεις και λάθη όταν πας να καταχωρήσεις μία απόδειξη. 1
ksessalonikios Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δυστυχώς, μόνο το My Market είχε και έχει QR που διευκολύνει πολύ στην καταχώρηση της απόδειξης. Μακάρι να το εφαρμόσουν και οι υπόλοιπες αλυσίδες αλλά φαίνεται ότι το έξοδο για την αλλαγή των ταμειακών είναι μεγάλο. κι ο μασουτης για μας τους βόρειους και μ' εχει κανει εντυπωση η ταχυτητα του σκαναρισματος, η φωτο μπορεί να εχει βγει θεοστραβη και θαμπή και ομως το app εχει αναγνωρίσει ολα τα στοιχεία σωστά.
makfil Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Χρήσιμη γνωστική πληροφορία αλλά για εμάς τους νότιους δεν έχει χρηστική αξία. Μακάρι να επεκτείνει τη δραστηριότητά του νοτιότερα.
stelios18120 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Ο μασουτης μακαρι να ανοίξει και μερικά καταστήματα αθηνα Βλέπω κατα καιρούς έχει πολύ καλές προσφορές 1
filipoOS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2016 http://masoutis.mailerlite.com/s1w1f6/450427676579071520/c4t9/ στο Μασούτη, μόνο με Pockee!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα