Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Makfil μπορεις να εξηγησεις λιγο καλυτερα αυτο με τον εικονικο εκτυπωτη και αν μπορουμε να εκτυπωσουμε κουπονια απο livesmart περισσοτερες φορες.εχω εναν samsung clc 410w

• Απαντ. 891
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τα κουπόνια οποιουδήποτε παραγωγού-κατασκευαστή-καταστήματος κλπ εκτυπώνονται σε pdf και τα έχεις αποθηκευμένα στο pc σου.

Τα εκτυπώνεις σε κανονικό (έγχρωμο) εκτυπωτή όποτε τα θελήσεις.

Αν τα χρησιμοποιήσεις μια φορά, σε οποιοδήποτε sm, δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις 2η φορά αφού ο barcode καταχωρήθηκε και ακυρώθηκε.

Αυτό που μπορείς να κάνεις, αν χρειάζεσαι περισσότερα, είναι να ανοίξεις περισσότερους από ένα λογαριασμούς σε κάθε ένα από τα γνωστά sites (epithimies, noiazomai, livesmart κλπ).

Δημοσ.

Ενημέρωση για όσους χρησιμοποιούν το pockee .

Έχω παρατήρησή ότι αρκετές φορές μετά την καταχώρηση της απόδειξης με προϊόντα προσφοράς το pockee στέλνει mail ότι δεν βρήκε προϊόντα προσφοράς(χωρίς απαραίτητα να έχετε κάνει εσείς κάποιο λάθος στη καταχώρηση) με αποτέλεσμα εάν χάσετε-πετάξετε λόγω σιγουριάς σωστής καταχώρησης η σβηστεί  (τύπου lidl σβήνει με το  φως)  η αποδειξη να μην έχετε επιστροφή χρημάτων (θα χρειαστεί φώτο εντός 5 ημερών από το mail του pockee) .Σε μένα έχει συμβεί 2 φορές χωρίς να έχω κάνει κάποιο λάθος και πληρώθηκα μόνο την μια γιατί η δεύτερη δεν βρέθηκε πότε. Το πάθημα έγινε μάθημα .

Δημοσ.

Το έχω παρατηρήσει και εγώ.. Επίσης σχετικά με το pockee συνήθως πόσα χρήματα περιμένετε να μαζευτούν πριν τα κάνετε κατάθεση στον λογαριασμό σας? Η τράπεζες κρατάνε προμήθεια?

Δημοσ.

Δεν έχω παράπονο από το pockee, όλες οι συναλλαγές έγιναν σωστά και όχι δεν κρατάει καμία προμήθεια η τράπεζα (σε εμάς τουλάχιστον), προχθές πήγα για τα zewa από το mymarket Βέροιας (πρωην Βεροπουλο) και μου άρεσε που η απόδειξη ειχε QR κωδικό για το pockee και διαβαστηκε κατευθείαν από την εφαρμογή.

Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι αρκετά ικανοποιητική η λειτουργία του pockee, μέχρι τώρα.

Είχα μια περίπτωση μη αναγνώρισης προσφοράς στην απόδειξη αλλά το λάθος ήταν βασικά της υπαλλήλου (ταμίας) και εν μέρει δικό μου, όταν, διαπιστώνοντας έξω από το κατάστημα (δεν έπιανα κεραία και data μέσα στο κατάστημα για να σκανάρω) ότι τα γεμιστά Παπαδοπούλου δεν ήταν όλα στην προσφορά, επέστρεψα στο ταμείο, η ταμίας είπε να τα αφήσω εκεί, πήρα εκείνα που ήταν στην προσφορά και όταν γύρισα είπε ότι αφού έχουν την ίδια τιμή δεν χρειάζεται να αλλάξει την απόδειξη. Το λάθος μου ήταν, βέβαια, ότι έπρεπε να επιμείνω για νέα απόδειξη. Τα εξήγησα όλα στο pockee, το δέχτηκαν και πίστωσαν όλο το ποσό, έστω και αν στην απόδειξη γράφονταν λιγότερα της προσφοράς.

Το ερώτημα για προμήθεια από τράπεζα απαντήθηκε ήδη και διευκρινίζω ότι το pockee δεν στέλνει έμβασμα αλλά καταθέτει τα χρήματα στο λογαριασμό του μέλους.

Δυστυχώς, μόνο το My Market είχε και έχει QR που διευκολύνει πολύ στην καταχώρηση της απόδειξης. Μακάρι να το εφαρμόσουν και οι υπόλοιπες αλυσίδες αλλά φαίνεται ότι το έξοδο για την αλλαγή των ταμειακών είναι μεγάλο.

Δημοσ.

Δυστυχώς, μόνο το My Market είχε και έχει QR που διευκολύνει πολύ στην καταχώρηση της απόδειξης. Μακάρι να το εφαρμόσουν και οι υπόλοιπες αλυσίδες αλλά φαίνεται ότι το έξοδο για την αλλαγή των ταμειακών είναι μεγάλο.

κι ο μασουτης για μας τους βόρειους :)  και μ' εχει κανει εντυπωση η ταχυτητα του σκαναρισματος, η φωτο μπορεί να εχει βγει θεοστραβη και θαμπή και ομως το app εχει αναγνωρίσει ολα τα στοιχεία σωστά.

Δημοσ.

Χρήσιμη γνωστική πληροφορία αλλά για εμάς τους νότιους δεν έχει χρηστική αξία.

Μακάρι να επεκτείνει τη δραστηριότητά του νοτιότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...