Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσεχε με τον Ανδρικόπουλο γιατί εγω με την πρώτη συναλλαγή τς έβαλα λαθος τα στοιχεία.. Θέλει αριθμό ταμείου και μετά τον 2ο αριθμό απόδειξης και μετά το α/α που ειναι στο κάτω μέρος αποδειξης.. Το λέω γιατί απο Κρόνο ειναι πιο απλή η καταχώρηση απόδειξης.. Μιλά με ποκι να σου εξηγήσουν πως να τα βάζεις σωστά ;) καλώς ήρθες παρέα!

Έχει αναλυτικές οδηγίες η εφαρμογή μαζί με ξεχωριστές φωτογραφίες για κάθε αλυσίδα s/m, δεν είχα θέμα ούτε στον Ανδρικόπουλο ούτε στον Κρόνο. Σε ευχαριστώ πάντως :)

• Απαντ. 891
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ρωτησα και εγω αυτο σε αλλο θεμα, τα δεμενα Fa δεν περνανε στο Pockee, το σκαναρα και αναφερει οτι δεν ανηκει σε προσφορα. Μαλιστα δυσκολευεται να διαβασει αυτο το προχειρο αυτοκολλητο που εχουν βαλει εκει.

Οποτε οποιος παρει θα πληρωσει καπου 2,6€ το μπουκαλι. Προσεξτε.

Επειδή είπες για Fest. έχει και κουπόνια στο pockee για τα τιγάνια Fest.τσέκαρε το.

Επιπλέον σήμερα ως δια μαγείας μου εμφανιστηκαν κουπόνια για τα syoss -1.50€ τα οποία όμως δεν ισχύουν για τα market IN

Σε ευχαριστω παρα πολυ, οντως ισχυει μια επιστροφη 1€, ουτε που μου πηγε το μυαλο οτι εχει το pockee ακομη και τηγανια...

Επεξ/σία από orck
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει κανένας άλλος πρόβλημα σύνδεσης με το pockee σήμερα? μου βγάζει πρόβλημα αποστολής δεδομένων

λυθηκε

Επεξ/σία από nikolas12
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όπως είναι γνωστό, από 28/7 μέχρι 10/8 τρέχει συνδυαστική προσφορά με προιόντα της Unilever και του ΑΒ (πόντους σε προιόντα και 6ευρη σε αγορές πάνω από 25€).

Οι συνδυαστικές αυτές αγορές αποδίδουν καλλίτερα αν πετύχεις προιόντα σε συσκευασίες 1+1. Σε διαφορετικά καταστήματα έχω πετύχει τέτοιες συσκευασίες, όπως πχ το υγρό SKIP 26, το SKIP κάψουλες 14 τεμ,, το shampoo Timothei σε 400+300, το αποσμητικό Dove κ.α.

Οι αγορές των συγκεκριμένων προιόντων μπορούν να γίνουν και σπαστές (μια συναλλαγή στο Α κατάστημα και άλλη στο Β, την ίδια ή άλλη μέρα) και όταν συμπληρωθεί το ποσό των 25€ προστίθενται αυτόματα στο ταμείο οι 200π. Φυσικά, το (όποιο) υπόλοιπο παραμένει για την επόμενη συναλλαγή μέχρι 10/8.

Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές ψάχνοντας και για συσκευασίες 1+1.

• Like 2
Δημοσ.

Τρέχει προσφορά στον Σκλαβενίτη με υγρό πιάτων AVA Perle 500ml για 1+1 (όχι δεμένα) στα 1,59€.

Το pockee προσφέρει μέχρι 14/8 0,70€ για κάθε μπουκάλι.

Επομένως, αγοράζουμε 6 (αν πάρουμε διαφορετικά είδη, πχ λεμόνι, χαμομήλι, πρέπει να είναι ζευγάρια για να αφαιρεθεί το ένα), πληρώνουμε (3*1,59=) 4,77€ και το pockee μας επιστρέφει 4,20€, δηλαδή 0,57 για 6 τεμ ή 0,095€/τεμ και 0,19/L

• Like 4
Δημοσ.

Από μήνες, το pockee εξαργυρώνει τις προσφορές που αγόρασες και πιστώνει το πορτοφόλι σου (το βλέπεις στην εφαρμογή).

Όποτε θέλεις ζητάς να κατατεθούν τα χρήματα του πορτοφολιού στο λογαριασμό που έχεις δηλώσει.

Δημοσ.

Το πρωί πήγα και ψωνισα από σκλαβενιτη Ava. Τωρα που γύρισα από την δουλειά πήγα να περάσω την απόδειξη και βλέπω πως έχει βγάλει τον σκλαβενιτη από την λίστα!

Τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση? ????

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι

Εχει μια προσφορα το pockee "ξεκλειδωσε το" πχ μιλάω για τα ντοματοχυμους μπαρπμα σταθης, που λεει παρε 4 και την επόμενη φορα αλλα 4, ξεκλειδώνεις ενα κουπονι 0.78. Το ερωτημα ειναι που ειναι αυτο το κουπόνι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...